Premijer liga BiH - aktuelno

NoDi80
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoDi80 » 12 jun 2025, 19:12

Ne vjerujem sta pisete
Mitomani :rol:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 jun 2025, 19:19

Evo sad i ja kao pitar sam za ove istrage SIPA-e, EUROPOL-a,INTERPOL-a, Jedinice za podrsku, Antiteroristicke jedinice...

Ovo fakat nije normalno sta radi covjek sa transferima ,kaplju milioni ,Boga mi zinulo mu peDu ko da mu je klub na humanitarnom broju...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 jun 2025, 19:50

Joj, evo opet...
Sad milioni iz Saudije...
E, fakat nema smisla...

Ovim transferima se najvise raduju u JU Apoteke Sarajevo, ide lexilium ko lud, ne mogu ga nabaviti kolika je potraznja... :rol: :rol: :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 12 jun 2025, 19:55

KK Bosna, FK Sarajevo i FK Željezničar su uputili zajednički zahtjev Vladi i Skupštini Kantona Sarajevo.

Zahtjev se odnosi na finansijsku podršku u predstojećoj takmičarskoj godini.

Saopštenje ova tri kluba koja su potpisali predsjednici Dubravko Barbarić, Ismir Mirvić i Admir Tunović prenosimo u cijelosti.

🤣😂😭😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Ma ja milioni ....
Ogrebi se od budžet KS

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 12 jun 2025, 20:02

jurisicduska je napisao/la:
12 jun 2025, 18:55
rishovski je napisao/la:
12 jun 2025, 11:41
Najjače od svega što odbjegli Virto konta da svi doživljavaju forum kao on :urnebes:
I da on ovdje nešto predstavlja.. Ljudi mu napisu jedan post i odoše uživat u životu a on 10h izgubi kucajući nebuloze,svaki dan :rol:
A najteze mu pada kad nema nacina da isprovocira nekog pa da mu taj skrpi sve što ima i da dobije ban :urnebes:
Koja je tvoja perspektiva vašeg animoziteta ? On svašta tvrdi za tebe.
Ma druže lik trola i napada sve po forumu godinama i zato je ovaj forum i propao. Bilo nekad normalne raje,zezanje ,sve najnormalnije. Znaci frajer ne ide na utakmice ali napada ljude koji idu na Koševo,Grbavicu,koji zive tu i znaju sve,al on uvijek ima najbolje informacije. I redovno je tu da podrži ove fašiste iz Zmijskog,isto tako sljedbenike pampers generala iz Borca.. Ismijava se redovno Velež i svi oni koji navijaju za Velež,iako se zna kroz kakve je strahote prošao i grad i klub. Tuzla i Zenica isto se popljuju kad god se ima prilika.
I ako se neko pojavi novi na forumu odmah on ulijeće,kao jucer si se registrovao,znas ti od kad sam ja ovdje... Kao da je to njegovo vlasništvo :urnebes: Ako ga ignorišeš odmah se nakači na neki komentar gdje ti s nekim nešto polemišeš... I onda krene pisat kako smo mi opsjednuti njegovim likom :rol:
A realno eto, sta bilo kome od nas znaci ovdje sto ce te neko podržat ili pokušat ponizit,kad se van foruma i ne poznajemo😃 A mene sto se tiče on može pisat šta hoće o meni,jer on to piše samo da bi izvukao iz mene da mu opsujem majku i da on može otići cmizdrit moderatoru.To mu je taktika od kad postoji forum,da sve pokuša kako bi neko dobio ban,a on ispao kao neka faca😃
I na kraju krajeva imaš tamo opciju sve staviš na listu gnjavatora i ne vidiš sta pišemo,ali jok to je njemu hrana,kakva utakmica,kakvo navijanje...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 12 jun 2025, 20:03

Vanja8 je napisao/la:
12 jun 2025, 19:50
Joj, evo opet...
E, fakat nema smisla...

Ovim transferima se najvise raduju u JU Apoteke Sarajevo, ide lexilium ko lud, ne mogu ga nabaviti kolika je potraznja... :rol: :rol: :rol:
Kakav debilizam.
Ja već evo kupio. Nasekirao sam se pravo sto je Mirvic sebi priskrbio te pare. Suza suzu lije. Potrošio sam i toalet papir i djecije pelene i djecije vlažne maramice koliko size liju niz s.pak i lice.
Znate li koliko je Mirvic potrošio para na tog Viverosa?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 jun 2025, 20:04

Cwirek je napisao/la:
12 jun 2025, 20:03
Vanja8 je napisao/la:
Joj, evo opet...
E, fakat nema smisla...

Kakav debilizam.
Ja već evo kupio. Nasekirao sam se pravo sto je Mirvic sebi priskrbio te pare. Suza suzu lije. Potrošio sam i toalet papir i djecije pelene i djecije vlažne maramice koliko size liju niz s.pak i lice.
Ali Viveros je reprezentativac BiH... :rol: :rol: :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 jun 2025, 20:09

svrakino1921 je napisao/la:
12 jun 2025, 19:55
KK Bosna, FK Sarajevo i FK Željezničar su uputili zajednički zahtjev Vladi i Skupštini Kantona Sarajevo.

Saopštenje ova tri kluba koja su potpisali predsjednici Dubravko Barbarić, Ismir Mirvić i Admir Tunović prenosimo u cijelosti.

