Meni najjaca stvar hajd sto nabiju cijene u sezoni ali ne razmisljaju o povratku u normalu kad vide da im je proslonapoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 19:13Divljanje cijena se nece smirit dok ne krene ozbiljniji bojkot, a ne ona smijurija kao u februaru. Jedan restorancic u blizini mjesta gdje radim (van Sarajeva) je za 15ak mjeseci podigao cijenu pohovane piletine sa 7 na 12 KM. Mi s posla vise ne idemo, nit ja sa svojim drustvom ikad vise odem tu. I prolazim cesto pored, maksimalno dva stola zauzeta, a nekad si morao mjesto rezervisat tu da dodjes jest. Pa nek propadne, vracat ce on nju ako Bog da na 7 opet.
A nas yebu influenseri i te internetske pizzde materine. Kad prosjecna bosanska hamsa vidi neku od svojih idola da pije kafu od 8 maraka, mora je i ona tu popit i story objavit kad ne bi tu noc hljeba imala jest.

Ovo je jedini nacin borbe protiv ovog divljanja cijena najvise bezobrazni ugostitelja,masovan bojkot 7-10 dana.
Nije moguce da plate dignu za 200-300km a cijene u roku od 2 godine skoce za 100-150% znaci nemoguce.
Lupaj ti strancima cijene al vidjet cu ko ce ti dat u januaru za porciju cevapa 14-15km,do duse ima budala