Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 apr 2011, 17:16

ma boli njih neka stvar za nas,, njima na konto fino lezu milioni i nakon utakmice oni se smiju i zajebavaju ko nista a mi ovako preko neta se zivciramo ko nista... svasta bi im reko sad da mogu samo do njih
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 17:20

Poceli ste da smarate opasno.
Pa ko je od jakih ekipa dobio Violu u gostima ove sezone? Napoli se izvukao, Inter provukao, jedino ih je Milan nadigrao (ne secam se sta je bilo sa Laziom i Romom :? ).
Ko da ste igrali sa Frosinone-om...Jbga, nije vise Juve jak kao pre, a i glavni igraci vam ne igraju dobro + nemate hemiju.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:23

MaGiCa je napisao/la:Poceli ste da smarate opasno.
Pa ko je od jakih ekipa dobio Violu u gostima ove sezone? Napoli se izvukao, Inter provukao, jedino ih je Milan nadigrao (ne secam se sta je bilo sa Laziom i Romom :? ).
Ko da ste igrali sa Frosinone-om...Jbga, nije vise Juve jak kao pre, a i glavni igraci vam ne igraju dobro + nemate hemiju.
nije bitna pobijeda nego pristup istoj, maloumnici bez zelje za uspjehom,misle da ce im prilika sama doci,vidi se to po pokretiljivoscu i trcanju kad je kontra s protivnicke strane, tad se vidi ko je kakav karakter, trckaraj kao balerine,valjda se svi ugledali na Aquliania, baletan od 16 miliona pa i ostali bi da zaplesu da budu na dobroj cijeni :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 17:24

samo nemojte Alexa dirat...sve mozete al njega nemamo pravo.36 godina i ne moze svaki put on biti igrac koji donosi prevagu..iako je mogao,ona majstorija kada je Boruc odbranio...

al ne mozemo samo u njemu gledati spasioca..nazalost,godine su tu...

Al covjek gine za dres...jedino on.

Ostali se zajebaju i nisu vrijedni pomena..apsolutno niko...

Marchisio mrs iz kluba..ne bi mi lopte dodavo,a ne igro.. :evil:

Odbrana kriminalna,izuzev Sorensena...vezni red bezidejan...Matri odsjecen,nije mogao bez pravih lopti...

ovdje samo 2-3 igraca zasluzuju ovaj dres..cak je i Buffon upitan,sto Tacchinardi kaze i on je izgubio onaj entuzijazam...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 17:26

JuveSissoko je napisao/la: nije bitna pobijeda nego pristup istoj, maloumnici bez zelje za uspjehom,misle da ce im prilika sama doci,vidi se to po pokretiljivoscu i trcanju kad je kontra s protivnicke strane, tad se vidi ko je kakav karakter, trckaraj kao balerine,valjda se svi ugledali na Aquliania, baletan od 16 miliona pa i ostali bi da zaplesu da budu na dobroj cijeni :lol:

Otkud ti to da se nisu trudili? Danas je Juventus bio konkurentan.
Rantujete bez potrebe, jer ste ostrasceni i ne vidite limite tima za koji navijate.

Pathetic!
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 17 apr 2011, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:26

samo jos jedna scena sto mi je uljepsala dan, Marotta se na tribinama smijeska kao da mu je rodjendan,dzubre amatersko
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:28

MaGiCa je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la: nije bitna pobijeda nego pristup istoj, maloumnici bez zelje za uspjehom,misle da ce im prilika sama doci,vidi se to po pokretiljivoscu i trcanju kad je kontra s protivnicke strane, tad se vidi ko je kakav karakter, trckaraj kao balerine,valjda se svi ugledali na Aquliania, baletan od 16 miliona pa i ostali bi da zaplesu da budu na dobroj cijeni :lol:

Otkud ti to da se nisu trudili. Danas je Juventus bio konkurentan.
Rantujete bez potrebe, jer ste ostrasceni i ne vidite limite tima za koji navijate.

