San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Vasilj, gazibegovic, Muharemovic, hadzikadunic, kolasinac, dedic, hadziahmetovic, jalnet, gigovic, Demirović, dzeko.
Od Kolasinca nema nista u septembru, mislim da je nemoguce.
Daj Boze da bude dostupan za oktobar i novembar.
Nakon tolike pauze i povrede je upitno koliko ce moci i pomoci.
ja svakako imam traume gledajuci ga svaki put kad se uhvati za nogu, tacno samo cekas neki belaj, bas je baksuz.
Daj Boze da bude dostupan za oktobar i novembar.
Nakon tolike pauze i povrede je upitno koliko ce moci i pomoci.
ja svakako imam traume gledajuci ga svaki put kad se uhvati za nogu, tacno samo cekas neki belaj, bas je baksuz.
Nadam se samo da ce Barbarez konacno prestat biti tvrdoglav i ispravit neke kriminalne odluke koje i slijepac vidi.
Malica prebaciti na klupu i zamijeniti Dedicem jer unistava ono najbolje i u jednom i u drugom igracu.
Tahirovica klupirati obavezno jer protiv onako motoricne ekipe kakva je Austrija krenuti sa njim je samoubistvu u startu. Znaci bilo da ce Janelt biti zavrsen ili ne, Tahirovic ne smije igrati tu utakmicu. San Marina cemo pobijediti, mislim da tu nema dileme.
Gigovicu ili pronaci neku normalniju poziciju ili ga klupirati te staviti Memica umjesto njega. Covjek se jednostavno ne snalazi i iz utakmice u utakmicu ko muha bez glave u pokusaju da odigra nesto sto ne moze ni u snu.
Konacno je u potpunosti isplivalo ono sto mjesecima nas nekoliko pise za Katica a pojedinci pokusavaju demantovat al yebiga ne idu im cinjenice u prilog. Ima mjesta u rotaciji ali ni slucajno kao starter a price o tome kako je najkvalitetniji su smijesne. U federalnoj ligi ima tehnicki potkovanijih stopera od njega.
Bajraktarevic ce se do septembarskih utakmica valjda izboriti za malo bolji status u PSV-u da dobije poziv, jednostavno nam lik treba jer nam moze valjat 15-20 minuta i da se ne bavi profi fudbalom uopste.
Apsolutno mi nema smisla da Tabakovic ne bude pozvan naustrb Kulenovica i Bazdara jer covjek na puno vecem nivou nema nimalo manje zapazeniju ulogu od navedne dvojice. Okej, Kulenovic je imao 1 odlican period ali se nakon toga ugasio i kao sto svi znamo ne zivi se u fudbalu od proslosti.
Za Bazdara je dovoljno reci da kao napadac nije postigao gol 8 mjeseci u drugoj ligi, halo ljudi YEBENIH 8 MJESECI.
Inace, Dzeko i Demirovic su zacementirani, valjda je to sigurno.
Malica prebaciti na klupu i zamijeniti Dedicem jer unistava ono najbolje i u jednom i u drugom igracu.
Tahirovica klupirati obavezno jer protiv onako motoricne ekipe kakva je Austrija krenuti sa njim je samoubistvu u startu. Znaci bilo da ce Janelt biti zavrsen ili ne, Tahirovic ne smije igrati tu utakmicu. San Marina cemo pobijediti, mislim da tu nema dileme.
Gigovicu ili pronaci neku normalniju poziciju ili ga klupirati te staviti Memica umjesto njega. Covjek se jednostavno ne snalazi i iz utakmice u utakmicu ko muha bez glave u pokusaju da odigra nesto sto ne moze ni u snu.
Konacno je u potpunosti isplivalo ono sto mjesecima nas nekoliko pise za Katica a pojedinci pokusavaju demantovat al yebiga ne idu im cinjenice u prilog. Ima mjesta u rotaciji ali ni slucajno kao starter a price o tome kako je najkvalitetniji su smijesne. U federalnoj ligi ima tehnicki potkovanijih stopera od njega.
Bajraktarevic ce se do septembarskih utakmica valjda izboriti za malo bolji status u PSV-u da dobije poziv, jednostavno nam lik treba jer nam moze valjat 15-20 minuta i da se ne bavi profi fudbalom uopste.
