Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Kockaru sudija kriv...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Basic, Kulasin i Omerovic najbolji bili.
Vise forsiraj domace. Manje baustelce.
Vise forsiraj domace. Manje baustelce.

Ovaj je toliko bahat i nadmen kao da je Anceloti i ima iza sebe brojne trofeje. Najgora stvar što ćemo izgubiti vrijeme s njim, a dobio je odriješene ruke da ovo vodi po svaku cijenu, a sam neće nikada dati ostavku niti će ga ovi smjenjivati. Znači, budalu treba trpjeti nekoliko narednih godina.
Ako Beganovic ne bi odigrao kao Malic u najgorem slucaju evo glave
Kulasin solidan da je bar lijevo krilo pa on i Memic gazele
Pa nas Mehmedovic krampa nista losiji ne bi od Tahirovica bio a kamo li sad neko malo bolji
Ajdin Hasic nije dobio poziv...
Ako vec hoce ofanzivne bekove Kupresak fenomenalan u zadnje vrijeme
Sosic komotno mogao poziv dobit
Nista losiji ovi ne bi bili od Tahirovica, Malica, Mujakica (koji je defanzivno bez greske),
Neki dan sam mu napisao sastav i danas se samo potvrdilo da treba ovako. Valjda prodje suplja za Janelta.bvsic je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:11Ako Beganovic ne bi odigrao kao Malic u najgorem slucaju evo glave
Pa nas Mehmedovic krampa nista losiji ne bi od Tahirovica bio a kamo li sad neko malo bolji
Nista losiji ovi ne bi bili od Tahirovica, Malica, Mujakica (koji je defanzivno bez greske),

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mehmedović, Beganović, Hasić, Kuprešak
Je.bem ti sunce

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čestitam selektoru na prvom porazu od Slovenije u 4,5 utakmica. Pa 96 iz rata smo bolji bili, igrali bez treninga i dobili ih 2-0.
Valja i to znati. Aferim!
Valja i to znati. Aferim!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pokeraš
FK Borac Banja Luka zvanično podržava terorizam.
-
- Kontakt:
Ja bih tu jos dodao Turkesa i Krdzalicababoedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:14Mehmedović, Beganović, Hasić, Kuprešak![]()
Je.bem ti sunce
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Uvidio je ti odma, ali ne seliraj se bice tu jos koji ciklus i on i kulenovic, treba se prodat
=\_1921_/=
Igracki, uvijek smo bili bolji. Do ove utakmice.
Danas su nam zabili dva gola. Zadnju 3.
Bez Dzeke i Demirovica i ovaj jedan gol je dobar ...
Samo bi Basica umjesto Sunjica, Barisic mi je bara-baraMogli je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:13Neki dan sam mu napisao sastav i danas se samo potvrdilo da treba ovako. Valjda prodje suplja za Janelta.bvsic je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:11Ako Beganovic ne bi odigrao kao Malic u najgorem slucaju evo glave
Nista losiji ovi ne bi bili od Tahirovica, Malica, Mujakica (koji je defanzivno bez greske),![]()
Sta je problem? Za Mehmedovica je zayebancija logicno ali vjerujem da bi mogao igrati isto kao i Tahirovicbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:14Mehmedović, Beganović, Hasić, Kuprešak![]()
Je.bem ti sunce
Hasic:

Began najbolji bek nase lige godinama
Kupresak manje-vise, kojeg to imamo ofanzivnog lijevog beka?
A da nije zvao Kulenovića bio bi na pasja kola razapet do 7. koljena.
Walk on
Prodje godina njegovog mandata, a ja ne vidim da smo ista bolji nego sto smo bili.
Sredina nam je tanka ko baslija, kad saberes ove sve veznjake koje je isprobo, oni svi zajedno nemaju kvalitet jednog Miralema Pjanica primjera radi.
Mucimo se sa organizacijom napada, igra je opcenito nikakva, kad se ne mozes nametnit protiv njih onda se nema sta dalje pricat.
Volio bih da odemo na svjetsko, niko sretniji ne bi bio od mene, al po svemu prikazanom dosad nisam nimalo optimistican.
Jos vodjen iskustvom iz proslosti, mi i kad krenemo dobro uvijek na kraju zajebemo gdje ne treba, i poslije bude vadjenje kroz baraz gdje dobijemo neku top selekciju koja nas vrati na fabricke postavke haha
Sredina nam je tanka ko baslija, kad saberes ove sve veznjake koje je isprobo, oni svi zajedno nemaju kvalitet jednog Miralema Pjanica primjera radi.
Mucimo se sa organizacijom napada, igra je opcenito nikakva, kad se ne mozes nametnit protiv njih onda se nema sta dalje pricat.
Volio bih da odemo na svjetsko, niko sretniji ne bi bio od mene, al po svemu prikazanom dosad nisam nimalo optimistican.
Jos vodjen iskustvom iz proslosti, mi i kad krenemo dobro uvijek na kraju zajebemo gdje ne treba, i poslije bude vadjenje kroz baraz gdje dobijemo neku top selekciju koja nas vrati na fabricke postavke haha
A do jucer sve pomenute prizivali u reprezentaciju. Sta se o Tahirovicu pisalo kao da je Pirlo u prajmu. Samo u krug vrtite pricu godinama. Pored Dzeke i Kolasinca nemamo postenog igraca. Sad zbog nekog levata koji nije trenutno u reprezentaciji dizati halabuku kao da je ne znam kakav igrac. Necemo svako okupljanje po 10 novih igraca dovoditi i probati, mora se imati nekakav kostur, a to je Sergej i najavio. To je to sto imamo, i trebamo se pomiriti sa tim. U buducnosti pozivati novog samo ko se bas dokaze i ko bi sigurno bio upgrade u odnosu na igraca koji igra za reprezentaciju. A ne ko mazlumi nakon 2 gola odma gurati u reprezentaciju, i onda se pisati po njima po drustvenim mrezama zbog lose odigrane utakmice i odma prizivati nekog drugog levata pa u krug.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pozdrav za hurema i madala volimo vas javite se slobodno
Ovim tempom će nam se na iduće okupljanje odazvati samo Tahirbeg i Mujakić...fajteri...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Barba je uvidio da su fudbalske kvalitete tanke, ali srčanost na nivou. Fajtera nam treba...
-
- Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:40https://www.klix.ba/magazin/sergej-barb ... /150616010
Kae block and delete ko god nije fajter

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.