🤣😂😭😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Ma ja milioni ....
Ogrebi se od budžet KS
Pa normalno Svrakino, to je kompenzacija za ono sto smo uradili, FK Sarajevo, nosi ime grada i predstavljace i grad i KS i Federaciju i drzavu u Konferencijskoj ligi, ali nije tu fazon...
FK Sarajevo je i drugom klubu u gradu obezbjedilo ucesce u toj istoj Evropi, hebemu mater kinoSvra, pa reci jesmo li zasluzili tu kompenzaciju...
Da nismo vam izborili Evropu, vi bi sad igrali sa Zmijevcima, Opuzenom, Sapnom, prijateljske tekme... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 jun 2025, 20:19

Nisko su pali ovi moji a i Zeljini kad se busaju u prsa nekim milionima za igrace.

Za to nas navijace treba qurac da boli, na pogresno smo usredotoceni.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 12 jun 2025, 20:26

feniksptica je napisao/la:
12 jun 2025, 20:19
Nisko su pali ovi moji a i Zeljini kad se busaju u prsa nekim milionima za igrace.

Za to nas navijace treba qurac da boli, na pogresno smo usredotoceni.
Valjda veci transferi znace veci budzet i bolje igrace, bolje rezultate, napredak kluba na drugim poljima itd. Ako to ne treba zanimati jednog navijaca, onda ne znam sta treba.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 jun 2025, 20:28

U nasoj ligi ne znaci
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 jun 2025, 20:41

12 jun 2025, 19:55

🤣😂😭😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Ma ja milioni ....
Ogrebi se od budžet KS
"Grebemo se" od budžet da pomognemo siromasima. KK Bosna i FK Sarajevo su osvojili nešto ove tj. prošle sezone a vi? :beba:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 12 jun 2025, 20:50

Cwirek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Joj, evo opet...
E, fakat nema smisla...

Kakav debilizam.
0 KM je dobio Viveros od Sarajeva. Tačno 0.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 12 jun 2025, 21:30

Pozdrav narode.
Evo da se prijavim i ja. Dugo čitam forum,ali nisam pisao nikada . Mora biti neko ovde i iz Prijedora,novog premijerligaša 😀
Kreće prelazni rok,pa da vidim ima li kakvih " otpadaka" kod vas za Rudar 😅
Jedno pitanje za Željine simpatizere. Ima li istine,jer kod nas se priča da ste zainteresovani za našeg Amou. Isto ime i prezime,kao i prošli Amoa,samo stariji. Zadnji vezni. Odličan igrač.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jun 2025, 21:44

jurisicduska je napisao/la:
12 jun 2025, 20:50
Cwirek je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
Joj, evo opet...
E, fakat nema smisla...

Kakav debilizam.
0 KM je dobio Viveros od Sarajeva. Tačno 0.
Jos placao da igra u Sarajevu.
Sta je sa tobom duška zadnjih mjeseci?
Jel ti neko hakovao profil?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 12 jun 2025, 22:01

Zigazaga je napisao/la:
12 jun 2025, 21:30
Pozdrav narode.
Evo da se prijavim i ja. Dugo čitam forum,ali nisam pisao nikada . Mora biti neko ovde i iz Prijedora,novog premijerligaša 😀
Jedno pitanje za Željine simpatizere. Ima li istine,jer kod nas se priča da ste zainteresovani za našeg Amou. Isto ime i prezime,kao i prošli Amoa,samo stariji. Zadnji vezni. Odličan igrač.
Ne znam ima li sad interesovanja, ali znam da se za tog momka jos prije godinu-dvije pisalo da bi mogao doci u Zeljeznicar.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 jun 2025, 22:06

Zigazaga je napisao/la:
12 jun 2025, 21:30
Pozdrav narode.
Ako je igrao u drugoj ligi onda je to već zavrsena priča.
Samo cekaj da ga predstave kao Makelelea

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 12 jun 2025, 22:07

12 jun 2025, 17:52
slika

slika

Upravo smo primili vijest da je sportista i olimpijac Andranik Karapetiyan dobio državljanstvo Bosne i Hercegovine, čime stiče pravo nastupa za našu zemlju.

Karapetiyan je član Kluba dizača tegova Željezničar i Saveza Dizača tegova Bosne i Hercegovine.

Odluku o njegovom državljanstvu donijelo je Vijeće ministara Bosne i Hercegovine.

Andranik Karapetyan je dizač tegova i sportista, osvajač dvije zlatne medalje na svjetskim seniorskim prvenstvima, pet zlatnih medalja na europskim prvenstvima, a bio je i europski rekorder 2023. godine.

Bazirano na navedenim vrhunskim rezultatima, on će sigurno biti ozbiljan kandidat da se plasira na Olimpijske igre Los Angeles 2028, te ostvari vrhunski rezultat, uključujući i olimpijsku medalju, što je njegov i naš zajednički cilj.

Iz Saveza dizača tegova puni su optimizma i od Andranika očekuju osvajanje medalja na narednom Svjetskom Prvenstvu u Norveškoj ove godine.

Evo medalje na idućim OI u Los Angelesu
Željin dizac tegoba
Kad moramo sve mi sami da gradimo i donesemo medalju voljenoj BiH na Olimpijskim igrama

GOLEM SI ŽELJO
Niko zeljine tegobe ne moze da digne. Pa nije madjionicar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2025, 22:12

Ponovo se pišu eseji o meni. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 12 jun 2025, 22:14

Virtu4l je napisao/la:
12 jun 2025, 22:12
Ponovo se pišu eseji o meni. :rol:
Za dobrim konjem se prašina diže
A tebi fale samo rogovi još

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, Balorda, Simi, supervizor i 27 gostiju.