FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bravo momcima, samo da se nastavi ovako
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Bayo odavno nije ovako griz'o k'o danas. Borbena i agresivna igra je urodila plodom protiv 'Guzenove slabašne odbrane. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Gomez loš ha?
Trpa njih Gomez kako 'oće.
Trpa njih Gomez kako 'oće.
Gov njez nije GOmez.
Gov njez trpa kada svi ostali urade kako treba pa mu daju loptu u petercu ... Treći gol je greška Adlera. Da postigne 600 golova u Bayernu ja ga nikada neću gledati kao igrača koji vrijedi 35 mil. jer ne pravi nikakvu razliku u ekipi ha bilo ga ha ga nema isto ...
Gov njez trpa kada svi ostali urade kako treba pa mu daju loptu u petercu ... Treći gol je greška Adlera. Da postigne 600 golova u Bayernu ja ga nikada neću gledati kao igrača koji vrijedi 35 mil. jer ne pravi nikakvu razliku u ekipi ha bilo ga ha ga nema isto ...
Šta ovo Bayern radi
kakvo trpanje u prvom poluvremenu.
Žao mi radi Adlera, moj omiljen golman ali jadnik nije kriv jer se ovi golovi ne mogu braniti.
Žao mi radi Adlera, moj omiljen golman ali jadnik nije kriv jer se ovi golovi ne mogu braniti.
- el-fighter
- Kontakt:
Jel mene vid slabo sluzi il mi njih stvarno deremo? Odavno nisam vidio bolji Bayern. Igrači grizu i trrče ko ludi. Bogami ovaj Jonker nešto im naučio

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
kako neko umovi nikad da shvate da je Gomez napadacka sila velicina,,da je to izraziti napadac i da mora da ima nekog ko ce mu turiti prave stvari pred noge rijetki danas napadaci fele gomeza boje igraju od njega,,,,danas nevjerovatne stvari radili tymo i kloze sto se tice defanzive,,miler pokazuje da je svjetska wele klasa cak je i riberija bacio u sjenu danas,,odbrana odigrala solidno, sreca pa je nas vezni red igrao kao navijen i nije dozvoljavao vise bliskih susreta njihove navale sa nasom odbranom,,eh kad bi jos i frankfurta pobjedili to bi bilo onda za odahnuti,,,
VOLIM BAYERN
- roy_makaay
- Kontakt:
Kakva trka,kakva borbenost!
Ovakav Bayern nisam vidio još od tekme u Torinu prošle godine.Jonker pogodio s Kloseom i Gomezom u istoj ekipi.Treća pozicija je zauzeta,nadam se da će do kraja ostat na njoj.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
roy_makaay je napisao/la:Kakva trka,kakva borbenost!Ovakav Bayern nisam vidio još od tekme u Torinu prošle godine.Jonker pogodio s Kloseom i Gomezom u istoj ekipi.Treća pozicija je zauzeta,nadam se da će do kraja ostat na njoj.
ja se nadam da mi u ovoj svoj guzvi i strci mozemo doci i do 2. pozicije pa da tak direktno uletimo u LP ,, nisam bas za neke kvalifikacije,,zna tu biti cupavo
VOLIM BAYERN
isakovich je napisao/la:kako neko umovi nikad da shvate da je Gomez napadacka sila velicina
Kako neki umovi ne mogu da shvate da današnji fudbal nije nešto sto je bio 90'ti 80'ti 70'ti kada se nije igralo na trku, brzinu i snagu i kada su igrači kao Gomez harali ... Igrač koji stoji i čeka priliku ne može igrati uspješno današnji fudbal i da shvatiš nešto da napadači odnosno target man il box player danas su s*anje i niko ih ne želi osim ako imaju završnicu (al ne to nego ruthless, instinct of killer), tehniku i prodornost a to Gomez nema a o instiktu da ne govorimo pogotovo xD ...
Gomez, koji je kupljen za 35 mil., ne pravi nikakvu razliku u igri Bayerna i samo mogu Liverpool, Bayern i Man. Utd. da plate takav novac za tog tipa igrača (Berbatov, Caroll i Gomez jedno te isto sranje, igrači koji trebaju 10 prilika da postignu jedan gol il ti chance eaters) ... Luca Toni je makar vrijedio 10 mil.
ova utakmica bi mogla biti predmet istrage,kao dan je jasno da je utakmica nastimana

