FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

ledar
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ledar » 11 jun 2025, 14:01

Mislim da su vam dobre šanse da potpišete Leaa po pristojnoj cijeni jer, suprotno navodima, on ne odgovara Allegriju koji od svojih igrača traži maksimalnu taktičku disciplinu. Njegove kvalitete su brzina, prodornost, eksplozivnost, čvrstoća u duelima i dobro čitanje igre. Mane su defanziva (taj kad ispadne ne vraća se šale), slabo snalaženje na malom prostoru, slabija kondicija (magare ne trenira dovoljno) i prosječan šut.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 11 jun 2025, 14:15

Ne znam kako ćete riješiti Leroya i klupsko svjetsko, formalno on ima ugovor do kraja mjeseca ali ako potpiše za Galatu teško da će oni bit sretni sa njegovim nastupom i rizikom od ozljede. Pogotovo ako će ga plaćati 15 milki ojra neto /navodno/. Ako ga pak tjerate da igra do četvrtfinala on uvijek može igrat alibi igru od koje nećete imat nikakve koristi.
To je ta glupa situacija kad neko ovako ad hoc odredi termin igranja.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 jun 2025, 15:27

Hoće li sad Džemal uzet broj 10

Pošto taraba liroj ode u stambol

TommyHilfiger
Kontakt:

Post Postao/la TommyHilfiger » 11 jun 2025, 16:59

Bayern@heart je napisao/la:
11 jun 2025, 15:27
Hoće li sad Džemal uzet broj 10

Pošto taraba liroj ode u stambol
Za koliko ide? Hoce li Bayern bar zaraditi na tom parmaku?

Gnabry, Coman, Goretzka i Upamecano takodjer trebaju ici.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 jun 2025, 17:17

Zaradiće njegovu platu od 20 miliona koju bolje da daju u humanitarne svrhe nego što ih je on trošio za performans koji nam je redovno pružao. Jel moguće da smo dočekali, nakon beskonačno pogrešnih odluka od izbora frizure, do kretanja na terenu, stotina i stotina promašenih šansi i dodavanja lopte u prazno, jalovih izlazaka pred golmana 1v1, kako protiv Bundesligaša, tako i u Ligi Prvaka, Sulejmanov sin Leroy Aziz Sane napušta Bayern i to ide u Tursku, malo mi ga je čak i žao pošto je Turska zasigurno kraj ozbiljne karijere. Iz Saudijske Arabije igrači su se vraćali, ali iz Turske nikad. Putuj sine Sulejmanov i ne okreći se.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 12 jun 2025, 01:40

farinelli123 je napisao/la:
11 jun 2025, 13:20
Ja bih pre ostavio Palhinhu pod uslovom da nekako najurimo Pizdetzku.

Mogao bi Palhinha i da pokaže nešto, moraće neko da krpi Taha, koji jeste ok igrač, ali na vetrometini će biti kao Deni Fan Bauten protiv Milita. A i da pomogne Leau da se privikne :D
Zaboravi na to dok veliki takticar iz Konga sjedi na klupi Bayerna.

Portugalska masina se jednostavno ne uklapa u bravurozni "sistem" Kompanya.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 12 jun 2025, 03:25

Mogao bi Palhinha i da pokaže nešto, moraće neko da krpi Taha, koji jeste ok igrač, ali na vetrometini će biti kao Deni Fan Bauten protiv Milita. A i da pomogne Leau da se privikne :D

Zamislite da smo imali damu i Jozuu da prodamo, e to bi bila revolucija, kao Pep kad je oterao ocvale romantičare iz Katalunje.

Znači mora da stignu bar 2 igrača u navali na mesto Milera, Süleymanoğlua (ovo će Armando voleti) i Komana.

