Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Antisemiti se nadaju tome. Al nema sanse bruda moj.
Ma nazalost nije istina.
Jesi siguran? Slusam skoro nekog bivseg agenta CIAe kako se zali na Izraelce jer zahtijevaju da imaju potpuno istu verziju F35 kao Ameri, bez ikakvih export restrikcija
IRANSKA RAKETA POGODILA DIREKTNO ZGRADU KUMA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Poznato je gde se Dimitris Itudis nalazio u trenutku napada
Koja je to gamad, kazu ne treba Iran gadjati Mossad jer ima civila okolo, a Gazu sravnili sa zemljom zbog "Hamasa" i tunela. Nadam se da ce Iran pojacati ove napade, dosta je vise i njihovog zuluma.
Kako se osjecas u drzavi u kojoj si nepozeljan?soxx je napisao/la: ↑13 jun 2025, 23:52Ma nazalost nije istina.
Udjoh bas na njemacki bild na fb i jos par drugih portala. Mnogi pisu bravo za izrael. Islamisti nw trebaju da imaju nuklearno oruzje. Izrael se bori za cijeli zapad i slicno.
Svijet ne voli muslimane.
Da su napali njemacku ili tako neku krscansku drzavu. Druga bi prica bila. Ovako ko **** muslimane
Imas selam iz jelaha. Bio sam maloprije u doboju. Mozda sam tamo nepozeljanMogli je napisao/la: ↑14 jun 2025, 00:17Kako se osjecas u drzavi u kojoj si nepozeljan?soxx je napisao/la: ↑13 jun 2025, 23:52Ma nazalost nije istina.
Udjoh bas na njemacki bild na fb i jos par drugih portala. Mnogi pisu bravo za izrael. Islamisti nw trebaju da imaju nuklearno oruzje. Izrael se bori za cijeli zapad i slicno.
Svijet ne voli muslimane.
Da su napali njemacku ili tako neku krscansku drzavu. Druga bi prica bila. Ovako ko **** muslimane![]()
Americki Thaad je ovdje pokazao ozbiljnu slabost. Po svim snimcima proslo im je najmanje 50-ak raketa. Sta bi im tek radile naprednije verzije kineskih raketa ili Kinzali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.