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ti si već odavno predmet ismijavanja na ovom forumu...amell je napisao/la:ova utakmica bi mogla biti predmet istrage,kao dan je jasno da je utakmica nastimana![]()
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- suicidesquad
- Kontakt:
Kaže navijač kluba koji igra u korumpiranoj ligi gdje je pola utakmica namješteno.amell je napisao/la:ova utakmica bi mogla biti predmet istrage,kao dan je jasno da je utakmica nastimana![]()
![]()
vidim da vas jako pogadza to pa tako burno i reagujete,istina boli haa

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Potpuno se slazem da je utakmica namjestena,Bayern je to oni se moraju kvalifikovati za ligu prvaka jer se finale igra na alianz areni i imaju veliki motiv da se nadju u istom.leverkusen je svakako otpisan sto se tice prvog mjesta,drugo im je sigurno znaci uz odredjenu svotu novca opalit hanovera po guzici i gotova stvar.zivim u minhenu i vidim kako se i njihovi navijaci cude da ovako lahko se pobjedjuje leverkusen bez robena i sa povrijedjenim riberijem i schweinsteigerom u prvih 11.Ako nije namjesteno onda je bar trenutak sumnje tu
Malo momci pobrkali nasu ligu, gdje utakmicu uzmes za karton pilica i Njemacku Bundesligu, al hajd
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- roy_makaay
- Kontakt:
Čuj namješteno pa nije to smjehurija od lige zvana Seria A da se štimaju rezultati

Podrška Uliju!

Podrška Uliju!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
i sta je bilo kad si se probudiofantom je napisao/la:Potpuno se slazem da je utakmica namjestena,Bayern je to oni se moraju kvalifikovati za ligu prvaka jer se finale igra na alianz areni i imaju veliki motiv da se nadju u istom.leverkusen je svakako otpisan sto se tice prvog mjesta,drugo im je sigurno znaci uz odredjenu svotu novca opalit hanovera po guzici i gotova stvar.zivim u minhenu i vidim kako se i njihovi navijaci cude da ovako lahko se pobjedjuje leverkusen bez robena i sa povrijedjenim riberijem i schweinsteigerom u prvih 11.Ako nije namjesteno onda je bar trenutak sumnje tu
VOLIM BAYERN
Ovo je lijep gest navijača da se bar koliko toliko oduže zbog vrijeđanja grupe debila na prošloj tekmi...roy_makaay je napisao/la:Čuj namješteno pa nije to smjehurija od lige zvana Seria A da se štimaju rezultati![]()
![]()
Podrška Uliju!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
da li to ima veze sa ovimthulkazal je napisao/la:isakovich je napisao/la:kako neko umovi nikad da shvate da je Gomez napadacka sila velicina
Kako neki umovi ne mogu da shvate da današnji fudbal nije nešto sto je bio 90'ti 80'ti 70'ti kada se nije igralo na trku, brzinu i snagu i kada su igrači kao Gomez harali ... Igrač koji stoji i čeka priliku ne može igrati uspješno današnji fudbal i da shvatiš nešto da napadači odnosno target man il box player danas su s*anje i niko ih ne želi osim ako imaju završnicu (al ne to nego ruthless, instinct of killer), tehniku i prodornost a to Gomez nema a o instiktu da ne govorimo pogotovo xD ...
Gomez, koji je kupljen za 35 mil., ne pravi nikakvu razliku u igri Bayerna i samo mogu Liverpool, Bayern i Man. Utd. da plate takav novac za tog tipa igrača (Berbatov, Caroll i Gomez jedno te isto sranje, igrači koji trebaju 10 prilika da postignu jedan gol il ti chance eaters) ... Luca Toni je makar vrijedio 10 mil.
GOMEZ 22 gola prvi strijelac BUNDES Lige a jos nije kraj.....razumijem ja tebe ti bi volio napadaca ala rooney, villa,torres itdd ali jako skupo za nasssss
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.