Ja na moru 2007 godine u onom sportskom izdanju avaza sto je izlazio utorkom i petkom saznam da je Torres potpisao za Liverpool

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ja na moru 2007 godine u onom sportskom izdanju avaza sto je izlazio utorkom i petkom saznam da je Torres potpisao za Liverpool
Ljeto 2011, slabo nešto pratio šta se dešava ko dolazi ko ide (već krenuo onaj dio historije kluba kad ti se sve gadi), šaltam kanale vidim na Eurosportu pripremna utakmica Liverpoola, haj reko da pogledam malo. Izlazi Charlie Adam. U dresu Liverpoola. U beznađu gledam u ekran 5-10 minuta, i onako suptilno ugasim tv, još ga i iz utičnice iskopčam, jbg reko, možda su sihre. Da se ne širi.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:53Ja na moru 2007 godine u onom sportskom izdanju avaza sto je izlazio utorkom i petkom saznam da je Torres potpisao za Liverpool![]()
Novi Havertz.
Havertz dobar ,nista mu ne fali ove godine da nije bilo povrede isao bi lagano na 20 golova i 10 aissta u svim takmicenjima
Cifre su od 0 do 9
Kojih 100 miliona za Darwina morže jedan
Prevedeno 100 mil eura.Sky Sports :
Darwin Nunez joins Liverpool in club-record £85m transfer deal from Benfica
76.8m funti = manje od 90m eura
Bit će 100mil kada Darwin osvoji Ballon d'Or.
Ja koliko se sjećam taj prelazni rok je bio opisivan kao odličan. Riješili se nekih polovnjaka, pokrili sve pozicije koje fale...Arvid je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:00Ljeto 2011, slabo nešto pratio šta se dešava ko dolazi ko ide (već krenuo onaj dio historije kluba kad ti se sve gadi), šaltam kanale vidim na Eurosportu pripremna utakmica Liverpoola, haj reko da pogledam malo. Izlazi Charlie Adam. U dresu Liverpoola. U beznađu gledam u ekran 5-10 minuta, i onako suptilno ugasim tv, još ga i iz utičnice iskopčam, jbg reko, možda su sihre. Da se ne širi.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:53Ja na moru 2007 godine u onom sportskom izdanju avaza sto je izlazio utorkom i petkom saznam da je Torres potpisao za Liverpool![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.