Sto se tice podkasta, nije los, ali mi je nevjerovatno da je trebalo 5 mjeseci da ugleda svjetlo dana. Reklo bi se u skladu dotičnog Emira Delica.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kako onda Engleska propusti EURO 2008DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:05Na kraju i ispade tako...Vedad Ibišević o legendarnoj utakmici na Stade de France protiv Francuske:
"Postoji jedna anegdota koje se jako dobro sjećam. Utakmicu sam dočekao u velikoj euforiji, a u razgovoru s mojim menadžerom, on mi kaže: ‘Ne želim ti kvariti atmosferu, želim vam puno sreće… ali moraš znati jednu stvar, u globalnom kontekstu nogometnog biznisa, jako je teško zamisliti scenarij u kojem Francuska ne ide na EURO'."
"U suštini, htio mi je indirektno poručiti: ‘Nemoj se previše nadati. Vi ste mala reprezentacija i mala država, i vaš izostanak s prvenstva ne bi bio neka velika tragedija’."
Desi se to nekad, ali od deset slucajeva, mozda jednom. Plus su oni igrali protiv Hrvatske, koja je ipak velesila, samim tim imaju neki uticaj u fudbalu. Cak sam negdje davno procitao da su Hrvate Rusi premirali da dobiju Engleze tada. Samim time su i oni imali neki motiv za igrati.Mokes je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:34Kako onda Engleska propusti EURO 2008DamirT je napisao/la: ↑23 maj 2025, 10:05Na kraju i ispade tako...Vedad Ibišević o legendarnoj utakmici na Stade de France protiv Francuske:
"Postoji jedna anegdota koje se jako dobro sjećam. Utakmicu sam dočekao u velikoj euforiji, a u razgovoru s mojim menadžerom, on mi kaže: ‘Ne želim ti kvariti atmosferu, želim vam puno sreće… ali moraš znati jednu stvar, u globalnom kontekstu nogometnog biznisa, jako je teško zamisliti scenarij u kojem Francuska ne ide na EURO'."
"U suštini, htio mi je indirektno poručiti: ‘Nemoj se previše nadati. Vi ste mala reprezentacija i mala država, i vaš izostanak s prvenstva ne bi bio neka velika tragedija’."![]()
Nedavno Makedonija ostavi Italiju bez prvenstva. Pusti se te luzerske price.DamirT je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:52Desi se to nekad, ali od deset slucajeva, mozda jednom. Plus su oni igrali protiv Hrvatske, koja je ipak velesila, samim tim imaju neki uticaj u fudbalu. Cak sam negdje davno procitao da su Hrvate Rusi premirali da dobiju Engleze tada. Samim time su i oni imali neki motiv za igrati.
Mi nikad nismo imali ni uticaja, a ni neke ljude u UEFI i FIFI, da nas na neki nacin zastite. Do sutra mozemo nabrajati gdje su nas sve guzili. Od te noci protiv Francuske, do onog sramotnog sudjenja protiv Spanije, gdje bi se igralo jos pola sata, da nisu oni dali gol
Mada ima tu i do samog mentaliteta, tu smo poznati da use.remo milion situacija.
Procitaj zadnju recenicu.Mogli je napisao/la: ↑24 maj 2025, 21:36Nedavno Makedonija ostavi Italiju bez prvenstva. Pusti se te luzerske price.DamirT je napisao/la: ↑24 maj 2025, 20:52Desi se to nekad, ali od deset slucajeva, mozda jednom. Plus su oni igrali protiv Hrvatske, koja je ipak velesila, samim tim imaju neki uticaj u fudbalu. Cak sam negdje davno procitao da su Hrvate Rusi premirali da dobiju Engleze tada. Samim time su i oni imali neki motiv za igrati.
Mi nikad nismo imali ni uticaja, a ni neke ljude u UEFI i FIFI, da nas na neki nacin zastite. Do sutra mozemo nabrajati gdje su nas sve guzili. Od te noci protiv Francuske, do onog sramotnog sudjenja protiv Spanije, gdje bi se igralo jos pola sata, da nisu oni dali gol
Mada ima tu i do samog mentaliteta, tu smo poznati da use.remo milion situacija.![]()
Jedini Bh igrac koji je zabio Argentini i Brazilu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.