English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kakvo pišanje.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Pa dobro Joyce I nije neki izvor za LFC, ja cekam sarminu cifru.
nIkO gA nIJe hTiO[Joyce] Florian Wirtz opted to move to Anfield ahead of interest from Bayern Munich, Manchester City and also Real Madrid, and his signing is viewed as a major coup.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uh Boga pitaj kolko su još handgelda dobili Papa Wirtz & co. 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kaže stručnjak platili Nuneza i Wirtza 250 miliona. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- superFrankie
- Kontakt:
Ne razumijem sto toliko slavite sto je placen 136m a ne 150m, nije tolika razlika, i dalje je najskuplje pojacanje na otoku 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Još uvijek ne.superFrankie je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:39Ne razumijem sto toliko slavite sto je placen 136m a ne 150m, nije tolika razlika, i dalje je najskuplje pojacanje na otoku![]()

- superFrankie
- Kontakt:
Pa tih 115m funti za Caiceda je isto sa bonusima koji se ocekuju da ce se ostvariti, cini mi se da je slucaj o 100+15. Isto tako ce se vjerovatno desiti i sa Wirtzom. Ne zelim da me pogresno shvatite, apsolutno je razumljivo ici po takvog igraca za veliku sumu, samo mi nije jasno sto vam je toliko drago sto je placen 14m manje nego sto se prvobitno pricaloHordasOdMalena je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:41Još uvijek ne.superFrankie je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:39Ne razumijem sto toliko slavite sto je placen 136m a ne 150m, nije tolika razlika, i dalje je najskuplje pojacanje na otoku![]()
![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Pogledaj par zadnjih stranica pa ćeš skontati, mislim da nije nikome drago radi para, jako lagano za skontati. A drugo jbg ne troši Liverpool svako ljeto ko Chelsea 400 miliona
Sacekajte dogodine nece biti vise od 50 miliona 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma nebitno, neka placaju koliko god mogu dok god ne ide iz nasih dzepova i dok smisleno prave ekipu, dobro je. Druga stvar je sto navijaci Bayerna pokusavaju sebi opravdati prelazak Wirtza u neki drugi klub, iako bi i oni platili isti iznos da se ovaj odlucio preci kod njih. Samo sto se ne mogu pomiriti sa tim. A sto se tice potrosnje Chelseaja, draze bi mi bilo da ne trose koliko trose s obzirom na koga trose i koliko djece dovode, ali mozda se nekad isplati, vidjet cemoJayCatwright je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:51Pogledaj par zadnjih stranica pa ćeš skontati, mislim da nije nikome drago radi para, jako lagano za skontati. A drugo jbg ne troši Liverpool svako ljeto ko Chelsea 400 miliona
- VivaLaStella
- Kontakt:
Al brate isto ko da je Wirtz CR7 u prajmu, a ne potencijalni Havertz
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
možeš misliti navijači Liverpoola konačno pod hajpom nekog transfera, a kritike dolaze od navijača koji su svojevremeno svršavali na istrošenog Falcaa, Ronalda od 35 godina ili lijevog beka Leccea od 35 miliona
Bas me interesuje koga ce Brentford dovesti za trenera.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Izvor vesela sveska.

According to information from Sky and transfer expert Fabrizio Romano, the two clubs have agreed on a transfer fee including bonus payments of up to 150 million euros.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Romano i Sky ispred Joycea
Jedino službena od njega tacnija za Liverpool

Jedino službena od njega tacnija za Liverpool
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Trola lik na ovaj način godinama, nema šanse da je neko ovoliko autističan, a da mu nick nije shategabri
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad smo već kod Skyja.Saurman je napisao/la: ↑13 jun 2025, 13:36Izvor vesela sveska.
According to information from Sky and transfer expert Fabrizio Romano, the two clubs have agreed on a transfer fee including bonus payments of up to 150 million euros.
The total package is £116.5m (€137.5m), made up of a £100m plus £16.5m in potential add-ons.
The fee comfortably surpasses Liverpool's own record - but the performance-related add-ons, if achieved, would make it a potential British record fee, with the overall outlay set to surpass the £115m Chelsea paid Brighton in 2023 for Moises Caicedo.

Prestani se ponižavati čovječe.