Pathetic!
nisu se trudili, to sto ti imas svoje misljenje je okay, al ja sam neki drugi Juve danas gledao, kad treba uzet prostor i protrcat izmedju igraca i krenut sa vise zelje po gol, pa i na rizik primanja istog, niko da potrci, svi kaskaju i gledaju jedan u drugog ,ko ce poslat gdje loptu, sporo ubi boze, Vargas i Cerci kroz dvije sekunde prenesu loptu i igru na nasu stranu

p.s. a ti kao Bog fudbala prosvjetli nas i ukazi nam kakav to tim imamo, ako ti neki komentari smetaju nemoj se javljat, jer meni je i cudno da se cesto javljas da diskutujes o najogavnijem ti timu, bolje bi bilo da odes da proslavis i da se napijes, to je logicnije
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 17 apr 2011, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 17:28

Danas je Juventus bio konkurentan.
ma kakav konkurentan..nista nismo pokazali.Losi jesmo,ali makar da su zelju pokazali...

pa protiv genoe upravo hrabra igra i zelja je rezultirala pobjedom..a neki narocit kvalitet...

Nekada borbenost prevazilazi i samu limitiranost ekipe...danas to nije bio slucaj,u kljucnoj tekmi ove sezone...zar smo puno trazili,pa makar da su i izgubili...

ovo danas je velika 0
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 apr 2011, 17:31

ja sam mislio da nije moglo gore al prevairo sam se dobro.. ovo danas nije vidlo fudbala.. tolike plate dobivaju i sve to a nemogu pokazati neki trud da hoce da pobjedu ...Eh da je tu sad jedan Capello pa bi vidli oni kako bi se smjeskali.. al steta mi imamo del nerija rupa od rupe ,, on zadovoljan X ko uvijek,, jedva cekam njegov izvjestaj..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 17:35

JuveSissoko je napisao/la:
nisu se trudili, to sto ti imas svoje misljenje je okay, al ja sam neki drugi Juve danas gledao, kad treba uzet prostor i protrcat izmedju igraca i krenut sa vise zelje po gol, pa i na rizik primanja istog, niko da potrci, svi kaskaju i gledaju jedan u drugog ,ko ce poslat gdje loptu, sporo ubi boze, Vargas i Cerci kroz dvije sekunde prenesu loptu i igru na nasu stranu

p.s. a ti kao Bog fudbala prosvjetli nas i ukazi nam kakav to tim imamo, ako ti neki komentari smetaju nemoj se javljat, jer meni je i cudno da se cesto javljas da diskutujes o najogavnijem ti timu, bolje bi bilo da odes da proslavis i da se napijes, to je logicnije
Zasto da proslavljam i da se opijam?
Ako legne scudetto, onda definitivno hocu. :P
Delneri i Mihajlovic su igrali na X. To je doslo. Sta je tu lose?
Necete u LS zbog drugih losih rezultata, a ne zbog ovog.
A ako mislis da nemam pravo da kazem sta mislim na temi koja nije o mom klubu, cemu onda tvoje prisustvo na drugim temama van ove :?:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2011, 17:37

MaGiCa je napisao/la: Otkud ti to da se nisu trudili? Danas je Juventus bio konkurentan.

Pathetic!
Nisi upravu, znamo mi da je Juve slab, ali da se ne bore to je problem, kod 0:0 oni se ponašaju kao da ih to vodi u LP, a nikako da se maknu i krenu naprijed.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 17 apr 2011, 17:37

MaGiCa je napisao/la:

Otkud ti to da se nisu trudili? Danas je Juventus bio konkurentan.

Pathetic!
Imas pravo prozivat igrace za ne zalaganje, djelovali su kao da je sve gotovo i da igraju samo da se sezona sto prije zavrsi tj isli su odraditi utamicu. Dok postoji sansa zelim vidjeti akcije, borbenost, prilike, da lete terenom, a danas toga nije bilo. Sve je nekako laganini kao neki usporeni film da gledam (ne znam dal je to zbog loseg streema :D ) Inace svjestan sam Juveovih limita, smatram da bi se Juve mogao za 60 mil sloziti da bude konkurentan ali nakon ovakve predstave pitam se dal bi i 160 bilo dovoljno

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 apr 2011, 17:38

Del neri ce reci da napredujemo i da je ovo dobar pokazatelj toga... :roll: :roll: Jbem li im majku nenormalnu....pa stvarno vise nema smisla.

