Vidjet ćemo po intezitetu i čekiranjima jeli pravi turnir ili samo još jedna zabava ,ali pozdravljam napokon da vidimorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑20 jan 2025, 20:09Ove godine do pocetka playoffa najzanimljivije ce biti vidjeti ovo novo takmicenje 4 nacije, igraju svi najbolji iz NHLa, USA, Kanada, Finska i Svedska, po sistemu svak sa svakim u Bostonu i Montrealu po NHL pravilima, prava poslastica![]()
Osim toga prati se Ovijeva potjera za Gretzkyem, fali mu 20ak golova da ga prestigne, winter classic na wrigleyu je bio meh, Chance the rapper i Smashing pumpkins u pauzama su bili zanimljiviji od tekme.
neke od najbolji igrača kako igraju za svoje repke,jer odavno to nismo gledali.Po meni su mogli staviti i ruse jer turnir nije pod IIHF-om i rusi bez problema igraju u NHLu pa bi onda imali veliku petorku svjetskog hokeja , iako i onda
nebi igrali svi najbolji jer falili bi Draisetl,Pastrnak,Josi... koji nemaju dovoljno kvalitetni suigrača u NHlu.
Što se tiče sezone Capitalsi su mi veliko iznenađenje kako dobro igraju i stoje na ljestvici,iako i dalje ih ne smatram
da su ozbiljni kandidati za SC ,a na istoku je super zanimljiva borbi za PO ,dok je na zapadu puno čistija situacija.
U međuvremenu se dogodio jedan veliki trade gdje je Rantanen mjenjan za Necasa i pikove,što mi je bilo veliko
iznenađenje jer sam mislio da će trojka Avsa trajati skupa kao velika trojka Pingvina.