Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 12 jun 2025, 22:53

VolimoSarajevo je napisao/la:
12 jun 2025, 22:49
Auuuu uzet ce im Posusje 4 mjesto naredne sezone,nece ih ni Mirva spasiti... :kafa:
Mislili su oni unaprijed o tome, zato su se juce pojacali zestoko, ostao Zekic... :rol: :rol: :rol:

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 12 jun 2025, 22:55

Posusje se zaista naljutilo na celu sa Maksimovicem i stefanom bulicem,titulu ce osvojit.sve su to njegovi igraci

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 12 jun 2025, 23:00

FKSDoGroba je napisao/la:
12 jun 2025, 22:48
IMResurrected je napisao/la:
12 jun 2025, 22:45
12 jun 2025, 22:41

Cuj i Malekinusic ce dole. Fakat da se potrude i oko trenera i Bgm bice zeznuti.
Izgleda da hoce. Liga ce biti prejaka i preazanimljiva iduce sezone. Steta sto ce sudjenje biti znamo svi kakvo.
Steta sto, umjesto da se radujemo ligi 10 jer cemo stalno imati te derbije kola, bice mnogo uzbudljivije, mi unaprijed pricamo o sudjenju jer politicka drolja slavi 100 godina. :sick:
Pa eto, kad smo kod toga.

Imamo Borac koji slavi sto godina i hoce titulu po svaku cijenu. Danas Miske najavi pohod na duplu krunu.

Zatim Zrinjski, koji ima i ekipu i pare i kontinuitet.

Pa Sarajevo, koje godinama ima odlicne igrace i ogroman budzet, ali nikad nije imalo trenera, a sada ima i trenera i ekipu.

Onda Zeljeznicar koji se stabilizovao i zadrzao glavne igrace, a i ima finih para. Pa Velez koji isto dobro stoji (tesko da ce se ponoviti prethodna sezona) i mozda je konacno ubo sa sefom struke, zatim Siroki sa Klafuricem i potentnom ekipom, pa Posusje koje se pojacava, Sloga koja nije nimalo bezopasna...

Super jaka liga, mogli bi gledati bas dobar fudbal. Stvarno smo puno napredovali i lijepo je to vidjeti. I sto se tice para i infrastrukture, igraca, transfera, medijske popracenosti, posjete, marketinga... sve je tu, ali krminalno sudjenje nas koci. Steta, bas steta.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 12 jun 2025, 23:06

12 jun 2025, 23:00

Izgleda da hoce. Liga ce biti prejaka i preazanimljiva iduce sezone. Steta sto ce sudjenje biti znamo svi kakvo.
Steta sto, umjesto da se radujemo ligi 10 jer cemo stalno imati te derbije kola, bice mnogo uzbudljivije, mi unaprijed pricamo o sudjenju jer politicka drolja slavi 100 godina. :sick:
Pa eto, kad smo kod toga.

Imamo Borac koji slavi sto godina i hoce titulu po svaku cijenu. Danas Miske najavi pohod na duplu krunu.

Zatim Zrinjski, koji ima i ekipu i pare i kontinuitet.

Pa Sarajevo, koje godinama ima odlicne igrace i ogroman budzet, ali nikad nije imalo trenera, a sada ima i trenera i ekipu.

Onda Zeljeznicar koji se stabilizovao i zadrzao glavne igrace, a i ima finih para. Pa Velez koji isto dobro stoji (tesko da ce se ponoviti prethodna sezona) i mozda je konacno ubo sa sefom struke, zatim Siroki sa Klafuricem i potentnom ekipom, pa Posusje koje se pojacava, Sloga koja nije nimalo bezopasna...

Super jaka liga, mogli bi gledati bas dobar fudbal. Stvarno smo puno napredovali i lijepo je to vidjeti. I sto se tice para i infrastrukture, igraca, transfera, medijske popracenosti, posjete, marketinga... sve je tu, ali krminalno sudjenje nas koci. Steta, bas steta.
Liga ce biti bas jaka, uz te standardne top 4 ekipe imas sada i Posusje koje se fino pojacava.

Ja ne znam jesam li obolio ali eto uprkos lakrdijama opet jedva cekam da pocne sezona 😁

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 12 jun 2025, 23:12

Kakav je igrač Ovčina ? Nisam ga nešto pratio u Doboju. Kontaktirao ga Rudar,ali traži puno para.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 12 jun 2025, 23:18

Zigazaga je napisao/la:
12 jun 2025, 23:12
Kakav je igrač Ovčina ? Nisam ga nešto pratio u Doboju. Kontaktirao ga Rudar,ali traži puno para.
u velezu bio odlican, ali sukob s upravom oko para/ugovora i zavrsi na tribinama. od tad je u padu. kod nas u zelji je ok bio, prolazna ocjena, ali nista posebno. u slogi ne znam, nisam njih gledao osim protiv nas. u svakom slucaju, dobar bek za nase lige, a za rudar super.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 12 jun 2025, 23:25

12 jun 2025, 22:41

Cuj i Malekinusic ce dole. Fakat da se potrude i oko trenera i Bgm bice zeznuti.
104

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 12 jun 2025, 23:25

Zigazaga je napisao/la:
Dobar igrac za nase lige. Sigurno pojacanje za Rudar. Ali njegov problem s prevelikim novcanim zahtjevima ga cini igracem koji svake godine mijenja klub i trazi “zrtvu” s parama.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 12 jun 2025, 23:30

Evropske utakmice ubrzo počinju, a oni ni hvala da kažu.

