Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čovječe pa Čelik nije ni aplicirao za licencu WWIN lige. Nijedan klub iz Federacije osim Stupčanice nije aplicirao.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Je li to Begovic novi golman kona
Dovedite ga, nek Dzeko vidi
Sigurno ce mu to probuditi jos vise ŽELJU da i on dodje
Dovedite ga, nek Dzeko vidi
Sigurno ce mu to probuditi jos vise ŽELJU da i on dodje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A šta je Čelik trebao popišat se na proteklih 6 godina i vračanja 16 miliona duga da bi nespreman za PL otisao ponovo u minus zbog pišljive PL. Opstanak kluba koji za 5 dana slavi 80 rođendan je u pitanju. 6 dugih godina se radi samo da se dodje na 0.
Čelik na dugove godisnje trosi dva budzeta Stupčanice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Koliko jos dugujete i jel realno da se sljedece sezone potucete za ulazakavenija je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:26A šta je Čelik trebao popišat se na proteklih 6 godina i vračanja 16 miliona duga da bi nespreman za PL otisao ponovo u minus zbog pišljive PL. Opstanak kluba koji za 5 dana slavi 80 rođendan je u pitanju. 6 dugih godina se radi samo da se dodje na 0.
@Nodi otkud to?Ako gledas ove procente na tm,glupost.
Hankic sto se spominje zapratio nas na ig,vjerovatno je blizu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Stvar je prosta,da bi igrao premijer ligu a prije toga baraž moraš aplicirati za nastup u premijer ligi. Osim Stupčanice niko iz federalne lige nije aplicirao pa tako ni Čelik. Sto ce reci da u ovom momentu niko nema lovu za premijer ligu... Rudar iz Prijedora je aplicirao u RS ligi i kao treći dobio dozvolu da igra premijer ligu.Pact1921 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:59A cekajte znaci stupcanica ne moze u ligu itd zbog stadiona . Sto ne mogu prijaviti kao rezervi stadion bilino polje kao sto je uradila sloga sa modricom ja sad ne znam . Jer ni stadion u doboju ne ispunjava uslove. Ali ako vec ne igra prvi baraz protiv posusja a nece sigurno ni drugi to jest bratstvo jer nemaju reflektore . Sto onda 3 koji ima uslove za premijer ligu i to bolje uslove nego ijedan u ovoj drzavi osim zelje naravno ne igra baraz protiv posusja . Pa zar ne bi imalo smisla da igra baraz celik protiv posusja ako su vec stavili uslov za baraz. Nego su ljudi iz prve federacijske lige dzabe trcali godinu dana da niko ne udje u premijer ligu zbog nekih smijesnih uslova a imate posusje koji bi trebalo da ispadne lige satro treba igrati baraz ali samo protiv prvoplasirane ekipe a ako prvoplasirana ekipa ne moze igrati onda su automatski ostali ispali iz trke za baraz . Msm ovako kad se stavi na papir ovo nista ne smisla . Jos pazite ja najiskrenije kazem da ja ne volim celik iz zenice , i opet pored moje mrznje ja tvrdim da se trebao igrati baraz i da bi trebala imati priliku neka ekipa da udje u ligu koju ja ne volim.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako može jedno objektivno pitanje?
Čita li iko ove postove u kojima se nabrajaju igrači Željezničara?
Čita li iko ove postove u kojima se nabrajaju igrači Željezničara?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- FKSDoGroba
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:55Prozivka FK Željezničar
Krpic (34)
Dangubic (30)
Boljevic (29)
Galic (29)
Radovac (29)
Cevtanoski (27)
Karamarko (27)
Karjasevic (27)
Abdulahovic (27)
Alic (25)
Muftic (23)
Vinicius (23)
Simoni (23)
Sosic (22)
Lagumdzija (22)
Sukilovic (22)
Mahmic (22)
Odinaka (21)
Lausevic (19)
Garcevic (19)
Sabic (19)
Zenicanin (19)
Barimac (19)
Semdin (19)
Adzovic (19)
Duskaj (19)
Pramenkovic (19)
Basovic (19)
Babaluk (18)
Dzafo (18)
Karic (18)
Kolic (18)
Mesic (18)
Memisevic (18)
Goletic (18)
Babic (18)
Foco (17)
Gojak (17)
Zahirovic (17)
Trapara (17)
Kelmendi (17)
Dragovic (17)
Korora (16)
Dragovic (17) iz Gorazda
Memisevic (18) iz Travnika, Basovic (19) iz Radnik H
Pramenkovic (19) iz u19 Sarajeva, zabio za Radnik H protiv Tuzle
Gojak (17) iz mlade reprezetancije, igrao u Njemackoj za Ingolstadt..
