FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U ponoc ide atomska bomba!
- luckystrike
- Kontakt:
26.5.

...tvoja raja s tobom u koloni
nek svi čuju mi smo šampioni...
Drago mi je da Zoran ostaje, ponavljam prvenstveno radi kontinuiteta u radu koji nam je prijeko potreban.luckystrike je napisao/la: ↑26 maj 2025, 21:45Shodno, dalo bi se zaključiti da je Zoran prelomio i da će nastaviti započeto.
Iskreno se nadam tome, pri čemu ne bih volio da budem shvaćen kao neko opčinjen Zoranom, već iz razloga što smatram da nam je zaista neophodan kontinuitet na mjestu trenera.
...jesen blistavu i zlatno proljeće...
Neka trećinu poraza prebaci u remije, a pola remija u pobjede i neće biti zime!U 45 utakmica na klupi Sarajeva, Zekić je ostvario 24 pobjede, 15 remija i samo šest poraza.

...tvoja raja s tobom u koloni
nek svi čuju mi smo šampioni...
Asmirovca okacila na instagramu pjesmu Šeher šeher Sarajevo 

Mada iz nekih drugih razloga, bicu razocaran ako ne srusite one i one druge iduce sezone.
Sramota je vise.
Sramota je vise.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Imao je jako dobru ponudi iz Sudije i evo odbio je.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:56Za ove što su pitali nedavno kakva kahva je u pitanju i šta je bila tema;
1/3![]()
Kapa do poda, jako mi je drago što je ostao, ne toliko zbog njega samog nego zbog činjenice da konačno gledamo dugoroćno i ne mijenjamo trenere ko čarape, kao što i treba da bude pravi put ozbiljnog fudbalskog kluba.
Kapa do poda i onima koji odlučuju u klubu kad uspijevaju odoliti dobrim ponudama i zadržati one koji nam trebaju.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da smo barem bili u toj mogucnosti na zimu 2021. pa da su Rahmanovic i Tatar ostaliSazg je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:40Imao je jako dobru ponudi iz Sudije i evo odbio je.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:56Za ove što su pitali nedavno kakva kahva je u pitanju i šta je bila tema;
1/3![]()
Kapa do poda, jako mi je drago što je ostao, ne toliko zbog njega samog nego zbog činjenice da konačno gledamo dugoroćno i ne mijenjamo trenere ko čarape, kao što i treba da bude pravi put ozbiljnog fudbalskog kluba.
Kapa do poda i onima koji odlučuju u klubu kad uspijevaju odoliti dobrim ponudama i zadržati one koji nam trebaju.
![]()

Evo Lorenzo kaze da je dogovoreno sve sa Rumunom
-
- Kontakt:
Sad slucajno udjem u ovu utakmicu Gruzije i Poljske i imam sta i vidjeti hahah,bravo Vasili
Gordeziani 

Jedini ti imas prave info. Aferim

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Mi da smo u toj i sezoni duple krune odnosno nakoj osvajanja iste imali ove sad uslove malo je reci koliko bi citavoj ligi pobjegli i sta bi bili za ostale.Steta,doci ce i nase opet valjda samo ovaj put pametnijeFKSDoGroba je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:42Da smo barem bili u toj mogucnosti na zimu 2021. pa da su Rahmanovic i Tatar ostaliSazg je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:40Imao je jako dobru ponudi iz Sudije i evo odbio je.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:56Za ove što su pitali nedavno kakva kahva je u pitanju i šta je bila tema;
1/3![]()
![]()
![]()
Inace Zekic prvi trener nakon Husrefa koji ce nas predvoditi u drugoj sezoni.Ne pikam one 3 utakmice Vinka pred koronu
Sablic,Vasoski,Dudic,Mirza svi po pola godine ili manje
Rozman jednu sezonu
Deri Zorane

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
O tome sam i ja par puta razmisljao, bas bi se pisali po svima, nesto tipa Zrinjski pod Jakirom, ni sudije ti ne bi mogle nista. Doci ce i nase opet, mora.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2025, 23:04Mi da smo u toj i sezoni duple krune odnosno nakoj osvajanja iste imali ove sad uslove malo je reci koliko bi citavoj ligi pobjegli i sta bi bili za ostale.Steta,doci ce i nase opet valjda samo ovaj put pametnijeFKSDoGroba je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:42Da smo barem bili u toj mogucnosti na zimu 2021. pa da su Rahmanovic i Tatar ostaliSazg je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:40
Imao je jako dobru ponudi iz Sudije i evo odbio je.
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Na twiteru
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, keli, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Proximic i 64 gosta.