Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Sta cemo kad nam gorivo poskupi? Daj Boze da nasi ikako snize cijene u dogledno vrijeme...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://www.facebook.com/share/r/18iNt1 ... tid=xfxF2isljivo je napisao/la: ↑13 jun 2025, 12:53Jedini full scale ce biti napad helezovih dronova koji mozda dodju do libana.
Bez amerike iza ledja je gadno za sve ko bi ih napao, a sa amerikom nema niko sanse, samo bi sebe ugrozio za zivota. Pusti bajke. Do daljnjeg ih niko nece napasti, sve dok je amerike, a amerike ce biti sve dok izrael stiti njihov uticaj u zaljevu, gdje je nafta odnosno dolar. Da nema izraela iran bi sa rusima sve to poklopio i onda prc, za sve na zapadu.

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Veliki obavještajni fijasko iranskih službi gdje im je Mossad ušao duboko u teritoriju onesposobio sisteme za ranu detekciju da bi ovi poslije izveli aeromiting iznad Teherana.Takođe oni u svakom trenutku znaju kretanje iranske vojne komande i skidaju ih kao muhe jednostavno veliki propust.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisu ovi normalni
- Marsal
- Kontakt:
Ali svi muslimani se ujedinili da glasaju za Trumpa

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MoodyReboot
- Kontakt:
Ali sarma debil koji komentariše svjetsku politiku, a ne zna ni stvari koje se tiču kluba za koji navija.
Desavalo se ovo i prije gdje im je Izrael likvidirao naucnike. Iran ih ne moze okupirati, nema od tog nista, ali ne moze niko ni okupirati Iran. Najbolja drzava/teren na svijetu za odbranu u vojnom smislu mimo Amerike.
S jedne strane nisam ni za kakve ratove, a s druge navijam da se Ameri uvale u sto dublja vnago.
Nadam se da ce njihove baze prve zaplatiti i da ce ih sutnuti od tamo.
Nadam se da ce njihove baze prve zaplatiti i da ce ih sutnuti od tamo.
Isto. Sa cionistima, najvece zlo planete.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- relativizam
- Kontakt:
Samo da jedna glava ispali nuklearku ne bi bilo rata sljedecih 30 godina
- relativizam
- Kontakt:
Meni je najviše krivo što će naši ratni profiteri opet uzeti milione,sad gorivo ode u tacku, a dok je gorivo padalo 6 mjeseci kod nas konstanta sa cijenom.
Mamu im profitersku, hljeb skoro 2 km
Mamu im profitersku, hljeb skoro 2 km
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
A mogu misliti kakvu si hranu jeo za tu bagatelu, kvalitet 5 puta bolji nego ovdje. Jos more, morska hrana, zdrava, a ukusna. Pa te ovdje ona ubleha kraljttbvb ubjedjuje da si glup sto ti je smijesno placati za ćevape 15-20 KM.Marsal je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:40Nego na ovu temu oko poskupljenja, jest da kasnim par dana ali evo lično iskustvo, bio sam na Mallorci 6 dana, 5 noći i jbna Mallorca je jeftinija za život od BiH. Cijene u marketima pofino jeftinije, piva u top kafani praktično na plaži 2.5 eura, kafa svugdje 2 eura, koktel 5-6, možeš jest za 5 do 7 eura.
Jbt skuplje čovjek kafu ili pivu plati u mrtvoj Zenici.
A da ne pričam koliko nas je jeftino sve ostalo ispalo. Smještaj 5 noći u odličnom hotelskom apartmanu i 3 povratne karte (Lufthansa i Austrian) izašle zehru manje od 2500.
Šteta što sam prevelika pichka da napustim siguricu od posla, inače bih davno otišao odavde.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sto si tako kratko ostao, kad je sve jeftinije, mogao si ostati duze da ustedis vise?Marsal je napisao/la: ↑13 jun 2025, 09:40Mah konstantno imam manjak slobodnog vremena u posljednjih nekoliko mjeseci, a i forum je postao sranje. Teme gdje sam volio pisat se ne moderiraju i dopušta se 2-3 idiota da sve useru trollanjem, džaba i prijave i sve.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:47Jel se to @Marsal ozenio?Ne pamtim kad sam vidio zadnji njegov post ovdje
Nego na ovu temu oko poskupljenja, jest da kasnim par dana ali evo lično iskustvo, bio sam na Mallorci 6 dana, 5 noći i jbna Mallorca je jeftinija za život od BiH. Cijene u marketima pofino jeftinije, piva u top kafani praktično na plaži 2.5 eura, kafa svugdje 2 eura, koktel 5-6, možeš jest za 5 do 7 eura.
Jbt skuplje čovjek kafu ili pivu plati u mrtvoj Zenici.
A da ne pričam koliko nas je jeftino sve ostalo ispalo. Smještaj 5 noći u odličnom hotelskom apartmanu i 3 povratne karte (Lufthansa i Austrian) izašle zehru manje od 2500.
Šteta što sam prevelika pichka da napustim siguricu od posla, inače bih davno otišao odavde.
-
- Kontakt:
Vidim i kod Hrvata veliki pad broja stranih turista. Neka, neka. Pametni ljudi, cijene bogovske, usluga i ponuda nikakva. Pa ljudi radije idu u Španiju, Francusku, Grčku, Tursku gdje dobiju mnogo više za manje para. Mislili Hrvati ljudima uvaljivati smrznute pice, pa ih malo podgrijati u mikrovalnoj za 20 eura. Moze do jednom.
I am not yet born; O hear me.
Naplaćuju ljudima flašu vode 5 eura.Bundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2025, 16:48Vidim i kod Hrvata veliki pad broja stranih turista. Neka, neka. Pametni ljudi, cijene bogovske, usluga i ponuda nikakva. Pa ljudi radije idu u Španiju, Francusku, Grčku, Tursku gdje dobiju mnogo više za manje para. Mislili Hrvati ljudima uvaljivati smrznute pice, pa ih malo podgrijati u mikrovalnoj za 20 eura. Moze do jednom.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nakon Hamasa i Hezbollaha, ugašen i Iran. Neka se pripremi brkati sultan."Obezglavljeno" iransko vojno vodstvo: Izrael ubio 20 komandanata, među njima i šef zračnih snaga."
Među poginulima je, kako se navodi, i Amir Ali Hajizadeh, šef raketnog programa Iranske revolucionarne garde.
Također, kako je ranije objavljeno, ubili su glavnog komandanta Iranske revolucionarne garde Hosseina Salamija, kao i načelnika štaba oružanih snaga Mohammada Bagherija.

it's football day
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.