Babic (18) i Goletic (18) su bili na posudbi u Igmanu
Zenicanin (19) i Goletic (18) top 3 najbolja strijelca U19 lige, a Zenicanin (19) je i najbolji strijelac U19 kupa BiH, ostali su juniori i kadeti poput Korore (16) koji je zabio 3 gola za U17 reprezetanciju
Novi je Alic (25), a ocekuje se jos pojacanja
Najbolji od ovih mladih ce biti u prvom timu

Ako misliš na potencijane transfere, ništa je ovo šta će se sve spominjati kako prelazni rok bude odmicao. Svi sve znaju, svi su insajderi, plus pitari koji pišu po našoj temi i koji namjerno bacaju udice.
To jednostavno neizbježno. S tim da će se sigurno tamo nekad na kraju potpisati neki kapitalac odnosno "ime" kako volimo reći. Naravno, kad mu propadnu svi ino angažmani kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Procita neki interview, koji je dao Adzem juce; i kralj kaze 100% uspjesna im sezona ova al eto puno se zaostaje za zrinjskijem i borcem. Kao on garantuje 3ce mjesto minimum i da ce taj -17 svesti na dosta manju razliku
Dokaz da covjek opste nije pratio premijer ligu zadnje 3 godine..
Covjek gleda u kontekstu zato sto su imali isti broj bodova pa kao ono podrazumjeva se da ce oni bit bolji od nas i da je kao cilj borac i zrinjski.
Adzeme pogledaj koje osvoio KUP, i pogledaj koliko bi mi imali bodova a koliko tvoj zeljko da je sudjenje bilo posteno objema ekipama. I da se mi nismo okrenuli striktno kupu.
Mislim,ureduje njegove ambicije, furanje manijaka euforija, al nerece dali je to sto je rekao uslov od uprave i dali to znaci ako bude 4to da dobiva odkaz..
Citiraj te me potrosice bar 1 m€ vise na igrace a imace dosta losi rezultat, i nebi me zacudilo da nakon 18 kola bude u minusu za 3cim 10 bodova..
Naravno napomenuo je da je dobio sve i podvukao da ima ugovor na 3 godine, prasina je bacena
Sb ima boljeg trenera bolju ekipu
Velez dovodi trenera koji ce posle zekica bit naj jaci trener
Dokaz da covjek opste nije pratio premijer ligu zadnje 3 godine..
Covjek gleda u kontekstu zato sto su imali isti broj bodova pa kao ono podrazumjeva se da ce oni bit bolji od nas i da je kao cilj borac i zrinjski.
Adzeme pogledaj koje osvoio KUP, i pogledaj koliko bi mi imali bodova a koliko tvoj zeljko da je sudjenje bilo posteno objema ekipama. I da se mi nismo okrenuli striktno kupu.
Mislim,ureduje njegove ambicije, furanje manijaka euforija, al nerece dali je to sto je rekao uslov od uprave i dali to znaci ako bude 4to da dobiva odkaz..
Citiraj te me potrosice bar 1 m€ vise na igrace a imace dosta losi rezultat, i nebi me zacudilo da nakon 18 kola bude u minusu za 3cim 10 bodova..
Naravno napomenuo je da je dobio sve i podvukao da ima ugovor na 3 godine, prasina je bacena
Sb ima boljeg trenera bolju ekipu
Velez dovodi trenera koji ce posle zekica bit naj jaci trener
Čovjek ima šifru i nije tačan, ne možeš mu to zamjeriti. Meni je simpatičan. 