Apsolutno mi nema smisla da Tabakovic ne bude pozvan naustrb Kulenovica i Bazdara jer covjek na puno vecem nivou nema nimalo manje zapazeniju ulogu od navedne dvojice. Okej, Kulenovic je imao 1 odlican period ali se nakon toga ugasio i kao sto svi znamo ne zivi se u fudbalu od proslosti.
Za Bazdara je dovoljno reci da kao napadac nije postigao gol 8 mjeseci u drugoj ligi, halo ljudi YEBENIH 8 MJESECI.
Prevljak i Tabakovic, par deka razlike ...
Možda umjesto Gigovića staviti Memića ali bi to bilo bolje na poluvremenu, ili oko 55-te.
Protiv San Marina izvesti postavu koju planira i protiv Austrije ali da se odigra 100% i da se već u prvom poluvremenu zabiju 2-3 gola i na poluvremenu vršiti izmjene i odmoriti glavne igrače. Ja bih u septembru pozvao Esmira i ubacio ga jedno poluvrijeme protiv San Marina da vidimo kako se snalazi jer bi mu loga možda do okupljanja i trebala početi pa možda skupi neke minute.
Izvesti protiv Austrije sljedećih 11:
Vasilj, Gazibegović, Hadžikadunić, Muharemović, Kolašinac, Šunjić, Janelt (ako se srede papiri, ako ne onda Hadžiahmetovića), Dedić, Memić, Džeko, Demirović.
Probati 4-2-2-2 ili 4-4-2 kad se branimo.
Ako Kolašinac bude mogao samo jednu utakmicu igrati šalji ga na tribine protiv San Marina i odmaraj za Austriju.
- PasodelMar
- Kontakt:
Apsolutno bratefanatik19 je napisao/la: ↑10 jun 2025, 22:44Nadam se samo da ce Barbarez konacno prestat biti tvrdoglav i ispravit neke kriminalne odluke koje i slijepac vidi.

Barem ne forsira više formaciju sa 3 štopera. Bez veze je ugasio Dedica po lijevoj strani, momak se ne slalazi lijevo ni na jednoj poziciji. Od Bazdara sam puno više očekivao, realizacija mu je preloša ali se vidi da zna lopte. Tahirovic je suha krpa, ne živi se od ponekih finih lopti svakih 20 minuta, u odbrani ne postoji, nije on za zadnjeg veznog uopšte, prosječan CMF, ništa više od toga. Njegov najveći problem je sto je spor u konkretnim odlukama kada treba loptu gurnuti naprijed ili sam povući. On to nema zato od njega u modernom fudbalu nema vajde. Dzeko i Demirovic jedino što naprijed valja, ovo ostalo nije vrijedno pomena. Gigovic redovno loš ili preloš, ne mogu se odlučiti. Katic je kanta, što po brzini, što po kretanju i tehnici, jedino mu je dobra stamina i zračna duel igra. Hadzikadunic izmislio fudbal za njega. Malic dobar ali je Dedic tri razine iznad na desnom beku, bez veze komplikuje kvazi stručnjak.
Ne nadajte se Kolašincu u septembru, da se kladim rekao bih da ga nema više u ovim kvalifikacijama, a ako bude to će biti u novembru.
Nezgodan termin za sastaviti spisak, treba poslati pozive prije nego što i krenu neke lige... Zato vjerovatno ide prošireni pa će neko otpasti do utakmice. Pozitivno je jedino što će Esmirov status biti jasniji.
Nezgodan termin za sastaviti spisak, treba poslati pozive prije nego što i krenu neke lige... Zato vjerovatno ide prošireni pa će neko otpasti do utakmice. Pozitivno je jedino što će Esmirov status biti jasniji.
-
- Kontakt:
Tesko ce biti protiv Austrije ostat neporazen u 2 tekme. U Zenici mozemo izvuc x ali na strani tesko. Kako god najbitnija ce tekma biti protiv Rumuna tu ne smijemo izgubit i idemo u baraz.