Odoh se malo smirit,valjda ce mi zena pomoc :mrgreen: :roll: :lol:

Ma nemojte se ni vi raspravljat bezveze...(magica i sissoko)...igrali su na remi i vozdra...levati zadovoljni bodom...
Jbg,ali su imali priliku da nesto naprave do kraja eventualno i ovom pobjedom,a nisu ni zelju cak pokazali...ziheraski pristup utakmici i vise se nije ni moglo :evil:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:44

MaGiCa je napisao/la:

Zasto da proslavljam i da se opijam?
Ako legne scudetto, onda definitivno hocu. :P
Delneri i Mihajlovic su igrali na X. To je doslo. Sta je tu lose?
A ako mislis da nemam pravo da kazem sta mislim na temi koja nije o mom klubu, cemu onda tvoje prisustvo na drugim temama van ove :?:
tvoji postovi sto se ticu Juventusa su uvijek podcjenjivacki i provokacijski, tako da ces uvijek dobit slican odgovor, kad ti popljujes Juve u svakom drugom postu, onda odakle ti pravo da meni ili bilo kome ovdje kazes da pretjerujemo u bijesu ili zalopojkama i da nam govoris kako su se igraci trudili, ja svoje zdravlje narusavam prateci Juventus i imam pravo istog i da kritikujem, a ti koji pljujes i olaksavas sebe po istom klubu nemas sta onda nikom od nas prigovarat za kritike tima

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 apr 2011, 17:47

jos lijepih vijesti, Marotta prije utakmice je rekao da ce Liga Prvaka odlucivat od merkatu, dakle krenulo se sa pricom od 3-4 svijetske zvijezde a vidjecete gdje ce ta prica da zavrsi, ono, nemamo para,nismo usli u LP, a onaj zidov Elkan lezi na parama, ma sve vise zavidim Chelseu i Man Cityu ,sta se pravimo ludi vise, Agnellievi imaju milijarde a nama se dovodi Martinez i Pepe kako bi svi mi dobili povisen pritisak,

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 apr 2011, 17:58

tvoji postovi sto se ticu Juventusa su uvijek podcjenjivacki i provokacijski, tako da ces uvijek dobit slican odgovor, kad ti popljujes Juve u svakom drugom postu, onda odakle ti pravo da meni ili bilo kome ovdje kazes da pretjerujemo u bijesu ili zalopojkama i da nam govoris kako su se igraci trudili, ja svoje zdravlje narusavam prateci Juventus i imam pravo istog i da kritikujem, a ti koji pljujes i olaksavas sebe po istom klubu nemas sta onda nikom od nas prigovarat za kritike tima
Moji postovi sto se tice Juventusa nisu pljuvanje i potcenjivanje, vec nesto drugo.
Istina je da volim zezanje, ali to je samo nastavljanje sa @Sarajlijom, ne i sa ostalima ovde.
Svako ko prati neki klub, narusava zdravlje. To je tako u zivotu.
Da se vratim temi: Juventus je los, ali ni Fiorentina nije neka ekipica. Da nisu imali silne probleme sa povredama, bili bi na mestu koje vodi u Evropu. Rezultat je korektan, a sad ko je odgovoran ili "kriv" za njega, to je druga stvar.
Sta ako je igracima receno da idu na X? Jbga, oni su svoje odradili kako treba. A desi se neki put i ovakva tekma.
Kad ste pizdili zbog poraza protiv Bologne i Udinesea, tad ste bili u pravu. Mislim da sada niste.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 apr 2011, 17:59

Sad kad sam se ohladio, i dalje sam optimističan, još uvijek ništa nije izgubljeno, posljednja šansa je 2. maja na Olimpicu, tek nakon te utkamice treba praviti neki rezime sezone...

Današnja igra je bila haotična, ali otkud znate, možda nam ovaj bod bude baš dovoljan, Lazio sljedeće 3 tekme igra protiv Intera, Juventusa i Udinesea, još uvijek ništa nije gotovo...

