Istina, nekad je bila slatkica, girl next door, sad je ono devojčica sa kolodvora Zoo, teška dekadencija
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
•
Nico Williams has been given permission to speak to Bayern Munich after they met his release clause.
(****: Sky Germany)
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
realno, klauzula je smijesna za nicu. ali ta plata...jbg. moze doci do disbalansa, mozda 10m e netto i neki bonusi su kapak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
10m netto ti je 19-20m brutto otprilike koliko će koštati klub uz porez, a to je rang iza Kanea, Musiale, Neuera i Kimmicha. Bojazan je da li njegov talenat i kvalitet će se uklopiti i ekspoatisati ekvivalentno plati, boje se novih slučajeva Gnabry, Goretzka, s obzirom na njegovih 5g i 5ass u La ligi prošle sezone.muhamedhulk je napisao/la: ↑13 jun 2025, 11:41realno, klauzula je smijesna za nicu. ali ta plata...jbg. moze doci do disbalansa, mozda 10m e netto i neki bonusi su kapak.
Bilbao mu je spreman dati 10m netto ali lahko je njima, imaju drugačiju politiku, žele ga zadržati jer je bask i jedini u tom platnom rangu u klubu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakve su šanse da dovedemo Rodryga iz Reala vidim doveli su ovog Mastantuna jeli im višak
- farinelli123
- Kontakt:
- farinelli123
- Kontakt:
Kako prenose neki mediji na snazi je Wirtz scenario, te će navodno Nico da ide kod Hansija u Katalunju.
•
Sasvim ocekivano, cmizdri za Barcom od EP jos. On bi radje ostao u Bilbau nego dosao u Bayern.farinelli123 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 21:20Kako prenose neki mediji na snazi je Wirtz scenario, te će navodno Nico da ide kod Hansija u Katalunju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nama trebaju samo transferi tipa Michael Olise, ništa ne ganjat trendove na tržištu
Sad treba Ezea dovesti
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Barcola je takođe dobar ali ne vjerujem da će ga Psg pustiti mislim ludi su ako to urade,Eze je dobar.
Dobro da je tako. Mali je navikan.harden je napisao/la: ↑13 jun 2025, 22:35Sasvim ocekivano, cmizdri za Barcom od EP jos. On bi radje ostao u Bilbau nego dosao u Bayern.farinelli123 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 21:20Kako prenose neki mediji na snazi je Wirtz scenario, te će navodno Nico da ide kod Hansija u Katalunju.
Skor u Ligi je mizeran, odigra par dobrih utakmica za repku, digne punđu na velikoj smotri i misli klepati milione na osnovu ničega.
Daj nam nekog noname klinca koji može burgijati. Treba njuh od Eberla, onaj Freund još uvijek ima koronu.
Baš me interesuje kako će Barsa to da isfinansira.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Barcola bi bio vrh, mozda treba probati jer je hajmo reci ispao iz startnih 11 zbog Douea. Male su sanse al treba probati.
- farinelli123
- Kontakt:
Jedino ako nas ne iznenade sa Rodrigom.
A Eze je životinja, ono kao Perišić što je bio ili tipa neki igrač Floran Maluda.
Znači ostaju:
1) Barcola / Leao (bilo nekih glasina i pregovora)
2) Eze / Nkunku (naizgled utešne nagrade ali blessing in disguise )
3) Rodrigo / Simons (pesnica u glavu)
A Eze je životinja, ono kao Perišić što je bio ili tipa neki igrač Floran Maluda.
Znači ostaju:
1) Barcola / Leao (bilo nekih glasina i pregovora)
2) Eze / Nkunku (naizgled utešne nagrade ali blessing in disguise )
3) Rodrigo / Simons (pesnica u glavu)
•
- Centre forward
- Kontakt:
Ko će "slušati" one Barsa lobotomce ako mali Bask ode kod Her Flika ?
Nije da je sad on toliko potreban, aman zaman. Nama je bitnije da se nastavi taj trend odlazaka koji je pokrenuo Sane. Rješavanje panjeva je nekada bolji put od gomilanja igrača.

Nije da je sad on toliko potreban, aman zaman. Nama je bitnije da se nastavi taj trend odlazaka koji je pokrenuo Sane. Rješavanje panjeva je nekada bolji put od gomilanja igrača.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
To je u svakom smislu logično da uradi iz perspektive igrača, jaran je sa Yamalom, hemija je tu, španski klub itd. Barca mu i treba biti prvi izbor.
Što svakako nije loše za nas, ne treba žuriti i praviti nove greške Gnabry, Goretzka. Sve u redu europski prvak, dao svoj doprinos, no ulaznica za platu koju želi je nedovoljna.
Moje mišljenje je ukoliko Barcola je nedokučiv, ne bih se prebacivao na ove ostale 60+ opcije tipa Leao, Gakpo itd.
Radije se zaroviti među mlade talente koji imaju visok plafon, ima Eberl njuha za razliku od Freunda (taj čovjek je posebno razočarao). Ne bih uopće žurio, pravio ishitrene poteze, ako znaju tačan profil igrača koje žele čekati pravo vrijeme, rješenje će doći.
Btw CWC je pravo vrijeme da se da prilika sljedećem talentu, Aznou. Stvari su mu se poklopile, Davies je out, Ito je out, on i Rapha su jedina prirodna rješenja na lijevom beku. Hajmo Kompa sad ili nikada, gurni dečka u vatru komplet turnir.
Što svakako nije loše za nas, ne treba žuriti i praviti nove greške Gnabry, Goretzka. Sve u redu europski prvak, dao svoj doprinos, no ulaznica za platu koju želi je nedovoljna.
Moje mišljenje je ukoliko Barcola je nedokučiv, ne bih se prebacivao na ove ostale 60+ opcije tipa Leao, Gakpo itd.
Radije se zaroviti među mlade talente koji imaju visok plafon, ima Eberl njuha za razliku od Freunda (taj čovjek je posebno razočarao). Ne bih uopće žurio, pravio ishitrene poteze, ako znaju tačan profil igrača koje žele čekati pravo vrijeme, rješenje će doći.
Btw CWC je pravo vrijeme da se da prilika sljedećem talentu, Aznou. Stvari su mu se poklopile, Davies je out, Ito je out, on i Rapha su jedina prirodna rješenja na lijevom beku. Hajmo Kompa sad ili nikada, gurni dečka u vatru komplet turnir.
Upravo tako ne treba se ići na prvu jer Williams ničim nije zaslužio platu od 20 mil.Prve opcije trebaju biti Eze,Barcola(ako postoji mogućnost) i eventualno Leao.
-
- Kontakt:
Ponuda nikakva realno. Nemaš više gdje naći igrača svjetske klase u fudbalu kako treba. Sve je to tanko.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bilo bi poželjno, no vidjećemo.
Lennarta Karla nema na spisku, je li u sastavu neke od mladih reprezentacija?
Vidim da je Jonah Kusi Asare otputovao sa ekipom. Oni su na glasu kao top talenti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Tu je Karl sa ekipom, bio je sa u17 repkom do ispadanja u grupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.