Očekujem pozajmicu Nkunkua + jednog (pravog) kapitalca.
Da mu pomogne da su privikne sjediti na klupi kao u reprezentaciji :rol: Na zalost sto se Palije tice, definitivno bacene pare ne vjerujem da ce moci pola vratiti za njega. Lik je ok, daje sve od sebe, ali jednostavno ne pripada "visokom drustvu" iako ni kriv ni duzan osvoji vec nekoliko trofeja. Ako hoces nekoga da ti pokriva te eventualne propuhe Taha, onda je Palija za to nularica, spor sljampav, trci ko kljuse...protiv Barcelona kad je igrao, sve ona nejac preko njega isla. Za to ti je Laimer sto puta bolji, agresivan kao i Palija, ali mnogo brzi i eksplozivniji, moze i stici i uteci, vjerujem da bi zaganjao sve redom. Danas nema sanse da ces biti u velikom klubu ako PRVO nisi tehnicki iznadprosjecno potkovan, samo sirova snaga i glavom na krampon pali u Fulhamu, Frajburgu i slicnim.
Leao, kada se pojavio kao 18-o godisnjak, drustvo fudbalskih znalaca u kojem se prirodom posla cesto krecem, bilo je odusevljeno, cak se islo dotle da su govorili kako je to hibrid Mesija i Ronalda, djelovao je mocno, a sa loptom radio cuda...MEDJUTIM, apsolutno se nije razvijao ocekivano, na znam ima li tu veze voljni moment ili sta?? Ne mozes sa takvim talentom ulaziti u 70-oj minuti kada se umore neki Navasi i ostala portugalska buranija. Ako imaju para neka ga dovedu naravno, vjerovatno vide i znaju bolje nego ja, tipujem da ce biti 10-ak posto poboljsana verzija SaneTa, a ako bi bio 80 posto Olisea, nebi nam bilo kraja. Sto se pomenutog brkica tice, ne mogu da vjerujem da smo ga se rjesili, sve se plasim nesto ce se desiti pa ce ostati. Ne znam samo kako se ona Bundesliga proboljeti njegov odlazak :tralala: :tralala:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 jun 2025, 06:48

Nikad ljepsu sliku nisam vidio :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Nema ni jedan ama apsolutno ni jedan igrac da mi je vadio zivce kao ovaj idiot, kad sam jutros ustao i vidim ovu sliku tacno mi suze krenuse

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 jun 2025, 07:43

Nego, da li Icardi ima šanse kod Candice? Bitangica je ona.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 jun 2025, 07:59

Dobro je spomenu, ma jel moguće da je ovo Candice?

slika

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 12 jun 2025, 08:07

Dilah je napisao/la:
12 jun 2025, 03:25

Zamislite da smo imali damu i Jozuu da prodamo, e to bi bila revolucija, kao Pep kad je oterao ocvale romantičare iz Katalunje.

Znači mora da stignu bar 2 igrača u navali na mesto Milera, Süleymanoğlua (ovo će Armando voleti) i Komana.

Očekujem pozajmicu Nkunkua + jednog (pravog) kapitalca.
Da mu pomogne da su privikne sjediti na klupi kao u reprezentaciji :rol: Na zalost sto se Palije tice, definitivno bacene pare ne vjerujem da ce moci pola vratiti za njega. Lik je ok, daje sve od sebe, ali jednostavno ne pripada "visokom drustvu" iako ni kriv ni duzan osvoji vec nekoliko trofeja. Ako hoces nekoga da ti pokriva te eventualne propuhe Taha, onda je Palija za to nularica, spor sljampav, trci ko kljuse...protiv Barcelona kad je igrao, sve ona nejac preko njega isla. Za to ti je Laimer sto puta bolji, agresivan kao i Palija, ali mnogo brzi i eksplozivniji, moze i stici i uteci, vjerujem da bi zaganjao sve redom. Danas nema sanse da ces biti u velikom klubu ako PRVO nisi tehnicki iznadprosjecno potkovan, samo sirova snaga i glavom na krampon pali u Fulhamu, Frajburgu i slicnim.
Leao, kada se pojavio kao 18-o godisnjak, drustvo fudbalskih znalaca u kojem se prirodom posla cesto krecem, bilo je odusevljeno, cak se islo dotle da su govorili kako je to hibrid Mesija i Ronalda, djelovao je mocno, a sa loptom radio cuda...MEDJUTIM, apsolutno se nije razvijao ocekivano, na znam ima li tu veze voljni moment ili sta?? Ne mozes sa takvim talentom ulaziti u 70-oj minuti kada se umore neki Navasi i ostala portugalska buranija. Ako imaju para neka ga dovedu naravno, vjerovatno vide i znaju bolje nego ja, tipujem da ce biti 10-ak posto poboljsana verzija SaneTa, a ako bi bio 80 posto Olisea, nebi nam bilo kraja. Sto se pomenutog brkica tice, ne mogu da vjerujem da smo ga se rjesili, sve se plasim nesto ce se desiti pa ce ostati. Ne znam samo kako se ona Bundesliga proboljeti njegov odlazak :tralala: :tralala:
Istina, Lajmer je austrijski Kante.
U skorijoj istoriji, njegov najbolji nastup u vezi je bio protiv Reala u 1/2 LP.
Dobro on igra i beka.

