Jel to novi neki ili stari
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma ovaj Rami Malek je stvarno bezveze glumac, ne znam ko njemu uloge daje, kako ga shvatiti, osim ako nije neka sporedna uloga negativca.
Filip, Demolition je odličan, nešto drugačije, zanimljivo i odlična uloga Gajlenhala. Preporuka i od mene, ima scena i citata koji ostaju u sjećanju, čovjek može bar malo bolje shvatiti život uz ovaj film, odlična psihološka drama

Ovo će biti flop.Ovo je pokušaj remakea Dracule iz 1992 od Coppole.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
28 godina kasnije nije razocarao, nije mi mozda na razini prva dva koji su meni osobno jedni od najboljih zombie filmova svih vremena ali je dobar, neobican.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- JayCatwright
- Kontakt:
Očekivao sam puno gori F1 film, holivud na kokainu, bumper cars i to. Ipak nije do te mjere, ali scenarij je generic as fuck i haos limitira film.
Šteta što onako velika produkcija, gdje se sport podredio filmu, i gdje imaš aktuelne vozače na gridu na filmu, ne završi nečim hrabrijim i malo više F1 specific.
Šteta što onako velika produkcija, gdje se sport podredio filmu, i gdje imaš aktuelne vozače na gridu na filmu, ne završi nečim hrabrijim i malo više F1 specific.
- napoleon72
- Kontakt:
Strasan. Cak ni remake sa McAvoyem nije los.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dobar F1 film.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
McAvoy je pokidao tu ulogu, ali to mi jedini plus u odnosu na original. Mene je atmosfera u originalu osvojila toliko da sam razmisljao o filmu par dana. Da ne pricam da su dijalozi puno bolji, i film ti radi dosta vecu nelagodu od americkog.
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako se film posra po citavom sportu. Dođe 70 godisnjak i odnese pobjedu
Da ne pricam da je film festival patetike, shawshank redemption x10

combat combat combatJayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:06Kako se film posra po citavom sportu. Dođe 70 godisnjak i odnese pobjedu![]()
Make james bond great again ,ogromno pojacanje za njih
Bond ide u novu eru, vjerovatno ovo bude najbolji period Bond filmova, koje usput i ne volim.
Moje mišljenje prva 3(Sean Connery)su dobri, ostalo sve previše Bonda, nije moj tip filma.
Ali sa ovim čovjekom sumnje nemam, voliću te filmove, čova je umjetnik, genije, klasa za sebe, vjerovatno izbjegnemo bespotrebno čevrtanje Bonda i uobičajeno dosadne akcione sekvence, a dobijemo sporiji film koji bi ovakvim špijunskim triler akcijama puno više odgovarao.
Slazem se,a ocigledno slazu se i vodeci ljudi HollywoodaHuske je napisao/la: ↑26 jun 2025, 09:51Bond ide u novu eru, vjerovatno ovo bude najbolji period Bond filmova, koje usput i ne volim.
Moje mišljenje prva 3(Sean Connery)su dobri, ostalo sve previše Bonda, nije moj tip filma.
Ali sa ovim čovjekom sumnje nemam, voliću te filmove, čova je umjetnik, genije, klasa za sebe, vjerovatno izbjegnemo bespotrebno čevrtanje Bonda i uobičajeno dosadne akcione sekvence, a dobijemo sporiji film koji bi ovakvim špijunskim triler akcijama puno više odgovarao.
Blade Runner,Dune ,Bond
Ovakva 3 projekta zaredom mogu dobiti mozda jedino on i Nolan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.