Moraš sam isprobati, meni je presladak…
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- bavariapivo
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Mah konstantno imam manjak slobodnog vremena u posljednjih nekoliko mjeseci, a i forum je postao sranje. Teme gdje sam volio pisat se ne moderiraju i dopušta se 2-3 idiota da sve useru trollanjem, džaba i prijave i sve.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
Nego na ovu temu oko poskupljenja, jest da kasnim par dana ali evo lično iskustvo, bio sam na Mallorci 6 dana, 5 noći i jbna Mallorca je jeftinija za život od BiH. Cijene u marketima pofino jeftinije, piva u top kafani praktično na plaži 2.5 eura, kafa svugdje 2 eura, koktel 5-6, možeš jest za 5 do 7 eura.
Jbt skuplje čovjek kafu ili pivu plati u mrtvoj Zenici.
A da ne pričam koliko nas je jeftino sve ostalo ispalo. Smještaj 5 noći u odličnom hotelskom apartmanu i 3 povratne karte (Lufthansa i Austrian) izašle zehru manje od 2500.
Šteta što sam prevelika pichka da napustim siguricu od posla, inače bih davno otišao odavde.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
koja je cijena ovoga kod nas.BenjooJutub je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:11
Nemoj tako, ja bolji aparat od ovog do sad nisam koristio![]()
I kakav je aparat, kvaril se. Ja sam planirao uzet al onaj jeftiniji. Samo ne znam bil sa cappucino opcijom ili steam. Moze se napravit na oba cappucino, samo na drugi nacin. Samo jedan ima rezervoar za mlijeko a drugi ne
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliki ti je budžet ?soxx je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:46koja je cijena ovoga kod nas.BenjooJutub je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:11
Nemoj tako, ja bolji aparat od ovog do sad nisam koristio![]()
I kakav je aparat, kvaril se. Ja sam planirao uzet al onaj jeftiniji. Samo ne znam bil sa cappucino opcijom ili steam. Moze se napravit na oba cappucino, samo na drugi nacin. Samo jedan ima rezervoar za mlijeko a drugi ne
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Uze evo i ja jutros. Jesi probao ove Frankove, kakve su one. Vidim cijena im je ista.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Pensioner26
- Kontakt:
Zenica je skuplja od Minhena a opet sve puno.Marsal je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:40Mah konstantno imam manjak slobodnog vremena u posljednjih nekoliko mjeseci, a i forum je postao sranje. Teme gdje sam volio pisat se ne moderiraju i dopušta se 2-3 idiota da sve useru trollanjem, džaba i prijave i sve.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
Nego na ovu temu oko poskupljenja, jest da kasnim par dana ali evo lično iskustvo, bio sam na Mallorci 6 dana, 5 noći i jbna Mallorca je jeftinija za život od BiH. Cijene u marketima pofino jeftinije, piva u top kafani praktično na plaži 2.5 eura, kafa svugdje 2 eura, koktel 5-6, možeš jest za 5 do 7 eura.
Jbt skuplje čovjek kafu ili pivu plati u mrtvoj Zenici.
A da ne pričam koliko nas je jeftino sve ostalo ispalo. Smještaj 5 noći u odličnom hotelskom apartmanu i 3 povratne karte (Lufthansa i Austrian) izašle zehru manje od 2500.
Šteta što sam prevelika pichka da napustim siguricu od posla, inače bih davno otišao odavde.
Prate Sarajevo sa cijenama usta im se svima poserem.
Nego pusti to.
Jesi neku to pičoku vodio?

Ili si tamo tražio za ubost

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Oženjen čovjek, uozbiljite se.
Ovi iz Tel Aviva pošalju bombu u špajz generala u Teheranu a nisu 7. oktobra znali da im 8 čobana na Toyota džipovima ulijeće na teritoriju da počine pokolj nad civilima, yeah right buddy.
Ne ulaže Izrael 50 godina u naoružanje sam po sebi, pa kao rezultat toga da kažemo - eto može im se. Nego imaju najveću podršku u historiji sličnih finansijskih te tehnoloških potpora i to od globalne sile broj jedan.
Ameri su pružili finansijsku pomoć, eksperte i stručne savjete kod izgradnje svakog sloja PVO sistema Izraela. Onda, prvi su Izraelu ustupili borbene avione određenih generacija itd.
Ameri su pružili finansijsku pomoć, eksperte i stručne savjete kod izgradnje svakog sloja PVO sistema Izraela. Onda, prvi su Izraelu ustupili borbene avione određenih generacija itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ne moze me niko uvjeriti da nisu sami inicirali onaj napad samo kako bi imali neko opravdanje da rade ovo sto danas rade
Ista prica kao ona da je Alija zrtvovo srebrenicu za intervenciju i dejton.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sve se nadam da ce Iran dati lekciju Izraelu zbog svih nedjela koji su ovi cinili.
I Iran se svaki put pokaze kao miki maus drzava kakve su i ostale. Nemoguce koliko su nesposobni. Izrael moze vjerovatno sa 10 miliona stanovnika osvojiti svih onih 10 drzava iz okoline sto je jedna velika sramota za Arape i Perzijance koji su ocito nikakvi ratnici.
I Iran se svaki put pokaze kao miki maus drzava kakve su i ostale. Nemoguce koliko su nesposobni. Izrael moze vjerovatno sa 10 miliona stanovnika osvojiti svih onih 10 drzava iz okoline sto je jedna velika sramota za Arape i Perzijance koji su ocito nikakvi ratnici.
Pogrešno si shvatio, odnosno izvukao iz konteksta. Jasno je apsolutno svakome da je podrška koju ima Izrael ogromna, od finansija do tehnologije i "pameti".
S tim da ovo "može im se" znači upravo onako kako je i napisano - može im se. Može im se zato jer je arapski svijet razjedinjen, može im se jer je pola tih država nemoćno i mogu ih pregaziti kad im je volja, može im se jer niko neće prstom mrdnuti.
Država od 10 miliona stanovnika, maltretira region od preko 300 miliona stanovnika. Kad još dodamo na to da Iran i još par zemalja imaju snažnu podršku Kine, sve dobija još luđi smisao i kontekst.
To bukvalno treba biti situacija u kojoj će lideri tih zemalja, prije svih Irana, Egipta, Sirije, Jordana, Palestine, Iraka, sjesti i dogovoriti se, uz podršku Saudije, i sravniti cioniste sa zemljom. Oni to ne mogu jer pola tih država nema ni lidere, već svako malo iskaču neki para-lideri.
To je jedina karta na koju igra Izrael.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Naravno, to je svima jasno osim dobro poznatoj četvorci na forumu u vidu Winteretarda, Rosickog, Arteretardflowa i ASRetarda.superFrankie je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:23Ma ne moze me niko uvjeriti da nisu sami inicirali onaj napad samo kako bi imali neko opravdanje da rade ovo sto danas rade
Samo nestanak kompletan ovog zla može garantovati mir u svijetu. Nezapamćeno da jedna zemlja iz čista mira napada 5 drugih i još imaju opravdanja za to. Izgorio Tel Aviv skupa sa svim živim bićima u njemu do temelja da ne može više niknut ništa, a i svi njihovi po čitavom svijetu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ali sta je ovaj Mosad jbt cuj kod Teherana napravili bazu, ako je istina to sto se pise 

Propaganda je jedan od najvažnijih faktora svakog rata, vjeruj samo u ono što vidiš i što je snimljeno.
Mi smo bacali srpsku djecu i nejač lavovima, pa se nakon te vijesti desi odmazda gdje ovi pokolju 1000 ljudi i popale desetine sela.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mi jos ne razumijemo koliko su oni ubijeni sankcijama. Nijednoj drzavi zapadno, a da je ozbiljna, ne mogu prodati nista. Nemaju pare koje su potrebne za ozbiljniju vojsku. Nijednog strucnjaka ne mogu obuciti na zapadu. Mogu smao bauljati po banana drzavana i kini/rusiji koji opet ne daju nista svoje sto je ozbiljno od vojske i naoruzanja, sve i da bi platili. Puno galame a predsjednik im se srusi u nekoj vukohebini, i generale im ubijaju kao na igrici. Jedino gdje bi bili gadni je da ih neko kopnenom invazijom napadne, gdje bi ih teren vise spasio neko sto bi oni sebe.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:25Sve se nadam da ce Iran dati lekciju Izraelu zbog svih nedjela koji su ovi cinili.
Ovaj Iran haman malo jaci od nas,Mosad im godinama bio u zemlji,nista nisu primjetili i gadjaju ih kako stignu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I zaledjinom SAD-a od 300 miliona. Virto dobro rece, nece uspjeti arapske zemlje nista protiv cif.uta sve dok se lideri tih drzava izmjenjuju kao na traci.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:25Sve se nadam da ce Iran dati lekciju Izraelu zbog svih nedjela koji su ovi cinili.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, lol89 i 9 gostiju.