Leao je talentovan igrač, inteligentiji je od malog Nica koji je više onako zujalica kao Vini Jr, samo mu fali finishing.
Ali da je Leao letargičan bez lopte i to je istina, i da je rezerva matorom Ronaldu i malom Konsisau.

Ali smatram da ni jedan od njih nije idealan za nas.
Ako smo već hteli da uparimo Cvejtina i Džemila napred, onda treba zaganjati Xavija S., koji je pritom i radilica.

Za krilo nam treba neki jednostavan igrač.

@COELHO = Ona je ta.

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 12 jun 2025, 12:21

Sane je imao stepenicu viška u karijeru. Zaslužio je poslije Arapa sa otoka dirito u Tursku. Spasio bi nas svojih vratolomija.
Seju Boja još vratiti u Stambol, zašto to nisu u paketu prodali?

Ako su stvarno imali namjeru Sani nuditi novi ugovor pa makar i volontirao, onda je ovaj naš managment definitivno zalutao.

Trebali su i kimicha riješiti da su pravi, ali hajde kimiha je lakše trpiti, a ima i nekih zasluga od ranije.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 jun 2025, 12:38

Drago mi je da se nije produžilo sa Saneom. Govorio sam i prije završetka sezone u Ligi da se ne treba produživati s njim, a oni su opet htjeli da produže. Sreća pa je Sane sam otišao, inače bi one ublehe nastavile sa produživanjem ugovora igračima koji to ne zaslužuju.

A opet ovo sa Saneom je totalno nebitno, igrač koji pa gotovo da nije igrao nikakvu ulogu u timu. Mnogo veći problem je produženje ugovora Kimmichu, pa će sredina terena ponovo ostati ista. Najslabiji dio tima se ne mijenja već godinama, iako je davno bio za kompletnog reseta. Pa ćemo opet gledati Kimmich-Goretzka duo na sredini :urnebes:. Ili možda uleti Pavlović koji kod Konga igra dosta slabije. Bischof - pitanje je da li će i dobijati priliku pored guzle Kimmicha na sredini. Najveći promašaj je produženje ugovora Kimmichu i najveći problem za Bayern. On je gotov, protiv Intera je bio jedan od najgorih pojedinaca u obe utakmice. Pojeli ga oni starci na sredini, vidio se nije. Džaba sve, džaba krila, bekovi, štoperi kad ostaje esencijalni problem koji se zove sredina terena - a naročito Kimmich.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2025, 12:52

nikad mi nece biti jasno...mi mu nudili 12+3 bonusa, on potpisao za 11, jer mu se nije svidjela nasa ponuda? wtf?
alabu i razumijem, ides iz jednog u drugi mega klub, ali ovog...svasta.
Edit:
ipak mu je Bayern nudio 12 ali bruto plus bonusi a ovi oko 12 neto. al su ga preplatili.. :rol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2025, 13:12

Dobio 15 mil netto plus bonus za potpis. :rol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2025, 13:27

jedino preplacivanjem turci mogu nekog dovesti poznatog. jbg. tako je to.
ali jes ih odero, ko sansku kozu. :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 jun 2025, 14:08

Jel se i on prepo konkurencije pa otiso za kamion eura

MoodyReboot
Kontakt:

Post Postao/la MoodyReboot » 12 jun 2025, 19:47

Saurman je napisao/la:
12 jun 2025, 13:12
Dobio 15 mil netto plus bonus za potpis. :rol:
Tako što je Galatasaray službeno potvrdio da je dobio 9 miliona eura netto i 3 miliona loyalty bonusa. Kao i obično, lupetaš cifre kako ti se prohtije.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2025, 20:15

According to **** in Turkey, Galatasaray have enquired about 4 Bayern players:

Sacha Boey, Leon Goretzka, Kim Min Jae and Kingsley Coman.
Galata u ofanzivi. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 12 jun 2025, 20:21

@COELHO = Ona je ta.
Mamma mia, pa cura je bila slatka ko med, sad izgleda ko mladi jay z na fentanilu

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.