FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Tjera se zbog visoke plate. Kakvo ponašanje. Radile su se deset puta gore stvari
Garsijs teško da je bolji od Ter Stegena.
Ali možda gledaju još po nekog igrača u polju da dovedu, da se platama uklope. Da ne bude kazni. To je jedino racionalno objašnjenje.
Ali možda gledaju još po nekog igrača u polju da dovedu, da se platama uklope. Da ne bude kazni. To je jedino racionalno objašnjenje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mene ne bi čudilo i da s De Jongom ne bude isti scenario ako ne pristane na novi ugovor s manjom platom.
- jasonstatham
- Kontakt:
Kao nova politika sa platama, počev od malog Yamala, razumna plata, plus ogromni bonus.
U to bi se trebao uklopiti i de Jong. Vidjećemo koliko ovo sve ima smisla.
U to bi se trebao uklopiti i de Jong. Vidjećemo koliko ovo sve ima smisla.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa bio je vec
mnogo agresivnije tjeranje, leakali su detalje ugovora, svaki dan clanci protiv njega, okrenuli su pun q fanova protiv njega uvjerili ljude da je karinas
samo sto je de jong uspio iskulirati sve i ostao, ljudi brzo zaboravljaju
Očito im ovi iz Lige i UEFe pušu za vratom sto se tice FFP pa udarili atak na ove teskase. Strpljenje se izgubilo. S Lengletom su sigurno neko plaćanje na ruke ugovorili
Ima li iko da mi objasni sta ce nam Perisic?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Son iz Totenhema bi bio pun pogodak 
Obzirom na ova pisanja oko NW i Laportinih stavova ( ko će znati šta je tu istina, a šta novinari izmišljaju ), ako je istina,
onda ja takve stavove ne razumijem.
onda ja takve stavove ne razumijem.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Vraćaj Roberta Fernandeza na mjesto sportskog direktora, izgidosmo sa ovim. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Monaco ponudio da snosi neki simboličan dio Fatijeve plate. Teško će se riješiti njega, a o tome zavisi dolazak novog krila.
Don't hate what you don't understand.
Lakše se pivskog stomaka riješit'. Žalosno šta povreda uradi od malog...
Torre se ozljedio na U21 prvenstvu, Gerarad Martin slomio ruku i vraca se odmah nazad vec nakon prve utakmice. Nevjerovatno.
Sva sreca pa je klub zamolili da puste Fermina, inaca bi se i on ozljedio milion posto.
Sva sreca pa je klub zamolili da puste Fermina, inaca bi se i on ozljedio milion posto.
Real pokupi sve sto valja. A mi jos ne znamo ni koje igrace želimo ni koju poziciju.
Da su barem pametni bili pa uzeli nekog sto mu je isticao ugovor ala David iz Lillea naprimer.
Moze ti biti kao napadac i zamjena Lewatu a mozes ga i na krilo zbog brzine.
Ali daj ti nama Perisica ili Diaza za 85mil€.
Da su barem pametni bili pa uzeli nekog sto mu je isticao ugovor ala David iz Lillea naprimer.
Jel to kuknjava kao prosle godine kad su Mbapea doveli, pa se pricalo kako ce Real satirati Barcelonu?Lavcina je napisao/la: ↑13 jun 2025, 16:53Real pokupi sve sto valja. A mi jos ne znamo ni koje igrace želimo ni koju poziciju.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.