Mitomani

Ma druže lik trola i napada sve po forumu godinama i zato je ovaj forum i propao. Bilo nekad normalne raje,zezanje ,sve najnormalnije. Znaci frajer ne ide na utakmice ali napada ljude koji idu na Koševo,Grbavicu,koji zive tu i znaju sve,al on uvijek ima najbolje informacije. I redovno je tu da podrži ove fašiste iz Zmijskog,isto tako sljedbenike pampers generala iz Borca.. Ismijava se redovno Velež i svi oni koji navijaju za Velež,iako se zna kroz kakve je strahote prošao i grad i klub. Tuzla i Zenica isto se popljuju kad god se ima prilika.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jun 2025, 18:55Koja je tvoja perspektiva vašeg animoziteta ? On svašta tvrdi za tebe.rishovski je napisao/la: ↑12 jun 2025, 11:41Najjače od svega što odbjegli Virto konta da svi doživljavaju forum kao on![]()
I da on ovdje nešto predstavlja.. Ljudi mu napisu jedan post i odoše uživat u životu a on 10h izgubi kucajući nebuloze,svaki dan![]()
A najteze mu pada kad nema nacina da isprovocira nekog pa da mu taj skrpi sve što ima i da dobije ban![]()
Kakav debilizam.
Ali Viveros je reprezentativac BiH...Cwirek je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:03Kakav debilizam.
Ja već evo kupio. Nasekirao sam se pravo sto je Mirvic sebi priskrbio te pare. Suza suzu lije. Potrošio sam i toalet papir i djecije pelene i djecije vlažne maramice koliko size liju niz s.pak i lice.
Znate li koliko je Mirvic potrošio para na tog Viverosa?
Pa normalno Svrakino, to je kompenzacija za ono sto smo uradili, FK Sarajevo, nosi ime grada i predstavljace i grad i KS i Federaciju i drzavu u Konferencijskoj ligi, ali nije tu fazon...svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 19:55KK Bosna, FK Sarajevo i FK Željezničar su uputili zajednički zahtjev Vladi i Skupštini Kantona Sarajevo.
Zahtjev se odnosi na finansijsku podršku u predstojećoj takmičarskoj godini.
Saopštenje ova tri kluba koja su potpisali predsjednici Dubravko Barbarić, Ismir Mirvić i Admir Tunović prenosimo u cijelosti.
Ma ja milioni ....
Ogrebi se od budžet KS
Valjda veci transferi znace veci budzet i bolje igrace, bolje rezultate, napredak kluba na drugim poljima itd. Ako to ne treba zanimati jednog navijaca, onda ne znam sta treba.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:19Nisko su pali ovi moji a i Zeljini kad se busaju u prsa nekim milionima za igrace.
Za to nas navijace treba qurac da boli, na pogresno smo usredotoceni.
"Grebemo se" od budžet da pomognemo siromasima. KK Bosna i FK Sarajevo su osvojili nešto ove tj. prošle sezone a vi?svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 19:55KK Bosna, FK Sarajevo i FK Željezničar su uputili zajednički zahtjev Vladi i Skupštini Kantona Sarajevo.
Zahtjev se odnosi na finansijsku podršku u predstojećoj takmičarskoj godini.
Saopštenje ova tri kluba koja su potpisali predsjednici Dubravko Barbarić, Ismir Mirvić i Admir Tunović prenosimo u cijelosti.
Ma ja milioni ....
Ogrebi se od budžet KS
0 KM je dobio Viveros od Sarajeva. Tačno 0.Cwirek je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:03Kakav debilizam.
Ja već evo kupio. Nasekirao sam se pravo sto je Mirvic sebi priskrbio te pare. Suza suzu lije. Potrošio sam i toalet papir i djecije pelene i djecije vlažne maramice koliko size liju niz s.pak i lice.
Jos placao da igra u Sarajevu.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:500 KM je dobio Viveros od Sarajeva. Tačno 0.Cwirek je napisao/la: ↑12 jun 2025, 20:03Kakav debilizam.
Ne znam ima li sad interesovanja, ali znam da se za tog momka jos prije godinu-dvije pisalo da bi mogao doci u Zeljeznicar.Zigazaga je napisao/la: ↑12 jun 2025, 21:30Pozdrav narode.
Evo da se prijavim i ja. Dugo čitam forum,ali nisam pisao nikada . Mora biti neko ovde i iz Prijedora,novog premijerligaša
Kreće prelazni rok,pa da vidim ima li kakvih " otpadaka" kod vas za Rudar
Jedno pitanje za Željine simpatizere. Ima li istine,jer kod nas se priča da ste zainteresovani za našeg Amou. Isto ime i prezime,kao i prošli Amoa,samo stariji. Zadnji vezni. Odličan igrač.
Ako je igrao u drugoj ligi onda je to već zavrsena priča.Zigazaga je napisao/la: ↑12 jun 2025, 21:30Pozdrav narode.
Evo da se prijavim i ja. Dugo čitam forum,ali nisam pisao nikada . Mora biti neko ovde i iz Prijedora,novog premijerligaša
Kreće prelazni rok,pa da vidim ima li kakvih " otpadaka" kod vas za Rudar
Jedno pitanje za Željine simpatizere. Ima li istine,jer kod nas se priča da ste zainteresovani za našeg Amou. Isto ime i prezime,kao i prošli Amoa,samo stariji. Zadnji vezni. Odličan igrač.
Niko zeljine tegobe ne moze da digne. Pa nije madjionicarsvrakino1921 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 17:52
Upravo smo primili vijest da je sportista i olimpijac Andranik Karapetiyan dobio državljanstvo Bosne i Hercegovine, čime stiče pravo nastupa za našu zemlju.
Karapetiyan je član Kluba dizača tegova Željezničar i Saveza Dizača tegova Bosne i Hercegovine.
Odluku o njegovom državljanstvu donijelo je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine.
Andranik Karapetyan je dizač tegova i sportista, osvajač dvije zlatne medalje na svjetskim seniorskim prvenstvima, pet zlatnih medalja na europskim prvenstvima, a bio je i europski rekorder 2023. godine.
Bazirano na navedenim vrhunskim rezultatima, on će sigurno biti ozbiljan kandidat da se plasira na Olimpijske igre Los Angeles 2028, te ostvari vrhunski rezultat, uključujući i olimpijsku medalju, što je njegov i naš zajednički cilj.
Iz Saveza dizača tegova puni su optimizma i od Andranika očekuju osvajanje medalja na narednom Svjetskom Prvenstvu u Norveškoj ove godine.
Evo medalje na idućim OI u Los Angelesu
Željin dizac tegoba
Kad moramo sve mi sami da gradimo i donesemo medalju voljenoj BiH na Olimpijskim igrama
GOLEM SI ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, Balorda, Simi, supervizor i 27 gostiju.