Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2011, 16:14

Montolivo je sam imao vise pasova nego nasa citava sredina.
Ja bih ga odma uzeo, ako ima istine u onim tracevima.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 16:23

zabi ga Lazio iz ofsajda, mamu im jbem
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2011, 16:31

zar je moguce da ni jedan igrac u ekipi ne zna centrirati kako treba
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 apr 2011, 16:36

Matri van?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2011, 16:40

VIle nas nosaju. Tesko da cemo izdrazat'

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2011, 16:44

spasi im Toni cist gol, je.em li mu mamicu :evil:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 apr 2011, 16:45

:evil:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 16:50

jad jad i jos jada :evil:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 apr 2011, 16:56

Znaci EuropaLiga opet sljedece sezone.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 16:57

Ocigledno su i igrali na bod...nisam vidio nista od Juventusa..apsolutno bez zelje da zabijemo taj gol...

:cry:

Ko sve nosi dres Juevntusa...stvarno je ovo tesko gledati.U redu je izgubiti nekada,ali kada ovo vidis...sve je to mnogo gore...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 16:59

Joj mrtve utakmice, igra prema naprijed ravna nuli, ovi naši isto kao da su igrali na remi, Lazio sad bježi 8 bodova, po meni nemamo šansi da to stignemo, jer ovakvom igrom sigurno nećemo dobiti Lazia na Olimpicu...

Ovaj remi ima svoju dobru stranu, a to je da Delneri dobije otkaz na kraju sezone i da se dovedu novi igrači...

Pepe :evil: Pa lik 20 centaršuteva, samo jedan da valja...Jedino treba pohvaliti odbranu, ostali svi katastrofa...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:00

Krasic, **** precjenjen i glup igrac u pm, Pepe je idiot obicni, atleticar, Marchisio, njegova je sreca sto je postojao Farsopoli i sto je ponikao u Juventusu, to je jad od igraca,tipicni precjenjeni Italijan, Motta - tog tipa treba operisat,da nikad vise ne kroci na teren, Aquilani moze vrijedit 16 miliona al samo u fudbalskom menadzeru, Bonucci usmrdjeli konj sto galami na Sorensena,dijete ce ga prestic po svim parametrima, sreca Bonucciu sto je Italijan pa mu se moze, Del Piero i Toni,vrijeme je ba za penzije ,koga vise zavaravamo,samo Matria ,Sorensena ,Buffona i Mela bi ostavio,ovo ostalo bi letilo u sto pm, totalni remont bi ja napravio

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2011, 17:01

Hvala brate @sarajlija za steam bio je dobar.

Imam nekako osjećaj da su igrali na 1 bod, mislili su sigurno da će Lazio kiksati :( . Ovako je sve haman gotovo, jedina opcija da se sve dobije do kraja onda imamo šansu, ali to je ne moguće. Ali još gore je što se ova utakmica morala dobiti, jer ni Fiorentina nije bila nešto, ali od prve minute se nije ušlo u utakmicu da se igra na pobjedu, ne mpgu shvatiti što je izvadio Matria, pa trebao je igrati sa tri napadača, ili 1 bod ili nijedan isti vrag :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 17:05

Ne razumijem. U situaciji kada nam treba pobjeda...mi nismo nista pokazali,cak ni pretjeranu zelju.Preoprezno je to bilo....ne mogu da shvatim bgm...sta nam bod znaci..nista..veliko nista

Pa jbemu majku,ja cu secer zbog Juventusa dobit,koliko se nerviram, a oni se na terenu smiju i zajebaju.....

Molim vas procitajte ovaj intervju Tacchinardija...i sve ce vam se samo kazati...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3096.html

Ma nismo zasluzili ovakav odnos prema dresu, bar to...ako vec nisu kvalitet....postujte dres i borite se...zalosno Bgm
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 apr 2011, 17:07

**** ti sve delneri i tvoju trenesku diplomu popisam ti se na to,,, Kako je glup nemoguce.. Mjesto da motivira igrace da izadju da jedu teren ,, jos covjek izgleda zadovoljan poslije utakmice+? Koje to djubre

Nadam se evoluciju sad na ljeto..

out..

Del neri
Motta
Grygera
Grosso
Aquialni
Pepe
Martinez
Iaqinta

to je za pocetak...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 17:09

sarajlija89 je napisao/la:Ne razumijem. U situaciji kada nam treba pobjeda...mi nismo nista pokazali,cak ni pretjeranu zelju.Preoprezno je to bilo....ne mogu da shvatim bgm...sta nam bod znaci..nista..veliko nista

Pa jbemu majku,ja cu secer zbog Juventusa dobit,koliko se nerviram, a oni se na terenu smiju i zajebaju.....

Molim vas procitajte ovaj intervju Tacchinardija...i sve ce vam se samo kazati...

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3096.html

Ma nismo zasluzili ovakav odnos prema dresu, bar to...ako vec nisu kvalitet....postujte dres i borite se...zalosno Bgm
Ja ti rekoh, a ti se smejao. :roll:

slika

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:09

ovi igraci,hajd sto nemaju talenta,nisu oni krivi, nego nemaju ni one zelje da uspiju, makar trkom da prevazidju tehnicke nedostatke,Tacchinardi je to najbolje opisao na primjeru Chellinia, meni se jednostavno povraca od ove ekipe, kad pogledah kako Bonucci galami na Sorensena, odmah mi je jasno koji su to idioti u timu, kao da je Bonucci Cafu pa 3 finala SP igrao,pa on nesto bi da pametuje, ta scena mi je bila dokaz jada u ekipi,a o centarsutevima ne bih pricao, majko mila sta je ono, Marchisio mi je najjaci,**** sto je zahvalno na Farsopoliu, mamu jbem :twisted:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:12

Krasic je posebna prica, njemu treba licni trener koji ce tokom utakmice mu govorit, Milose sad desno, Milose sad sjeci lijevo, jer lik ocito ima samo jednu putanju kretanja a to je prema desnoj korner zastavici i tom dijelu terena, majko mila maloumnika, dzaba mi sva brzina, postaje smijesan, onaj Cerci ga moze naucit kako se igra krilo

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 17:13

ma nemam se sta smijat...

Vidio si i sam...bez zelje i borbe,zalosno....pa ne mogu da vjerujem.Zivota mi ja bi pogino za onaj dres....ne shvatam... :cry:

bar da su se borili i hrabro igrali...pa i da smo zijanili..reko bih,bravo momci...uvijek sam trud cijenio i isticao..pa i kad ne ide..

ne shvataju oni sta znaci Juventus....

Ne razumijem, jednostavno....i ne razumijem... :cry:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2011, 17:13

Upravu si @sissoko kako je meni bilo krivo kad sam vidio da Bonucci galami na Sorensena, a mali kako je ušao zatvorio je Vargasa, bio mi je drab Bonucci ali danas je baš ispao papak, a mislim da ga je nakon toga Aquilani odgurnuo od Sorensena, ali to je ono što nema vodje na terenu.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []