Sta slave likovi nije mi jasno? Kakvi retardi, premal klub.

Moderator/ica: GracanicaAA
Pa seka ti bila za vikend u Zenici, cuj sta slavimoTommyHilfiger je napisao/la: ↑08 jun 2025, 23:35
Sta slave likovi nije mi jasno? Kakvi retardi, premal klub.![]()
Pretjerujes malo sa tim da smo vas toliko popljuvali. Pa i da ste izgubili, ne bi nam vi bili krivi. Normalno da ce neko napisati neku glupost. Ako pratis fb i mislis da se to odnosi na vecinu varas se.BatistutA19 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 04:23Slavimo obraz eto sta slavimo ledeni ,ovdje je sudija doso samo daJedinstvo izbaci iz lige a njeg boli qurac i za Celik i Gradinu ,tu je inat proradio kod publike pa i kod igraca .
Nije mi jasno navijaci Gradine koliko pljuju Celik a oni posljednje dvije utakmice kod kuce obe izgube i igras utakmicu sezone nijednog navijaca Gradine u Zenici i onda im neko kriv a svi na fb.,Doduse prvo nas ljudi iz Bihaca popljuvase kad smo gubili pa onda kad smo izjednacili opet nas popljuvase,izgubili pobijedili nama isto opet nas pljuju ali bar obraz imamo nit kupujemo nit prodajemo
Sta pretjerujem vidio sam i ovde nesto a na fb pogotovo ,nisam ja reko svi nego mnogi a kad smo izjednacili onda se poceli vadit ,onda su nas drugi pljuvali kako smo dobili pare od vas ..Nego spremajte se za baraz citam fali vam igraca zbog kartona ,mozda jos neke suspenzuju zbog Banovica i navodno neki vec otisli..Tako je nama u barazu najbolji igrac Rezina pred baraz isteko mu ugovor i samo nesto nije ni igro.nebeskasila je napisao/la: ↑09 jun 2025, 23:08Pretjerujes malo sa tim da smo vas toliko popljuvali. Pa i da ste izgubili, ne bi nam vi bili krivi. Normalno da ce neko napisati neku glupost. Ako pratis fb i mislis da se to odnosi na vecinu varas se.BatistutA19 je napisao/la: ↑09 jun 2025, 04:23Slavimo obraz eto sta slavimo ledeni ,ovdje je sudija doso samo daJedinstvo izbaci iz lige a njeg boli qurac i za Celik i Gradinu ,tu je inat proradio kod publike pa i kod igraca .
Nije mi jasno navijaci Gradine koliko pljuju Celik a oni posljednje dvije utakmice kod kuce obe izgube i igras utakmicu sezone nijednog navijaca Gradine u Zenici i onda im neko kriv a svi na fb.,Doduse prvo nas ljudi iz Bihaca popljuvase kad smo gubili pa onda kad smo izjednacili opet nas popljuvase,izgubili pobijedili nama isto opet nas pljuju ali bar obraz imamo nit kupujemo nit prodajemo
Nema većih mešetara od Goška, tako da se cirkus nastavljaLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:05a sad se kunu u poštenje.
AL ok što su igrali igrali, dogodine dikela slijedi.
GOŠK se vratio![]()
hahaha postenjacine iz sela od 500 stanovnikaLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:05a sad se kunu u poštenje.
GOŠK se vratio![]()
he he poštenje nema veze sa mjestom odakle dolaziš.harden je napisao/la: ↑10 jun 2025, 11:35hahaha postenjacine iz sela od 500 stanovnikaLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:05a sad se kunu u poštenje.
GOŠK se vratio![]()
To za reflektore je super. Osvijetle cijelo selo, tako da , svi su na dobitkuLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 12:17he he poštenje nema veze sa mjestom odakle dolaziš.harden je napisao/la: ↑10 jun 2025, 11:35hahaha postenjacine iz sela od 500 stanovnikaLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 09:05
a sad se kunu u poštenje.
GOŠK se vratio![]()
Kupujete ostanak zadnjih bar pet godina i još to slavite![]()
Što se tiče sela od 500 stanovnika, ono ima klub koji je za vas Real i do kojeg nećete dobaciti još za 100 godina. Niti uspjesima niti infrastrukturom.
Fun fact selo ima reflektore a cijeli USK nema![]()
![]()
Dobro se spremite slijedi borba sa Čapljinom, a nisu baš bezazleni
Imaju li u BihOOOcu reflektori da obajsaju metropoluBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:09To za reflektore je super. Osvijetle cijelo selo, tako da , svi su na dobitkuLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 12:17he he poštenje nema veze sa mjestom odakle dolaziš.
Što se tiče sela od 500 stanovnika, ono ima klub koji je za vas Real i do kojeg nećete dobaciti još za 100 godina. Niti uspjesima niti infrastrukturom.
![]()
Dobro se spremite slijedi borba sa Čapljinom, a nisu baš bezazleni
Mi se Lave i po mraku odlicno snalazimo. A da smo za vas metropola , to stojiLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:25Imaju li u BihOOOcu reflektori da obajsaju metropoluBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:09To za reflektore je super. Osvijetle cijelo selo, tako da , svi su na dobitkuLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 12:17
he he poštenje nema veze sa mjestom odakle dolaziš.
![]()
Dobro se spremite slijedi borba sa Čapljinom, a nisu baš bezazleni![]()
![]()
Metropola bez reflektoraBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37Mi se Lave i po mraku odlicno snalazimo. A da smo za vas metropola , to stojiLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:25Imaju li u BihOOOcu reflektori da obajsaju metropoluBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 16:09
To za reflektore je super. Osvijetle cijelo selo, tako da , svi su na dobitku![]()
![]()
Dobro djecak...haj sad **** u skokovimaLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:52Metropola bez reflektoraBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37Mi se Lave i po mraku odlicno snalazimo. A da smo za vas metropola , to stojiLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:25
Imaju li u BihOOOcu reflektori da obajsaju metropolu![]()
![]()
![]()
Shabane vi niste metropola ni za Ćoraliće, a kamo li za nešto drugo.
Znači Gabela ima jači i bolji klub od cijelog USK, pa ugasite sport tamo vidite da nemate pojma
Jakog li uspjeha ulazak u PL i ispadanje nakon sezonu ili dvijeLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:52Metropola bez reflektoraBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37Mi se Lave i po mraku odlicno snalazimo. A da smo za vas metropola , to stojiLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:25
![]()
![]()
Znači Gabela ima jači i bolji klub od cijelog USK, pa ugasite sport tamo vidite da nemate pojma
Lave, podrska. GOSK je jaci i veci klub od Jedinstva i Celika zajedno. Gabela je na nivou Bihaca i Zenice realno. Pusti hejtere sta pisu, pojedose se od muke sto se raspadaju.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:52Metropola bez reflektoraBosnianRahatluk je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:37Mi se Lave i po mraku odlicno snalazimo. A da smo za vas metropola , to stojiLavoviGabela je napisao/la: ↑10 jun 2025, 21:25
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.