Ima li i balijskih ili?

Ne bi prosli logicno ali onda je logican potez prvo ujedinit drugu ligu da ti udju prva 2 kluba pa onda pravit ligu 10 a ne ovako.
Vise je balijskih, jer oni dizu ruke cim se pocne o kovertama pricati, a kad ih dobiju sa podignutim rukama hodaju.
A potkupljivi balija sve to dozvoljava,aminuje...
Ako me ne vara sjećanje, postoji negdje u nekom pravilniku da li našem, od UEFE il nekog trećeg da se klubu koji prvi put ulazi u najelitniji rang takmičenja gleda kroz prste tu prvu sezonu.
Reci mi jesi li ti onaj pijani banovani fasista iz metkovica sto je ovdje pisao sve najgore i predstavljao se da je iz gabele? Da znam da li nastaviti diskusiju.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:32I tokom sezone u najskupljoj ligi regiona, treba prvih 7 pozicija jos reflektore da gradi samo jer ce mozda uci u premijer ligu?LavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:24
Šta rade, pa sve su u Stupcanici znali prije početka sezone sta i kako treba za licencu. Nema ove godine bez reflektora i živio. .
Svakako bi ih Posusje nakantalo u dvije utakmice.ko biva ako ne udju nema veze, jebbes 300.000
Vici ne godi jos jedan bosnjacki klub u pl i kao takav im ne da ni 5% sanse da udju, kao sto mu ni mladost nije godila. Svako drugo misljenje je fasisticko i ide na stramu snsd pacova.
Pa normalno ako misliš igrat Ligu10 da moraš imat reflektore, pa sta si mislio.
Ako ih Gabela moze imat, može i Olovo sigurno.
U tebe kao i dosta vas je razmišljanje retardirano i zaostalo, može se reći i fasisticko.
Za sve kriv Vico hhahah
Eto i da su igrali, misliš li da bi imali šanse sa Posusjem??
Eto vidis što im pogledaše, medjutim ono sto je gore je informacija da je Posusje dobilo tu informaciju ranije i već davno pustilo igrače i u javim nastupima već najavljuju iducu sezonu.
Postoji u pravilniku NSBIH da klub koji uđe u ligu tu prvu godinu može igrat bez reflektora..Ali kod Stupčanice je problem što oni nemaju ni tribine ni svlačionice...
Yebem i ja tebi sve u paksu fasistoErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:04Reci mi jesi li ti onaj pijani banovani fasista iz metkovica sto je ovdje pisao sve najgore i predstavljao se da je iz gabele? Da znam da li nastaviti diskusiju.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:32
I tokom sezone u najskupljoj ligi regiona, treba prvih 7 pozicija jos reflektore da gradi samo jer ce mozda uci u premijer ligu?ko biva ako ne udju nema veze, jebbes 300.000
Vici ne godi jos jedan bosnjacki klub u pl i kao takav im ne da ni 5% sanse da udju, kao sto mu ni mladost nije godila. Svako drugo misljenje je fasisticko i ide na stramu snsd pacova.
U tebe kao i dosta vas je razmišljanje retardirano i zaostalo, može se reći i fasisticko.
Za sve kriv Vico hhahah
Sad vidim tek si se registrovao, vjerovatno ti je onaj profil banovan pa si sa novog dosao da smaras o svojim fasistickim ideologijama. ybo ti onaj ko te ubaci ovdje sve
A ti si tajLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:18Yebem i ja tebi sve u paksu fasistoErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:04Reci mi jesi li ti onaj pijani banovani fasista iz metkovica sto je ovdje pisao sve najgore i predstavljao se da je iz gabele? Da znam da li nastaviti diskusiju.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37
Za sve kriv Vico hhahah
Sad vidim tek si se registrovao, vjerovatno ti je onaj profil banovan pa si sa novog dosao da smaras o svojim fasistickim ideologijama. ybo ti onaj ko te ubaci ovdje sve![]()
NoDi kakve veze ima RS liga sa Federacijom... Isto je mogao uraditi bilo koji klub iz Federalne koji je opstao i kroz baraž igrat s Posušjem.. Niko nije ni aplicirao za premijer ligu,jer niko nema love.
Imaju drugostepenu.Kako saznaje Faktor, Stupčanica će uložiti žalbu, te moguće prijaviti stadion Bilino polje u Zenici.
Ma šta se zahvaljuješ čovječe, tragedija je to.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 15 gostiju.