Još su ovi valjda bili ispod zemlje.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Još su ovi valjda bili ispod zemlje.
Ma ti retardi su pisali da su Palestinci gadjali svoje bolnice.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:29Naravno, to je svima jasno osim dobro poznatoj četvorci na forumu u vidu Winteretarda, Rosickog, Arteretardflowa i ASRetarda.superFrankie je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:23Ma ne moze me niko uvjeriti da nisu sami inicirali onaj napad samo kako bi imali neko opravdanje da rade ovo sto danas rade
Samo nestanak kompletan ovog zla može garantovati mir u svijetu. Nezapamćeno da jedna zemlja iz čista mira napada 5 drugih i još imaju opravdanja za to. Izgorio Tel Aviv skupa sa svim živim bićima u njemu do temelja da ne može više niknut ništa, a i svi njihovi po čitavom svijetu.
To govori o dvije stvari, iranska vojska i obavjestajna su duboko korumpirani, a dalje govori da nemaju za kifle. I pretpostavljam da ispod ove porvsine i opresije postoji dosta polarizirano drustvo unutar irana.
Houston-Minhen; Minhen-SA jer je direktan let za Minhen. Ostalo je sve presjedanje tipa Houston - DC, DC-Cirih/Bec. Ne racunajuci Hou-Istanbul pa SA, jer to je duzi let od Minhena.
Kao Ameri 11 septembar ?superFrankie je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:23Ma ne moze me niko uvjeriti da nisu sami inicirali onaj napad samo kako bi imali neko opravdanje da rade ovo sto danas rade
Hocu reci nemaju za kifle nizi oficiri i sluzbenici. Ovi gore naravno imaju. Znas i sam kako to funkcionise i takvim sistemima, oficir je sve i ima sve, oni ispod su qrc. Tu se uvuce neprijatelj.
https://www.facebook.com/share/r/18iNt1 ... tid=xfxF2isljivo je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:53Jedini full scale ce biti napad helezovih dronova koji mozda dodju do libana.
Bez amerike iza ledja je gadno za sve ko bi ih napao, a sa amerikom nema niko sanse, samo bi sebe ugrozio za zivota. Pusti bajke. Do daljnjeg ih niko nece napasti, sve dok je amerike, a amerike ce biti sve dok izrael stiti njihov uticaj u zaljevu, gdje je nafta odnosno dolar. Da nema izraela iran bi sa rusima sve to poklopio i onda prc, za sve na zapadu.