Apsolutno da nije trebao, i potpuno se slažem sa tobom. Spomenuo sam Čelik jer je ovaj tik prije mene pisao zašto se Čeliku nije ponudila WWIN liga. Vi ste jedan od rijetkih klubova koji čeka da stane na noge da se vrati u WWIN ligu. Niste kao pojedini što neće da gledaju dalje od nosa, pa po svaku cijenu hoće u WWIN ligu iako znaju da će biti kanta za nabijanje.avenija je napisao/la: ↑10 jun 2025, 23:26A šta je Čelik trebao popišat se na proteklih 6 godina i vračanja 16 miliona duga da bi nespreman za PL otisao ponovo u minus zbog pišljive PL. Opstanak kluba koji za 5 dana slavi 80 rođendan je u pitanju. 6 dugih godina se radi samo da se dodje na 0.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Jedini lik koji misli da ako je igrač mlad da je automatski dobar, namjerno naglašava sve. Do neki dan je pisao samo do 23 godine. Navede 10 igrača i svršava na to, a u tih 10 igrača, ima jedan polovnjak i 9 amatera.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Raja zna li se hoće li biti odgođene utakmica klubova koje igraju Europu? Kao da se sjećam da je Vico spomenuo kako toga više neće biti.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Sigurno ce biti odgadjanja, mozda vise nego ikad. Sezona pocinje dosta rano jer se u ligi 10 igra 3 kola vise, a mora se sve ranije zavrsiti zbog SP sljedeceg ljeta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:32Raja zna li se hoće li biti odgođene utakmica klubova koje igraju Europu? Kao da se sjećam da je Vico spomenuo kako toga više neće biti.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Grob te yebo 2025., igrači igraju po 70 utakmica godišnje naši ne mogu 2 sedmice odigrati po 2 meča sedmično.........Vorovus je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:40Sigurno ce biti odgadjanja, mozda vise nego ikad. Sezona pocinje dosta rano jer se u ligi 10 igra 3 kola vise, a mora se sve ranije zavrsiti zbog SP sljedeceg ljeta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:32Raja zna li se hoće li biti odgođene utakmica klubova koje igraju Europu? Kao da se sjećam da je Vico spomenuo kako toga više neće biti.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mogu, ali je pored fizickog veliko i emotivno praznjenje ako imas neki derbi 3 dana pred evropsku utakmicu , plus katastrofalna putna infrastruktura.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:41Grob te yebo 2025., igrači igraju po 70 utakmica godišnje naši ne mogu 2 sedmice odigrati po 2 meča sedmično.........Vorovus je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:40Sigurno ce biti odgadjanja, mozda vise nego ikad. Sezona pocinje dosta rano jer se u ligi 10 igra 3 kola vise, a mora se sve ranije zavrsiti zbog SP sljedeceg ljeta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:32Raja zna li se hoće li biti odgođene utakmica klubova koje igraju Europu? Kao da se sjećam da je Vico spomenuo kako toga više neće biti.
Zamisli Zrinjski igra odlucujucu utakmicu za grupnu fazu, a 3 dana ranije mora da se vozi 10 sati do Bijeljine i nazad jer nema autoputa ni aerodroma.
Uz to nasi klubovi nemaju para da imaju u rosteru prave profesionalce koji ce igrati po 70 utakmica godisnje, uz par izuzetaka u svakom klubu tu se slepaju desetine nespremnih poluigraca.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ima li ponuda za Kulašina.Vorovus je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:40Sigurno ce biti odgadjanja, mozda vise nego ikad. Sezona pocinje dosta rano jer se u ligi 10 igra 3 kola vise, a mora se sve ranije zavrsiti zbog SP sljedeceg ljeta.Riquelme1921 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:32Raja zna li se hoće li biti odgođene utakmica klubova koje igraju Europu? Kao da se sjećam da je Vico spomenuo kako toga više neće biti.

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Here we go...