Ne znam gdje si to čuo, u pitanju je 1.4 miliona i 25% od sljedećeg transferaIMResurrected je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:48Prodali ste Viverosa za 1.2 miliona, plus 30% od narednog transfera.
Svaka cast![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /250612122adoado je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:48Ne znam gdje si to čuo, u pitanju je 1.4 miliona i 25% od sljedećeg transferaIMResurrected je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:48Prodali ste Viverosa za 1.2 miliona, plus 30% od narednog transfera.
Svaka cast![]()
Zna li se sta oko transfera Mujkica, koliko para i procenat?
I eto, uze Mirvah sebi milionče, a mogao uzeti 2 ipo.IMResurrected je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:49https://www.klix.ba/sport/nogomet/novi- ... /250612122adoado je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:48Ne znam gdje si to čuo, u pitanju je 1.4 miliona i 25% od sljedećeg transferaIMResurrected je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:48Prodali ste Viverosa za 1.2 miliona, plus 30% od narednog transfera.
Svaka cast![]()
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
To se ne radi.adoado je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:45Evo kažu mi da se radi na transferu Turkeša u Tursku, Mujkić već bivši.
Neki dan pitam Mirvića na instagramu dolazi li nam Latif, popušim blok. Naiđem poslije na ovog Mamasa, čini se da se izgubio u Sarajevu, da mu ne leži sredina i mentalitet grada.
Nek izađe na dobro aBd
Neka te blokiro i sve vas tako sto u inboxe pisete. Nije pijaca. Samo suplju prosipate nestvarno.adoado je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:45Evo kažu mi da se radi na transferu Turkeša u Tursku, Mujkić već bivši.
Neki dan pitam Mirvića na instagramu dolazi li nam Latif, popušim blok. Naiđem poslije na ovog Mamasa, čini se da se izgubio u Sarajevu, da mu ne leži sredina i mentalitet grada.
Nek izađe na dobro aBd
Here we go: Mudražija u Dinamu 

Procijenio ga doa odokativno da je u behutu. Golemo. 

Nemas pojma koliko klubovi prate u21 prvenstvo ! Ali vazno je popljuvati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Njemu se čini da Mamasu ne leži sredina i mentalitet grada.keli je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:56Neka te blokiro i sve vas tako sto u inboxe pisete. Nije pijaca. Samo suplju prosipate nestvarno.adoado je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:45Evo kažu mi da se radi na transferu Turkeša u Tursku, Mujkić već bivši.
Nek izađe na dobro aBd

On priča o mentalitetu grada, a u DM se raspituje o transferima igrača. Ovaj je zaslužio blok i na forumu poslije samo jedne objave.
Još jedan za blok liste. Pa odakle više iskačete?adoado je napisao/la: ↑12 jun 2025, 16:45Evo kažu mi da se radi na transferu Turkeša u Tursku, Mujkić već bivši.
Nek izađe na dobro aBd

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
A to sto od januara nema kluba, nikom nista...strahmeipomisliti je napisao/la: ↑12 jun 2025, 15:23Neko rece da ga ne zeli strucni stab,vjerovatno jer je redovno igrao i ekipa mu nije ispala iz lige,a i nije hrvat tako da je otpao pretpostavljam
Vazno je POKUSATI ispasti smijesan.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- feniksptica
- Kontakt:
Psihijatru trebaju dvije seanse minimalno da utvrdi depresiju, nas brat je skonta u prolazu

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Najjaci su naši navijači, egoisti da nema dalje nekad me podsjeti na to zašto neki od vas ne smiju na istok. Spremi popljuvati svakog pa i onog što dijeli istu emociju prema jednom klubu. Sramota ocm da Bog da ispali pa svako za sebe navijao
Vidim da ćeš ti objaviti transfer večeras umjesto mene. Da te podsjetim, u 21:00.

Peneranda vivarios renan, ostete plus plate 2 godine ovoj troici od kojih nismo imali nikakve fudbalske koristi prelazi 2,5 m€ sto znaci cak i ako dobijemo jos 800 k€ za Vivarosa (25%) to znaci da smo na ova 3 crnca izgubili (tacnije mirvic) oko 1 m€. Zato ce Mujkic i nidal da pokriju troskove mirvicevog igranja menager igrice u zivo..
Nadam se da ce Mirvic nastavit ovim putem kojim je krenuo prije 13 mjeseci. I da vise nece radit gluposti jer ova trouca crnaca su mu mogli izbit mnogo vise od 1 m€
Nadam se da ce Mirvic nastavit ovim putem kojim je krenuo prije 13 mjeseci. I da vise nece radit gluposti jer ova trouca crnaca su mu mogli izbit mnogo vise od 1 m€
Nadam se da je ovo ironija.
Ja sam cuo da smo preko 5 BILIONA EURA DALI na plate ovoj trojiciPitar6785 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 17:47Peneranda vivarios renan, ostete plus plate 2 godine ovoj troici od kojih nismo imali nikakve fudbalske koristi prelazi 2,5 m€ sto znaci cak i ako dobijemo jos 800 k€ za Vivarosa (25%) to znaci da smo na ova 3 crnca izgubili (tacnije mirvic) oko 1 m€. Zato ce Mujkic i nidal da pokriju troskove mirvicevog igranja menager igrice u zivo..
-
- Kontakt:
Mi smo samo za pozajmice od Viverosa i Penerande dobili 238 k eura okruglo. Plus 1.4 miliona eura za transfer i potencijalno još 1/4 iznosa od tog transfera.
Sarajevo Viverosa nije plaćalo nikako. Prvo jer je otišao svojevoljno dobio je kazne vise nego Plata, a kasnije je njegovu platu preuzeo klub koji ga je i doveo.
Peneranda nas je koštao 150keura. Manje nego mnogi drugi . Plaćena je pozajmica 100 k eura i Plate je isto tako njegov klub preuzeo. Tako da ne pričajte gluposti. A on je ukupno od nas dobio 10 Plata po 25 k eura. Dakle ništa specijalno.
Imamo mogućnost da na njima dvojici skupa budemo dobri preko 2 miliona eura. Najbitnije se nekako kutarisat Penerande. Njega neće ni da kupe.
Sarajevo Viverosa nije plaćalo nikako. Prvo jer je otišao svojevoljno dobio je kazne vise nego Plata, a kasnije je njegovu platu preuzeo klub koji ga je i doveo.
Peneranda nas je koštao 150keura. Manje nego mnogi drugi . Plaćena je pozajmica 100 k eura i Plate je isto tako njegov klub preuzeo. Tako da ne pričajte gluposti. A on je ukupno od nas dobio 10 Plata po 25 k eura. Dakle ništa specijalno.
Imamo mogućnost da na njima dvojici skupa budemo dobri preko 2 miliona eura. Najbitnije se nekako kutarisat Penerande. Njega neće ni da kupe.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bosnas_, enzo1, ErosViverosViv, GradKamena2, johntravolta123, Lecler, Lekqqq1921, pitar9876, ronaldo99, XCustom i 120 gostiju.