Sljedeće kolo dobiti Cataniu i na sve ili ništa protiv Lazia, nemu te nekih kalkulacija...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 17 apr 2011, 18:40

JuveSissoko je napisao/la:jos lijepih vijesti, Marotta prije utakmice je rekao da ce Liga Prvaka odlucivat od merkatu, dakle krenulo se sa pricom od 3-4 svijetske zvijezde a vidjecete gdje ce ta prica da zavrsi, ono, nemamo para,nismo usli u LP, a onaj zidov Elkan lezi na parama, ma sve vise zavidim Chelseu i Man Cityu ,sta se pravimo ludi vise, Agnellievi imaju milijarde a nama se dovodi Martinez i Pepe kako bi svi mi dobili povisen pritisak,
Pa ne treba Marotta nista pricat, nece doci vrhunski igrac u klub koji ne igra LP, zato mislim da bi Juventusova strategija trebala biti kupovanje mladih igraca od 18 - 23 god za malo vece pare jer racunam da oni bi htjeli doci + talijani koje moze ime Juventus privuc. Stvar je jasna ovo je trenutno samo nekad ne tako davno slavni klub ali trenutno je sve samo ne jak, velik, grande i ostali epiteti. U te 3 sezone neka bude cilj EL tako da se ne stvara nepotrebni pritisak i da se rasterete ti mladji igraci. Najgore bi bilo ukucat pare u jednu ekstra klasu koja bi mozda htjela doc ili dve pa da se ponovi ova sezona i onda sve ispocetka jer ce ti igraci negodovat i krsit zajednistvo ekipe.
Buffona bi mozda trebalo prodat jer mu je muka to mu se na faci vidi. Meni je muka da takav golman koji je medju 5 najbolji ikada rodjenih ne igra LP 5 od posljednih 6 sezona.
Mislim da je doslo vrijeme i kad treba vidjet sto sa Del Pierom jer 37 god nije mala stvar, a klubu koji puca na gornji dom serija A tako vazna pozicija bi trebala biti rezervirana za mladjeg koji moze puno vise dati momcadi. Da se razumijemo Del Piero ovakav ima mjesto u ovoj momcadi ali svi zele jaci Juventus, a u toj momcadi on ne bi smio imat mjesta.
Nista se na silu ne postize, a imam osjecaj da Juventus to radi. Napoli se bolje razvija, cak i Roma sa novim vlasnikom je opasnost, Lazio je ove sezone dobro poslovao + Milanisti, a Juventus nema strategiju jer kupovanje polovnih 26,27,28 godisnjaka je produbljivanje krize i stvara veci zaostatak za spomenutim klubovima. Ovaj post pada u vodu ako se Agnelli odluci sutra ukucat cca 200 mil :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2011, 20:51

mah ono danas je katastrofa, od taktike, preko igraca pa do pristupa.
Ljudi nam prelako dolaze do gola, a mi u napadu nikakve ideje, nikakvog sistema. Ako je neko do danas imao dilema Akvilani ili Montolivo mislim da je danas sve razrijeseno. Akvilani ne vrijedi ni pola od 16 miliona i ogromne plate koju ima, ustvari tu je negdje(za 8mil i pola plate mozda se ne bih ni bunio da dodje) . kako utakmica odmice za njega sve manje cujes, u odbrani ga ljudi u 2 poteza izbace, kao da ga i nema tu, a ni u napadu nije bog zna nesto uradio. Pepe prelos, krilo koje ne zna kontrolisati loptu i centrirati,sve ti je jasno. Njegov otkup bi bio bacanje para. Markizio isto tako tanak, ali od njeg i ne ocekujem puno osim da trci i napada iz dugog plana ,a to je danas i radio. On bolje ne moze ,a to sto on moze je mozda dobro da bude klupa u Juventusu. F.Melo jedini na nivou, da nema njeg na sredini mi bi se naprimali golova. Krasic danas isto tako jako los, veoma limitiran igrac, ne moze on biti glavni igrac neke ekipe. Matri i Toni isto tako lose, lose lose. Ali opet to su igraci kojima trebaju lopte da bi pokazali koliko mogu, a danas ih nisu imali. Treba jos istaci da je Toni spasio Fiorentinu poraza, kad je skinuo loptu Markiziju. Odbrana danas za divno cudo solidna, Bonuci i posebno Barzaglji su odradili svoj posao jako dobro, dok bekovi nisu pretjerano ispadali . Cak sta vise koliko im krila (ne)pomazu ,odlicni su danas bili.

za narednu sezonu ne jedan , nego bar 2 kreativna igraca, jer igra Juventusa se tesko moze i komentarisati koliko je ima..nabijanje u prazan prostor(necu reci na Matrija i Tonija, jer ih od 10 lopti pogode 2, vec u prazan prostor) nije igra.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 apr 2011, 22:27

Nisam zadovoljan igrom, zalaganje = 0 !!!

Kapiten jedino vrijedan pomena :(
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []