BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

quälix
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la quälix » 15 apr 2011, 19:00

FRANK RIBERY je napisao/la:Adna država koja ima ovakvu dijasporu.Moli od Boga više pameti trebaće ti.Zar ne vidiš da si obična šprdačina na forumu.Klaun!
spamercino, opet spamas :lol:
a mene odmara. smijeh je lijek i ja se posteno ismijem vasim odgovorima.
nego, mr. trola, zapitas li se kako ce se bayern nositi sa evropskim velikanima ala citi, dinamo i oni rumunski predstavnici u drugom najelitnijem takmicenju :? napisi nesto, ne budi spamercina.

borusija ce u ligu prvaka, leverkuzen i hanover takodjer, dok ce bayern i majnc u el.
klopu zelim mnogo uspjeha u lp, naravno sa nekom drugom ekipom.
kloppo je odlican trener i stvarno mu nije trebalo to sto je presao u smijesnu borusiju.
klub koji je vazda grcao u dugovima, klub koji nije u stanju istresti par miliona za pojacanja, klubu koji svoje najbolje igrace odbacuje kao stare krpe.
ne, klopo to nije zasluzio.
8-)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 19:06

quälix je napisao/la: klopu zelim mnogo uspjeha u lp, naravno sa nekom drugom ekipom.

Da je meni samo znati kakav ti imas kompleks od BvB-a i Dortmunda...nije sad da dominiramo bundesligom godinama vec smo samo "mali klub kojem se posrecilo"...ne vidim u cemu onda kod tebe takva odbojnost prema ovom klubu? Nije Bayernu ni ove sezone BvB stala na put,tu su i Leverkusen,Hannover a na njih nesto nisi ljut :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 apr 2011, 19:09

quälix je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Adna država koja ima ovakvu dijasporu.Moli od Boga više pameti trebaće ti.Zar ne vidiš da si obična šprdačina na forumu.Klaun!
spamercino, opet spamas :lol:
a mene odmara. smijeh je lijek i ja se posteno ismijem vasim odgovorima.
nego, mr. trola, zapitas li se kako ce se bayern nositi sa evropskim velikanima ala citi, dinamo i oni rumunski predstavnici u drugom najelitnijem takmicenju :? napisi nesto, ne budi spamercina.

borusija ce u ligu prvaka, leverkuzen i hanover takodjer, dok ce bayern i majnc u el.
klopu zelim mnogo uspjeha u lp, naravno sa nekom drugom ekipom.
kloppo je odlican trener i stvarno mu nije trebalo to sto je presao u smijesnu borusiju.
klub koji je vazda grcao u dugovima, klub koji nije u stanju istresti par miliona za pojacanja, klubu koji svoje najbolje igrace odbacuje kao stare krpe.
ne, klopo to nije zasluzio.
8-)

Bolje i s njima nego sa Magathom u drugoj ligi.Kakav će to biti derbi Wolfsburg - PAderborn .ZA polizat prste.Pa sve što si napisao o BVB-u odnosi se na tim za koji ti navijaš.Klub koji potroši 60 mil eura i bori se za opstanak, a s druge strane prigovaraš BVB-u iako sa minimalnim sredstvima je na vrhu.Wolfsburg se odrekao svojih najboljih igrača (Misimović), klub koji je postao sasvim prosječan i onda dođeš i ospeš i drvlje i kamenje po prvaku Njemačke.Pa imal to smisla sugar. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 apr 2011, 19:28

adnan24 je napisao/la:Da je meni samo znati kakav ti imas kompleks od BvB-a i Dortmunda
ma jok od dortmunda, nego od dedea i kube.
handri me napoleon-kompleks :lol:
adnan24 je napisao/la:nije sad da dominiramo bundesligom godinama vec smo samo "mali klub kojem se posrecilo"
pa o tome ti ja govorim skoro(pazi, skoro) citavo vrijeme :idea:
kolega, drago mi je da smo nasli zajednicku.
uzmemo li u obzir cinjenicu da nece dovesti nijedno ozbiljno pojacanje, vjerujes li da borusija moze proci grupnu fazu cl-a ili se barem izboriti za el?
ps
kakav crni bayern i kakvi bakraci. ko ih yebe.
ja navijam za feliksa gdje god on trenirao 8-)

pps
ovaj spamercic ponovo spama :roll:
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 19:40

quälix je napisao/la: pa o tome ti ja govorim skoro(pazi, skoro) citavo vrijeme :idea:
kolega, drago mi je da smo nasli zajednicku.
uzmemo li u obzir cinjenicu da nece dovesti nijedno ozbiljno pojacanje, vjerujes li da borusija moze proci grupnu fazu cl-a ili se barem izboriti za el?
ps
kakav crni bayern i kakvi bakraci. ko ih yebe.
ja navijam za feliksa gdje god on trenirao 8-)

Treci minimalno u grupnoj fazi...za nesto dalje zavisi od grupe...eventualno u grupi sa Manchesterom i Realom i slicno ne smijem garantovati prolaz dalje...
Pojacanja ce naravno biti...zavisno da li ce neko otici iako ne bi trebalo posto su sve to dosta losi igraci ;) ...

A gdje je Felix sad?-nesto nisam upratio,u zadnje vrijeme ga samo sele "vamo-tamo"?

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 15 apr 2011, 19:51

adnan24 je napisao/la:Treci minimalno u grupnoj fazi
ovo ti malo navijacki, ili :?
adnan24 je napisao/la:eventualno u grupi sa Manchesterom i Realom i slicno ne smijem garantovati prolaz dalje...

realno, sasvim realno. nadam se da znas da cete dobiti teske protivnike :?
adnan24 je napisao/la:zavisno da li ce neko otici iako ne bi trebalo posto su sve to dosta losi igraci
naravno da ne bi trebalo, al´ sta ako se trzne neki drugoligas? jbg., lova za koju vas vas ponajbolji igrac i rezervista u tr. repki moze napustiti je nekih 4 ili 5 miliona, ili :?
adnan24 je napisao/la:A gdje je Felix sad?
vjerovatno polira osvojene titule. da, to je ono sto vas trener nema 8-)

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 apr 2011, 20:14

quälix je napisao/la: ovo ti malo navijacki, ili :?

Naravno da ne...
quälix je napisao/la:nadam se da znas da cete dobiti teske protivnike :?

Znam...ali cudni su ti koeficijenti...dosta je klubova zalutalo u drugi i treci sesir...
quälix je napisao/la:naravno da ne bi trebalo, al´ sta ako se trzne neki drugoligas? jbg., lova za koju vas vas ponajbolji igrac i rezervista u tr. repki moze napustiti je nekih 4 ili 5 miliona, ili :?

Ma ne vjerujem da ce htjeti ovi nasi mijenjati Bundesligu za cvajtu...
quälix je napisao/la:vjerovatno polira osvojene titule. da, to je ono sto vas trener nema 8-)

Istina,samo sto ja ne navijam za trenera vec za klub...

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 16 apr 2011, 00:57

Cim je on Salihovica stavio na avatar znate vec sta je.... objasnio sam vam! a samo procitajte ovo Salihovic dominira i on tu dominira :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

koliko ti imas razreda ?? a 7. i knjige od 8-Mog - MOG :mrgreen:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 16 apr 2011, 01:06

Hebo ga ti Hz pa to je kao parodija na hit velikog umjetnika Ekrema Jevrića "Kuća-poso" :D

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 apr 2011, 01:26

slika

Valja li mi tatoo??? :lol: :lol:

PS: ''Isplivale'' su informacije da je Pišonja sudjelovao u namještanju tekme u sezoni '05/'06 (poljski nacionalni šampionat)!!! :lol: :lol: :arrow: http://www.bild.de/sport/fussball/juerg ... .bild.html
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 apr 2011, 01:32

@ Hare BVB

odlican, koliko je kostalo ? Ovo je dokaz da je sve prolazno ali klub i znanje da su vjecni. :D :D
Svaka ti cast zavrsio si na naslovnoj Bilda. ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 16 apr 2011, 01:40

Eeeee, kako nam je Hare pirgav. Pirgo jedan. :D
@Ostali, koji se lože na mrkonjine komentare bi zamolio da ne vrijeđaju na ličnoj razini. 8-)
Kolika je u koga glava i zašto služi i koliko ko ima škole, nije za ove teme.
Ko razume, shvatiće.
Vom Jäger zum Gejagten

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 16 apr 2011, 09:06

adnan24 je napisao/la:Znam...ali cudni su ti koeficijenti...dosta je klubova zalutalo u drugi i treci sesir...
hmm, recimo da dobijete nesto slicno ovogodisnjoj grupi G u kojoj smo imali real, miln, ajaks i okser.
sta mislis umjesto kojeg kluba bi ubacili dortmund? eto, ja sam ubjedjen da to ne bi bio real :lol:
dakle, vi mozete ´uskociti´ umjesto francuza i naravno zavrsiti kao francuzi, tj. sa 3 zabijena i 12 primljenih golova.

ili da za primjer uzmemo grupu C sa mudom, valencijom, rendzersima i bursom 8-)
kakve su sanse tvog malog i doskora prezaduzenog kluba?
adnan24 je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce htjeti ovi nasi mijenjati Bundesligu za cvajtu...
prijatelju, sve za paare.
koliko zaradjuje jedan sahin, covjek koji slovi za ponajboljeg igraca?
ispravi me ako grijesim, ali kako sam ja nacuo radi se o neka 2 miliona godisnje - bruto :shock:
ako je to istina onda je momak gotovo pa na prosjackom stapu. za zivot premalo, za smrt previse.
covjek sastavlja kraj s krajem :!: ako danas kupi kilo kruha i litru mlijeka, znaj da sutra nece imati za frtalj mesa, itd.
dakle, druga liga je neminovnost. ili, pak, da pojaca ekipe ala keln, frajburg, majnc... sve klubovi koji lijepo i redovno isplacuju svoje igrace.

osim toga, kako dozvoliti da u najelitnijem takmicenju zaigra klub koji svojim redovima krije osudjenog kriminalca i manipulatora koji je namjesto utakmice potkupljivajuci uprave drugih klubova.
kriminalac i prevarant ne smije igrati fudbal a kamo li najelitnije fudbalsko takmicenje.
adnan24 je napisao/la:Istina,samo sto ja ne navijam za trenera vec za klub...
da, ti navijas za klub koji se odrekao covjeka ciju sliku si prihvatio. mah, sta odrekli, izbacili su ga, izbacili.

krajnje je vrijeme da dfb stane u kraj prevarantsko-mafijaskom klubu i izbaci ga u petu ligu. djelovati sad ili nikad :!: ako reaguju na kraju sezone, bojim se da ce biti prekasno.
:lol:
HzBvB je napisao/la:koliko ti imas razreda ?? a 7. i knjige od 8-Mog - MOG :mrgreen:
nazalost, redovno se obistinjava ona stara narodna ´ko o cemu, murva o postenju´.
toliko forumasa, toliko posjetilaca ove teme i bas ti da se nadjes, bas ti :o :lol: :lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 apr 2011, 12:19

quälix je napisao/la:
hmm, recimo da dobijete nesto slicno ovogodisnjoj grupi G u kojoj smo imali real, miln, ajaks i okser.
sta mislis umjesto kojeg kluba bi ubacili dortmund? eto, ja sam ubjedjen da to ne bi bio real :lol:
dakle, vi mozete ´uskociti´ umjesto francuza i naravno zavrsiti kao francuzi, tj. sa 3 zabijena i 12 primljenih golova.

ili da za primjer uzmemo grupu C sa mudom, valencijom, rendzersima i bursom 8-)
kakve su sanse tvog malog i doskora prezaduzenog kluba?

A jbg. sad ta grupa G je bila najjaca grupa ove godine u L.P...tu ne bi prosli ali bili bi treci.Ova grupa sa Manchesterom je zanimljiva,i tu bi bili minimalno treci sa pretenzijama na drugo mjesto.A npr. u onoj grupi Chelsea/Marseille/Zilina bi prosli ...
quälix je napisao/la:prijatelju, sve za paare.
koliko zaradjuje jedan sahin, covjek koji slovi za ponajboljeg igraca?
ispravi me ako grijesim, ali kako sam ja nacuo radi se o neka 2 miliona godisnje - bruto :shock:
ako je to istina onda je momak gotovo pa na prosjackom stapu. za zivot premalo, za smrt previse.
covjek sastavlja kraj s krajem :!: ako danas kupi kilo kruha i litru mlijeka, znaj da sutra nece imati za frtalj mesa, itd.
dakle, druga liga je neminovnost. ili, pak, da pojaca ekipe ala keln, frajburg, majnc... sve klubovi koji lijepo i redovno isplacuju svoje igrace.

Dosad se niko nije bunio za novce...mozda Sahin bude prvi ali ne vjerujem ni da ce on,jbg. mi biramo tako skromne decke :P

quälix je napisao/la:osim toga, kako dozvoliti da u najelitnijem takmicenju zaigra klub koji svojim redovima krije osudjenog kriminalca i manipulatora koji je namjesto utakmice potkupljivajuci uprave drugih klubova.
kriminalac i prevarant ne smije igrati fudbal a kamo li najelitnije fudbalsko takmicenje.
Svako zasluzuje drugu priliku...nesto k'o Felix u Wolfsburgu :mrgreen:
quälix je napisao/la:da, ti navijas za klub koji se odrekao covjeka ciju sliku si prihvatio. mah, sta odrekli, izbacili su ga, izbacili.

krajnje je vrijeme da dfb stane u kraj prevarantsko-mafijaskom klubu i izbaci ga u petu ligu. djelovati sad ili nikad :!: ako reaguju na kraju sezone, bojim se da ce biti prekasno.
:lol:

Svako pogrijesi nekad ali kao sto sam rekao svi zasluzuju drugu priliku :lol:
A ne moze nama DFB nista kad imamo jakog covjeka u vidu Rauballa koji "podmaze" situaciju :lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 apr 2011, 21:12

Sutra je dan D. 8-)
Mainz je pobijedio, Hanoover kiks'o( odigr'o 0:0) nadam se da ce Bayern Munchen znat' to iskoristiti, ovoga puta. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 apr 2011, 00:47

BILD sada TVRDI da Sahin ide . ALi to je Bild. Navodno su oni imali intervju sa Wtzkeom koji je rekao sedece:
Rado bi smo mi produzili ugovor sa Sahinom no to jos nismo uspjeli nazalost. Ako Nuri dobije ponudu od Barcelone ili Reala onda naravno moze s nama o tome razgovarati. Kada je rijec o Gundoganu rekao je sledece: Rado bi ga mi doveli ali ako se dogovorimo sa Nurnbergom oko cjene. Ako Ilkay zeli da napreduje onda je kod nas na dobroj adresi.

Eh tako veli Bild :evil:

No moje misljenje je da pola ovih rijeci nije iz ustio nas Watzke. Koliko ja pratim BvB a pratim bome Watzke je uvijek govorio sto se tice transfera mi o tome ne zelimo nista u javnost iznositi. Tako da sve je ovo patka Glupog Bilda kako bi nas pred vaznu tekmu omeli zbunili. Da se ova vijest bas na dan utakmice pojavi hmmm da oni bas tvrde ko crno na bijelo da Sahin ide i vise nego sumnjivo. Po mom misljenju Sahin ostaje i sledece sezone na Westfalenu i to garantujem ja 100 %. Jer Watzke je rekao u Doppelpassu i jos u nekoj emisiji sledece : Ich kann Ihnen versichern das Nuri Sahin in den kommenden Jahren fur Borussia Dortmund Spielen wird. ( Ja vam mogu garantovati da ce Nuri Sahin narednih godina igrati za Borussiu Dortmund ) . Bit ce zanimljiv intervju sa Sahinom poslije utakmice ali ocekujem da na pitanje oko transfera nece ni htijet odg i svakako treba ubrzo ocekivat da Nuri majstor produzi. Eto to je moje misljenje i siguran sam u svoje misljenje poprilicno :D A sad Schlaffen da sutra gledam rahat kako cjepamo Mujdzin Freiburg :) ...
BvB Echte Liebe !!!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2011, 10:13

Pas mater i Bildu. Pa jel vidite vi koji su oni gadovi?!?!?!

slika

Pa nemreš napisati takav naslov da se ja uzjebem i onda pročitam text u kojem nepiše ništa. Te novinare treva silovat prije nego kaj ih se ubije! Ja brijem da ih se za takav nasloF definitivno može tužiti!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 apr 2011, 11:39

Seljaci...zato i izbjegavam svaku njihovu vijest,gori su od goal.com.

Dosao je i dan D nakon kojeg ce neke stvari biti mnogo jasnije...nadam se da ce prvo Bayern odigrati dobar mec i da ce se sreca napokon okrenuti malo protiv Leverkusena...samim tim mnogo bi lakse bilo igrati mec sa Freiburgom nego da igramo sa +2 u tom trenutku...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 apr 2011, 11:55

Idemo danas 2:0 :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 17 apr 2011, 15:41

Danas nas očekuje jako yebena utakmica, a razloga je mnogo. Freiburg igra odlično ove sezone i neće biti nimalo lagan protivnik. U jesenjem dijelu sezone su nam stvorili mnogo problema i na jedvite jade smo izvukli pobjedu. U prvom poluvremenu su nas uništili, ali poslije je došla do izražaja naša superiorna fizička sprema pa je rezultat okrenut u našu korist. Danas im fali nekoliko bitnih prvotimaca što je olakšavajuća okolnost po nas. Dutt je odličan taktičar i sigurno će spremiti neku ''poslasticu'' za BVB. Utakmica je jako nezgodna i zbog ishoda duela koji se trenutno odvija u Munchenu i sigurno će i on imati veliki uticaj na našu igru protiv Freiburga. Ne daj Bože da 'Guzen dobije. :cry:

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.