Ako ćemo tako, onda laku noć svima osim prosjacima :bih:

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 12 jun 2025, 23:30

Zigazaga je napisao/la:
Samo prezime ti sve govori. Ovca na kvadrat.

Nego sta znaci to zigazaga, zvuci mi poznato a pojma nemam gdje sam to cuo.
Sretno vam u pl.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 12 jun 2025, 23:38

osam je napisao/la:
12 jun 2025, 23:30
Zigazaga je napisao/la:

Sretno vam u pl.
Ovčina 😅
Zigazaga je stari rudarski pozdrav,još od prije rata. Kad su Rudari ulazili u jame. Za sreću.
Rudar je par puta igrao premijer ligu. Nisakim nije bio u dobrim odnosima sem sa Željom i Širokim. Zadnji put kad nije dao Borcu bodove,sezone 21/22 ekspresno smo ispali.
Hvala na željama

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 12 jun 2025, 23:47

Zigazaga je napisao/la:
12 jun 2025, 23:38
osam je napisao/la:
Zigazaga je napisao/la:

Sretno vam u pl.
Ovčina 😅
Zigazaga je stari rudarski pozdrav,još od prije rata. Kad su Rudari ulazili u jame. Za sreću.
Rudar je par puta igrao premijer ligu. Nisakim nije bio u dobrim odnosima sem sa Željom i Širokim. Zadnji put kad nije dao Borcu bodove,sezone 21/22 ekspresno smo ispali.
Hvala na željama
Hvala na objasnjenju.
Znam da ste igrali pl.
Dolazio sam u od, lijep grad.
Jedno vrijeme sam bio ubjedjen da sam rodjen u pd ali na kraju se ispostavilo da nema nista od toga. Duga prica.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 12 jun 2025, 23:53

Rudar je sezonu 21/22 imao tim da se bori za Evropu. I dobro su krenuli,ali nakon što nisu dali bodove Borcu,sve se raspalo. Santos,Amoa,Šćekić,Mandić,Sadiku,Asani,Redžić,Kulenović...
Ove sezone biće mrtva borba za opstanak. Ali da sačekamo da vidimo koje će igrače Perica dovesti iz Srbije.Moje info.kažu da dolazi Mols i da se Silva vraća iz Radnika.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 13 jun 2025, 01:26

https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /250612114

Ovi sarajevski velikani su ostvarili dobre rezultate prošle sezone, osvojili trofeje i izborili evropska, odnosno regionalna takmičenja.

Šta je Željezničar osvojio? Koji je ovo nivo laganja **** te?

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 jun 2025, 01:44

Osvojio dva boda protiv Sarajeva.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 13 jun 2025, 01:46

Morpheus je napisao/la:
13 jun 2025, 01:26
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zelje ... /250612114

Ovi sarajevski velikani su ostvarili dobre rezultate prošle sezone, osvojili trofeje i izborili evropska, odnosno regionalna takmičenja.

Šta je Željezničar osvojio? Koji je ovo nivo laganja **** te?
Vučićeva skola

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2025, 06:48

Osvojio turnir i humanitarnu utakmicu i ono najbitnije 2 derbija se provukao treci vec ne moze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 13 jun 2025, 06:54

Sta radi privatna prcija koja se bavi nezakonitim radnjama kao sto su utaja poreza, dupli ugovori, koju UEFA sankcionise, ista ona koja je suradjivala sa Borxem i Sirokim i koju su vlastiti navijaci razotkrili u namjestanju utakmica..

DadoElazar
Kontakt:

Post Postao/la DadoElazar » 13 jun 2025, 07:16

Zigazaga je napisao/la:
12 jun 2025, 23:38
osam je napisao/la:
Zigazaga je napisao/la:

Sretno vam u pl.
Ovčina 😅
Hvala na željama
Neznam rodjo odakle ti ta informacija i ko ti je to rekao ali zigazaga je nastalo u minhenskim pivnicama kao zigger zagger zigger zagger hoii hoii hoii sada prilagođeno zicke zacke zicke zacke hoii hoii hoii
Tako su se obično zavrsavali Hitlerovi govori u tim istim pivnica kada se pivo pilo naiskap a prisutni skandirali ovaj pozdrav
Poslije su to Hitler ovi sljedbenici preuzeli kao vlastiti pozdrav tj pozdrav članova nacisticke stranke i pozdravljali se sa zieg hail kao uspomenu na početke u pivnicama
70ih godina prošlog vijeka skinheadi su u engleskoj preuzeli taj pozdrav
Imaš više skinhed grupa koje na koncertima tako pozdravljaju kao i neke navijačke grupe posebno chelsea
Otkud tebi sa su to rudari fkt mi nije jasno

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 jun 2025, 07:46

zeljovolimte je napisao/la:
13 jun 2025, 06:54
Sta radi privatna prcija koja se bavi nezakonitim radnjama kao sto su utaja poreza, dupli ugovori, koju UEFA sankcionise, ista ona koja je suradjivala sa Borxem i Sirokim i koju su vlastiti navijaci razotkrili u namjestanju utakmica..
Nego sta rade prosijaci,jel jos imate igrace kao Santos na konobarskom ugovoru?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Beli98, Doktorinho, laszlo, Zigazaga i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []