FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
76
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 217

pjankesarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jun 2025, 11:00

tabba77 je napisao/la:
13 jun 2025, 10:40
mnon46 je napisao/la:
13 jun 2025, 10:27
ErosViverosViv je napisao/la:
13 jun 2025, 10:17

Od sezone koja slijedi drugo mjesto ide u evropa ligu ako se ne varam i treba se maksimalno pojačati, a ne da nam na zimskoj pauzi svinje i borac bježe po 15 bodova.
Ne bježe ti zato što su bolji nego jer ti smiješ kiksat i još te i zakolju a njima sudije ne daju da kiksaju.
Sad će ti se nakačiti da živiš u iluziji i da smo sami sebi krivi što kiksamo.
Nakaciti se na to mogu samo budale. Ko nije svjestan da su nam ukrali 15 bodova minimalno sudjenjem u oba dijela sezone, taj je lud.
Kartoni, ne sviranje ociglednih faulova izbacivanje igraca onako pred Radnik, najsvjezije….

Ima brat onaj nek im posalje opet slike da se podsjete.

Ocekujem istu kradju i slijedece sezone.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 jun 2025, 11:09

mnon46 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
13 jun 2025, 07:21
S obzirom da je ono smeće Misimović najavilo duplu krunu, teško da će se iko drugi išta pitati. Shodno tome bih gurao Mehića, one tamo sezone će već biti golman sa sezonom iza sebe, steći iskustvo, naviknuti se i opet će i te sezone biti u-21. Prema tome, na svim pozicijama u polju možeš imati iskusne i izgrađene igrače a ne da ti ispašta vezni red kao sa Mehmedovićem. Krdžalić i on nisu kalibar, kao ni ostale opcije.
Od sezone koja slijedi drugo mjesto ide u evropa ligu ako se ne varam i treba se maksimalno pojačati, a ne da nam na zimskoj pauzi svinje i borac bježe po 15 bodova.
Ne bježe ti zato što su bolji nego jer ti smiješ kiksat i još te i zakolju a njima sudije ne daju da kiksaju.
Razumijem, ali se svakako moras pojacat, a ne sve prepustiti slucaju. Mnogo utakmica je bilo gdje si imao ok sudjenje pa ni na sta nismo licili. Realno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 jun 2025, 11:16

Neka jedu vnago, svi insajderi koji ovdje najavljuju pojačanja.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jun 2025, 11:24

13 jun 2025, 11:09
mnon46 je napisao/la:

Razumijem, ali se svakako moras pojacat, a ne sve prepustiti slucaju. Mnogo utakmica je bilo gdje si imao ok sudjenje pa ni na sta nismo licili. Realno.
Koliko smo utakmica u prvom dijelu imali posteno sudjenje? U drugom jesmo neke tekme gdje smo bili dobro oslabljeni. Nemojte biti djeca

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jun 2025, 11:36

Nikad se ne zna ko je pojacanje a ko promasaj tu nikakvo ime nije garancija ni Latif ni Boaći ni bilo ko drugi . Stvaranje tima,uigravanje,hemija u ekipi ,zelja ,zalaganje itd itd puno je to ozbiljniji posao od dovedi igrace s imenom i titula je tu . Svi su pisali ako nam ne bude Guly ne mozemo nikog pobjediti mi najbolje utakmice odigrali bez njega,nikakve bombe i kapitalci nisu garancija ni zašta. Samo fajt ,borba a mi trebamo dati podrsku i zajednistvo.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 13 jun 2025, 11:59

Sjeća li se ko Franka Liivaka?

Onog estonca sto nije znao gdje je lopta

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 13 jun 2025, 12:14

boki86 je napisao/la:
13 jun 2025, 09:33
Jel mujkic i ovu sezonu U-21? Ako on ode, ko ce igrati kao U-21? Jata ne moze kao stranac ili?
Krdzalic ili Mehic

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 13 jun 2025, 12:24

strahmeipomisliti je napisao/la:
13 jun 2025, 09:19
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
13 jun 2025, 00:58
Nije to nikad bilo toliko blizu dogovora ( za Latifa govorim ).
Jednostavno, ljudi u klubu nisu dali zeleno svjetlo za taj transfer, i za sad tako stoji situacija.
Al bitno je da su dali zeleno svjetlo za igracinu poput Butica,
Gordezianija,Paskaleva,Rumuna itd…
Ja, i?
Butić ono što je odigrao je bio sasvim korektan, iako mora to daleko bolje, a prije svega očekujem da uhvati kontinuitet, jer je do sad svako malo imao određene sitne povrede.
Paskalev, sasvim ok stoper, nikakva igračina, ali daleko od neke ublehe, imao je on itekako dobrih partija.
Rumuna vjerujem si aktivno gledao i skautirao, pa znaš da ne valja?
Gordeziani shodno tome da nije bio na 100% radi koljena je odigrao ok, ali eto recimo da je promašaj. A on je na posudbi ovdje, pa samim time u situacijama kad si skeptik, imaš opciju posudbe, pa ako ti ne odgovara ide nazad u svoj klub.
Ti isti ljudi su odobrili i Gojkovića, Đorđevića, Jovića, Turkeša, Pavičića, Bubanju, Jattu, Mujkića..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 jun 2025, 12:43

pjankesarajevo je napisao/la:
13 jun 2025, 11:00
tabba77 je napisao/la:
13 jun 2025, 10:40
mnon46 je napisao/la:

Sad će ti se nakačiti da živiš u iluziji i da smo sami sebi krivi što kiksamo.
Nakaciti se na to mogu samo budale. Ko nije svjestan da su nam ukrali 15 bodova minimalno sudjenjem u oba dijela sezone, taj je lud.
Kartoni, ne sviranje ociglednih faulova izbacivanje igraca onako pred Radnik, najsvjezije….

Ima brat onaj nek im posalje opet slike da se podsjete.

Ocekujem istu kradju i slijedece sezone.
Nije lud, nego maliciozan.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 13 jun 2025, 13:22

Krdžalić treba da bude naš U21 i to ne samo zbog tog pravila.
Izmislio je fudbal za sve U21 igrače u kompletnoj ligi.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 13 jun 2025, 13:25

Kako Vico prcnu zvanicno Sarajevo sa ovim nacionalnim stadionom. Kroz politiku je porucio glavnom gradu - ne bitni ste! Sad zamisli da imamo kapacitet da napravimo Kosevo svojim sredstvima. Da se mi popisamo svima usta. Mirvicu u naredne tri godine treba da bude prioritet stadion pa onda rezultati, pa makar stadion bio van centra grada. Ne mogu da vjerujem kako smo mi naivni godinama idemo na utakmice i nesto se borimo, a rupe oko stadiona su bruka za jedan glavni grad. Mene je stid da neka ekipa dodje i skrene u onu ulicu pored stadiona. Bruka i sramota. Zasto Horde ne postave uslov Mirvicu da nema dolaska na tekme dok se bageri ne vide na stadionu. Rusit ovo ruglo i pravit modernu arenu za porodicu. Dosta je vise!!!

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 jun 2025, 13:27

:facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 13 jun 2025, 13:30

Nije Vico izjavio nego buraz mu, al' nebitno, nije da im se stavovi razilaze.

Što se Vice tiče moguće da nas prosere pa da ne promijeni pravilo o strancima ove sezone jer i Borac sada čeka dva štopera iz Senegala i Holandije.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 13 jun 2025, 13:31

Galantni je napisao/la:
13 jun 2025, 13:25
Kako Vico prcnu zvanicno Sarajevo sa ovim nacionalnim stadionom. Kroz politiku je porucio glavnom gradu - ne bitni ste! Sad zamisli da imamo kapacitet da napravimo Kosevo svojim sredstvima. Da se mi popisamo svima usta. Mirvicu u naredne tri godine treba da bude prioritet stadion pa onda rezultati, pa makar stadion bio van centra grada. Ne mogu da vjerujem kako smo mi naivni godinama idemo na utakmice i nesto se borimo, a rupe oko stadiona su bruka za jedan glavni grad. Mene je stid da neka ekipa dodje i skrene u onu ulicu pored stadiona. Bruka i sramota. Zasto Horde ne postave uslov Mirvicu da nema dolaska na tekme dok se bageri ne vide na stadionu. Rusit ovo ruglo i pravit modernu arenu za porodicu. Dosta je vise!!!
✍️
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Herson

Post Postao/la Herson » 13 jun 2025, 13:34

Galantni je napisao/la:
Napravi nam ti novi stadion, ako ti je dosta Koševa.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 13 jun 2025, 13:41

Galantni je napisao/la:
E ova ti je dobra :rol:

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 13 jun 2025, 13:45

13 jun 2025, 12:24
strahmeipomisliti je napisao/la:
13 jun 2025, 09:19
13 jun 2025, 00:58
Nije to nikad bilo toliko blizu dogovora ( za Latifa govorim ).
Jednostavno, ljudi u klubu nisu dali zeleno svjetlo za taj transfer, i za sad tako stoji situacija.
Al bitno je da su dali zeleno svjetlo za igracinu poput Butica,
Gordezianija,Paskaleva,Rumuna itd…
Ja, i?
Butić ono što je odigrao je bio sasvim korektan, iako mora to daleko bolje, a prije svega očekujem da uhvati kontinuitet, jer je do sad svako malo imao određene sitne povrede.
Paskalev, sasvim ok stoper, nikakva igračina, ali daleko od neke ublehe, imao je on itekako dobrih partija.
Rumuna vjerujem si aktivno gledao i skautirao, pa znaš da ne valja?
Gordeziani shodno tome da nije bio na 100% radi koljena je odigrao ok, ali eto recimo da je promašaj. A on je na posudbi ovdje, pa samim time u situacijama kad si skeptik, imaš opciju posudbe, pa ako ti ne odgovara ide nazad u svoj klub.
Ti isti ljudi su odobrili i Gojkovića, Đorđevića, Jovića, Turkeša, Pavičića, Bubanju, Jattu, Mujkića..
Gojkovic-reprezentativac,igrao standardno u Rusiji ovu ligu prekucao-doveden kao kapitalac doslovno
Turkes-takodje doveden kao kapitalac napadac koji je zabijao po Svicarskoj
Bubanja i Pavicic jel trebam ista reci za njih?
Jovica i Djordjevica su samo mogle budale podcjeniti ovaj bio najbolji defanzivac Radnika,a Djordjevic ubijao u Srbiji sa zavidnom statistikom kao veznjak
Kupresaka smo svi prizeljkivali
Jatta i Mujkic su silom prilika uletili i dobro se pokazali nema sta to je dobar skauting
Poenta je da svakoga koga smo doveli s nekim ocekivanjima on se i pokazao,i kad vec imas kostur ekipe i solidnu sezonu iza sebe treba valjda da zadrzis sve sto valja pa da nadodajes a ne da trpas nekakvih rumuna,ciprana sto su prosjecni igraci u svojim ligama i adaptiraju se po pola godina pa onda odu

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 13 jun 2025, 13:53

Galantni je napisao/la:
Dje ti zivis, cuj ono bi da nekome postavlja ultimatume. Ostavi se tacne, lopatu u ruke i pravi stadion :crazy:
Kao da se pravi poljska hala, e svasta svakakvih likova

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 jun 2025, 14:21

Sta ljudi lupetaju to su neistine. Valjda raspust pa uzeli slobode malo.
Cuj prioritet stadion naredne 3 godine koji je nemoguc, a vi bi kao bili strpljivi i trpili poraze i derbije sa slogom, posusjem i goskom. Da bog sacuva.
A ne moze istrpiti kad Guli penal promasi :rol:
27k protiv trnave, dodje onda posusje i glat 4000 na tribinama i ono bi da neko ulozi 70 miliona u stadion :rol:

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 13 jun 2025, 14:29

E cuj da ulaze Mirvic u nesto sto nije nase ahahaahaah. Vi ste stvarno iluzorni ne mozes vjerovat.
Pa brate da ulozi 20 miliona i onda dodje Opstina Centar i kaze ide kocert Dine Merlina? Jesi lud ti?

I cuj Horde da postave uslov necemo dolaziti radi toga?? Hahahaahaha nije ti dosta bojkota i ratovanja unutar kluba?
Ja budala majkooooo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Haksss, keli, misstianopenaldo, nedimmmm1337, pitara, Velaxsa i 54 gosta.