Jest da nam baraz ne donosi neku nadu ali 2 mjesto je uspijeh za nas trenutno.
Naravno najbolji scenario, 2 puta x protiv Austrije, mi dobijemo Rumune i Austrija ne pobjedi u Rumuniji, ali to su samo snovi
Jest da nam baraz ne donosi neku nadu ali 2 mjesto je uspijeh za nas trenutno.
Naravno najbolji scenario, 2 puta x protiv Austrije, mi dobijemo Rumune i Austrija ne pobjedi u Rumuniji, ali to su samo snovi
-
- Kontakt:
FB
Dedic
Gazibegovic
Kolasinac
Malic
Bicakcic
CB
Barisic
Katic
Hadzikadunic
Muharemovic
Radeljic
Vezni
Janelt
Tahirovic
Gigovic
Sunjic
Huseinbasic
Hajradinovic
Basic
Memic
Bajraktarevic
Napad
Dzeko
Demirovic
Bazdar
Kulenovic
Ovo je najbolje sto imamo, nada za Janelta jos postoji. Od ovih igraca mozes napravit solidni prvi 11 koji ce namucit austriju.
Kola nece biti tu ali se nadam da je tu u Novembru.
Dedic - Barisic - Muharemovic - Gazibegovic
Esmir - Gigovic - Janelt - Memic
Dzeko - Demirovic
Sasvim solidni prvi 11, nadamo se da ce Esmir proigrat do Septembra.
Dedic
Gazibegovic
Kolasinac
Malic
Bicakcic
CB
Barisic
Katic
Hadzikadunic
Muharemovic
Radeljic
Vezni
Janelt
Tahirovic
Gigovic
Sunjic
Huseinbasic
Hajradinovic
Basic
Memic
Bajraktarevic
Napad
Dzeko
Demirovic
Bazdar
Kulenovic
Ovo je najbolje sto imamo, nada za Janelta jos postoji. Od ovih igraca mozes napravit solidni prvi 11 koji ce namucit austriju.
Dzeko - Demirovic
Mi trebamo igrati sa jednim napadacem. Ovako je patnja za gledati. Juce se bas vidi kako Memic razvuce igru a i ono malo kad je Omerovic igrao lijevo. Izgleda dosta bolje neg ono sa veznjacima i nabijanjem lopte naprijed
-
- Kontakt:
Nadati se da ce igrači biti u boljoj formi, i da nas aBd sreca nastavi pratiti protiv Austrije u Zenici i da pobjedimo. Sta bi tek to znacilo da budemo prvi na tabeli s maksimalni 15 poena. Svi znamo da ce biti tesko s ovom ekipom ali uz publiku na BP i ako povedemo s 1-0 onda se nikad nezna.
-
- Kontakt:
Ma ne može se sa samo dva centralna vezna igrati ako su im sa strane klasična krila. Džeko ne igra presing, a Boga mi nisam siguran ni koliko ga Esmir može odigrati adekvatno protiv Austrije. Masakrirali bi nas tako.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 13:23FB
Dedic
Gazibegovic
Kolasinac
Malic
Bicakcic
CB
Barisic
Katic
Hadzikadunic
Muharemovic
Radeljic
Vezni
Janelt
Tahirovic
Gigovic
Sunjic
Huseinbasic
Hajradinovic
Basic
Memic
Bajraktarevic
Napad
Dzeko
Demirovic
Bazdar
Kulenovic
Dzeko - Demirovic
-
- Kontakt:
Esmir se uopste ne vraca i ne pomaze odbrani, tako da bi desna strana bila skroz kriticna u nasoj zadnjoj linijiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jun 2025, 00:18
Ma ne može se sa samo dva centralna vezna igrati ako su im sa strane klasična krila. Džeko ne igra presing, a Boga mi nisam siguran ni koliko ga Esmir može odigrati adekvatno protiv Austrije. Masakrirali bi nas tako.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- sagitarius
- Kontakt:
Nemoj na Esmira, glavu ce ti odrubiti..19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 00:23Esmir se uopste ne vraca i ne pomaze odbrani, tako da bi desna strana bila skroz kriticna u nasoj zadnjoj linijiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jun 2025, 00:18
Ma ne može se sa samo dva centralna vezna igrati ako su im sa strane klasična krila. Džeko ne igra presing, a Boga mi nisam siguran ni koliko ga Esmir može odigrati adekvatno protiv Austrije. Masakrirali bi nas tako.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ja ono sto sam vidio kod Esmira nije za krila. On je dobar 1 na 1 al vec za par koraka ga stignu ljudi. Prilicno spor, mogao bi prije na ofa veznom da igra, lako se rijesi igraca i odmah treba da se rijesi lopte. I to sto kaze on se ne vraca nazad. Trebaju dva trkaca za njega, kao nekad Miske.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 00:23Esmir se uopste ne vraca i ne pomaze odbrani, tako da bi desna strana bila skroz kriticna u nasoj zadnjoj linijiizdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jun 2025, 00:18
FBSindikat12 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 13:23FB
Dedic
Gazibegovic
Kolasinac
Malic
Bicakcic
CB
Barisic
Katic
Hadzikadunic
Muharemovic
Radeljic
Vezni
Janelt
Tahirovic
Gigovic
Sunjic
Huseinbasic
Hajradinovic
Basic
Memic
Bajraktarevic
Napad
Dzeko
Demirovic
Bazdar
Kulenovic
Dzeko - Demirovic
Dedic
Gazibegovic
Kolasinac
Malic
CB
Barisic
Katic
Hadzikadunic
Muharemovic
Radeljic
Vezni
Janelt
Tahirovic
Gigovic
Sunjic
Huseinbasic
Hajradinovic
Jankovic
Basic
Memic
Bajraktarevic
Rozic
Napad
Dzeko
Demirovic
Bazdar
Kulenovic
OUT: Bicakcic
Malic - Muharemovic - Radeljic - Kolasinac
Dedic - Gigovic - Janelt - Memic
Dzeko - Demirovic
-
- Kontakt:
Atalanta
Fiorentina
Stuttgart
Benfica
Sassulo
Köln
Hamburg
St Pauli
Basel
Nije lose nije lose. Na papiru to pocinje da izgleda sve bolje i bolje
Fiorentina
Stuttgart
Benfica
Sassulo
Köln
Hamburg
St Pauli
Basel
Nije lose nije lose. Na papiru to pocinje da izgleda sve bolje i bolje
Skoro si sve pogodio pod uslovom daSindikat12 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 13:23FB
Dedic
Gazibegovic
Kolasinac
Malic
Bicakcic
CB
Barisic
Katic
Hadzikadunic
Muharemovic
Radeljic
Vezni
Janelt
Tahirovic
Gigovic
Sunjic
Huseinbasic
Hajradinovic
Basic
Memic
Bajraktarevic
Napad
Dzeko
Demirovic
Bazdar
Kulenovic
Dzeko - Demirovic
Janelt bude spreman i plus ovo dole.
Šarić > Huseinbašić
Janković > Barjaktarević.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
- Kontakt:
Strana po kojoj igraju Dedić i Bajraktarević bi visila protiv bilo kojeg tandema iz BHT Premijer lige. I to morate shvatiti, Esmir nije igrač koji će pratiti svog beka, a Dedić je ispodprosječan defanzivac, bez obzira na druge kvalitete.
Zato je to fino i krasno al na Play Stationu. I na 442 gdje bi nam vjerovatno višak u sredini pravili, pa to bi bio epski debakl. Mi moramo prvo braniti svoj gol.
Zato je to fino i krasno al na Play Stationu. I na 442 gdje bi nam vjerovatno višak u sredini pravili, pa to bi bio epski debakl. Mi moramo prvo braniti svoj gol.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Cuj Premijer ligakillafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2025, 15:09Strana po kojoj igraju Dedić i Bajraktarević bi visila protiv bilo kojeg tandema iz BHT Premijer lige. I to morate shvatiti, Esmir nije igrač koji će pratiti svog beka, a Dedić je ispodprosječan defanzivac, bez obzira na druge kvalitete.
Pitaj selektora sto ga stavlja na lijevog stranu, a Gigovica na desno krilo
To su ispodprosjecni potezi uz dvolicnost koja ga krasi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.