Ne moze ni Siroki, nije HrvatTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:35dvije tri godine partizan onda raspad sistema kad ga minculi izubija u pojam i pad u neki nas klub tipa bosna ili siroki![]()

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ne moze ni Siroki, nije HrvatTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:35dvije tri godine partizan onda raspad sistema kad ga minculi izubija u pojam i pad u neki nas klub tipa bosna ili siroki![]()
najvjerovatnije tako, ma da je najlakse uvijek crno prognozirati, to je nama bosancima u krvi, jbgTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:35dvije tri godine partizan onda raspad sistema kad ga minculi izubija u pojam i pad u neki nas klub tipa bosna ili siroki![]()
ima sloboda nek se ispucava sa camparom ili bosna sa pticicom.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:37Ne moze ni Siroki, nije HrvatTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:35dvije tri godine partizan onda raspad sistema kad ga minculi izubija u pojam i pad u neki nas klub tipa bosna ili siroki![]()
![]()
primjetio sam da ga branis previse bruda. sta stoji iza toga?
TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:40ima sloboda nek se ispucava sa camparom ili bosna sa pticicom.DamirT je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:37Ne moze ni Siroki, nije HrvatTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:35
dvije tri godine partizan onda raspad sistema kad ga minculi izubija u pojam i pad u neki nas klub tipa bosna ili siroki![]()
![]()
![]()
primjetio sam da ga branis previse bruda. sta stoji iza toga?![]()
Moras uvijek biti spreman na najgore ako zelis uspjeh. Nije brat Tommy do dvije kompanije dosao na lijepe oci.guzobran je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:38najvjerovatnije tako, ma da je najlakse uvijek crno prognozirati, to je nama bosancima u krvi, jbgTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:35dvije tri godine partizan onda raspad sistema kad ga minculi izubija u pojam i pad u neki nas klub tipa bosna ili siroki![]()
dobro se proveo nema staguzobran je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:05TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:40ima sloboda nek se ispucava sa camparom ili bosna sa pticicom.![]()
ah davno dok je bio u nba, dok je bio mlad i perspektivan
nego, pricaj nam kako je to biti tatin sin, bruda?
ispricaj nam, mi ne znamo, sirotinja smo jbg
steta, bit ce bolje, vidjet cemoTommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:17dobro se proveo nema staguzobran je napisao/la: ↑19 maj 2025, 18:05TommyHilfiger je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:40
ima sloboda nek se ispucava sa camparom ili bosna sa pticicom.![]()
ah davno dok je bio u nba, dok je bio mlad i perspektivan
nego, pricaj nam kako je to biti tatin sin, bruda?
ispricaj nam, mi ne znamo, sirotinja smo jbgpartizan mu je plafon sada.
nemoj biti zavidan tebra. znam da nije jednostavno traziti od keve svaki dan peticu za kafu i flasiranu vodu, te istovremeno gledati druge kako nizu uspjehe.ako zelis mogu te zaposliti da radis kod mene i da uzimas jaku lovu.![]()
Mislim povreda, jos od meca sa Breoganom.
Trenirao je, vjerovatno ce biti u sastavu.