BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 19:48Hajd ti na klix,avaz,index hr, b92 ,informer,rtrs i slicni portali to je za tebe mani se ti sporta nije to za tebe idi komentiraj tamo.Jurica95 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 18:05Ma ja klasični merhametluk naivnog Bošnje. Pitaj ljude iz Starog Viteza ili Ahmića šta misle o tome. Ili što nije Pero Gudelj financirao FK Vitez a ne Nk Vitez ? Ili što u Nk Široki nikad niko nije igrao ako nije katolik ? Al bitno je napisati plitki i glupi nacionalistiBatistutA19 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 23:27
To je realno razmisljanje za plitke i glupe i neke nacionaliste ljude ko je ko, pa u NK Vitez ti je trener iz Zenice Jasmin Duvnjak i cak mozda manje hrvata ima igraca od bosnjaka mada taj broj tacno ne znam ali ima ih dosta iz Celika i vjerujem i iz drugih klubova .Trebaju se NK i FK spojit i da je jedan klub i bilo je te price jer nisu to klubovi poput Veleza i Zrinjskog nit taj naboj postoji mada je i u Mostaru samo kod budala naboj sa obe strane tih navijaca ,ja imam jednu prijateljicu sto navija za Zrinjski ne bi je dao za 1000 velezovih navijaca.![]()
![]()
Treba opet jedan genocid da pojedinci dođu tobe i progledaju. Uvijek je Bošnjo donji, merhametlija, saburlija koji popušta![]()
Pero Gudelj ti pojma onda nemas ko je taj covjek ,to je covjek sa harmonikom i sevdahom koji je zaposlio bosnjaka kod sebe nego bilo koji bosnjak.Naravno.plitki i glupi nacionalisti koji zive jos u devedesetim ,takvi nas i politicari vode koji u ime vjere pokrali sve ali od mene ne od srba i hrvata..
Naravno da su debili navijaci Zrinjskog i Veleza koje sluze samo politickim strankama i sia i jedni i drugi kad je ukrast i napast u coporu i po mogucnosti u svojoj mahali tada,ja imam prijateljicu navijacicu Zrinjskog ne bi je dao ni za 1000 bosnjaka ..
Sad posjeti politicke portale a mozes i vjerske to je za tebe mani se ti nogometa i baraza i zapamti ili si covjek ili nisi covjek a vjera sa tim nema veze ali tebi je bitna vjera a sto je idiot kod tebe nema veze.
Tebi 95 govori sve tvoje godiste koji pojma nema ni sta je rat ni kako je bilo u ratu a pogotovo nemas pojma kako su borci prosli nakon rata ,sad generali svi uhljebljeni u politickim strankama vecinom SDA a borci ponizeni..Tako nemoj mi pricat o ratu kad pojma nemas.
[/quote
A koji si ti **** da određuješ ko će koje portale posjećivati ? Glup zaključak da sam 95 godišteIQ ti u minusu
Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
- BatistutA19
- Kontakt:
Ti cim gledas na vjeru nema od tebe insana ,za tebe su portali upravo nabrojani da imas sugovornike balije cetnike ustase vehabije ,mani se ti nogometa
-
- Kontakt:
Pa vidis da ti gledas na vjeru cim pises tako na sportskom forumu. Bas si glupan Bati, sto vec znamo odavno.BatistutA19 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 22:35Ti cim gledas na vjeru nema od tebe insana ,za tebe su portali upravo nabrojani da imas sugovornike balije cetnike ustase vehabije ,mani se ti nogometa

Rudar Vitez
Jedinstvo Čapljina
Hoće li biti prijenosa gdje?
Mislim da bi trebali biti u prednosti oni koji 2. meč igraju kući...
Meni lično odgovara da Vitez uđe i Jedinstvo ostane.
U Kaknju niko ne voli igrati, a Bgm ni u Čapljini. Jedinstvo i Bihać volim odmah poslije Slobode i Tuzle, tako da... Hajmo Bišćaniii.
Jedinstvo Čapljina
U Kaknju niko ne voli igrati, a Bgm ni u Čapljini. Jedinstvo i Bihać volim odmah poslije Slobode i Tuzle, tako da... Hajmo Bišćaniii.
-
- Kontakt:
Više volimo našeg Jureka od zeničkog bureka
-
- Kontakt:
IznudioIznuda je napisao/la: ↑14 jun 2025, 11:11Rudar Vitez
Jedinstvo Čapljina

Sretno, ne sumnjam u opstanak u ligi.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:22IznudioIznuda je napisao/la: ↑14 jun 2025, 11:11Rudar Vitez
Jedinstvo Čapljina
U Kaknju niko ne voli igrati, a Bgm ni u Čapljini. Jedinstvo i Bihać volim odmah poslije Slobode i Tuzle, tako da... Hajmo Bišćaniii.si jedan veliki pozz sa stadiona pod Boricima
-
- Kontakt:
Hvala...upravo pocinje tekma
-
- Kontakt:
1:0 Nakon kornera i nikakve igre
-
- Kontakt:
2: 0 iz slobodnjaka,lijep gol
-
- Kontakt:
I 30 ...kontra...
Vitez 2 autogola dao 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajmo Jedinstvo, još jedan...
-
- Kontakt:
3:1 u Bhacu
Bit će ludo u revanšu.
-
- Kontakt:
S obzirom u kakvom smo sastavu igrali ,dobro je
Kakvi retardi ozraćeni zenćki:
2-kružno je 26 kola,
ali kako retardi dođoše do broja 35, samo ozračeni mozgovi znaju. Odigraš 26 kola, i onda nekih 9 još random

LIGA ima 14 kola,Očekuje se da bi se iduće sedmice trebao znati format takmičenja i početak prvenstva, a tada ćemo i mi imati više informacija o ekipi, jer nije isto sastavljati ekipu ako se igra 26 ili 35 kola", rečeno nam je iz NK pikaću.
2-kružno je 26 kola,
ali kako retardi dođoše do broja 35, samo ozračeni mozgovi znaju. Odigraš 26 kola, i onda nekih 9 još random

-
- Kontakt:
Iznuda je napisao/la: ↑21 jun 2025, 20:09Kakvi retardi ozraćeni zenćki:![]()
LIGA ima 14 kola,Očekuje se da bi se iduće sedmice trebao znati format takmičenja i početak prvenstva, a tada ćemo i mi imati više informacija o ekipi, jer nije isto sastavljati ekipu ako se igra 26 ili 35 kola", rečeno nam je iz NK pikaću.
2-kružno je 26 kola,
ali kako retardi dođoše do broja 35, samo ozračeni mozgovi znaju. Odigraš 26 kola, i onda nekih 9 još random![]()

Aj da su rekli 32 pa da misliš jos 6 ko liga za prvaka to bi imalo i smisla ovako ostade sta je pisac htio reći.
- prisonbreak
- Kontakt:
Vise prate Celik nego Slobodanku 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
A nece raspalu slobodu pratit, sad kad ih Azmir nacuturi ugasice se sloboda kao i navijaci joj hehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.