Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Uglavnom svijet zayebava 5-6 staraca od 80 godina.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Šija muslimani se opet bolje pokazali od suni miševa. Optužuju ih za krivovjerstvo, a njihova borba se svodi na facebook alahanje i bojkot coca-cole.
it's football day
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne poznajem nikog ko opravda ili simpatiše saudijce. Čak ih Hodza na hutbi redovno proziva, i njih i ljude koji troše silne pare na umruVensanKasel je napisao/la: ↑14 jun 2025, 11:31Strašno šta i kako rade saudijski kozoyebi , ali boli qrac i ovdje muslimanski narod za Jemenom . Da slučajno Izrael vrši genocid u Yemenu , onda bi svi spominjali .
Ovako pošto Saudijska Arabija to radi , nema veze ipak su tamo Meka i Medina , oni mogu šta hoće .
Hvala ti buraz što si se bar ti sjetio , jedini ovdje znaš ih spomenuti .
100% sportski i krajnje opušten potpis
Sta sad treba i umre bojkotovati? Glupost. I vjerovatno grijeh.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Selman Mekku gleda kao najvece turisticko mjesto na svijetu i to mu donosi ozbiljan enorman prihod. Nemoralno je ici trenutno tamo sve dok oni koji upravljaju najsvetijim mjestom su glavni saveznici Amerike i Izraela u ubistvu i krvlju muslimana. To je moje misljenje, naravno zadnjih godina turistička putovanja tj Umre su u velikoj ekspanziji jer sirom svijeta pa i u Bosni se otvara na stotine turističkih agencija koje nude taj aranžman. Gura i pozdrava ih Arabija. Prave Antaliju od Mekke. Za mene ko ode je budala, oni preletis preko Gaze i rijeke krvi muslimana i sletis za pola sata glumeci velikog vjernika. I od toga sto zarade dio od 400 biliona Americi daju jer nije sigurno sve od nafte a od tih 400 biliona ode i koji bilion na rakete po Islamskog svijetu.
Za mene je moralno unakaženo najsvetije mjesto muslimana. O estetici i ajetima na koje je Muhamed upozoravao da zgrade ne smiju prelaziti visinu okolnih brda isto se moze diskutovati jer je najavio najteža vremena i savršeno opisao sta će se desiti kada zgrade oko Meke nadvise okolna brda.
Za mene je moralno unakaženo najsvetije mjesto muslimana. O estetici i ajetima na koje je Muhamed upozoravao da zgrade ne smiju prelaziti visinu okolnih brda isto se moze diskutovati jer je najavio najteža vremena i savršeno opisao sta će se desiti kada zgrade oko Meke nadvise okolna brda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pitanje je da li je i grijeh bojkotovati. Mekka i Medina su izgubili svoje pravo svojstvo. Teški turizam je to postao. A i sama Saudija totalno je izgubila kompas i ne trrba ih hraniti parama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mekka I Medina nikad nece izgubiti svoje pravo svojstvo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sreća pa si redovan tamo, ne skupljaš grijehe

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
InshAllah doci cu i ja tobe.
Izrael je bez podrske Amera i EU na ravni Somalije. Zasto ih ovi podrzavaju? Upravo da cif.uti u tom dijelu, okruženi sa muslimanskim zemljama, budu njihova produzena ruka u ubijanju muslimana i sprijecavanju njihovog razvoja i mirnog zivota.Asteriks je napisao/la: ↑14 jun 2025, 11:34Prema međunarodnom pravu, situacija je kristalno jasna: prijetnja je još uvijek bila previše apstraktna, tako da Izrael nije trebao napadati Iran. - Dominik Steiger, profesor međunarodnog prava na TU u Drezdenu.
Članak sa zdfheute...
Dalje, Germany’s Merz says Israeli strikes on Gaza no longer justifiable as fight against Hamas itd.
Njemačka mediji, političke ličnosti i intelektualni milje, počeli su javno prozivati agresora. A znamo da su upravo Švabe tik uz Amere, najtvrdokorniji u podršci Izraelu.
Vidi ti samo ovo Iran nesmije imati nuklearno oružje i hajmo ih napasti, dok Amerika, Izrael, Koreja, Rusija itd smiju imati i niko ih ne napada zato

Izrael zna da ako Iran dobije nuklearno oružje tu će im biti kraj a to će se neminovno uskoro desiti zbog ovih dešavanja.Ne možete usloviti drugu zemlju šta smije a šta ne smije imati od naoružanja a naravno još ako se ta zemlja zove Israel.
Zapadni svijet ne želi jakog igrača na Bliskom Istoku u vidu Irana koji ima sve preduslove da to bude.I koji bi kao lider vjerovatno ujednio islamski svijet a podanici zapada S.Arabija,Jordan,Egipat možda bi konačno izvadili glavu iz guzi.ca zapada.
Zapadni svijet ne želi jakog igrača na Bliskom Istoku u vidu Irana koji ima sve preduslove da to bude.I koji bi kao lider vjerovatno ujednio islamski svijet a podanici zapada S.Arabija,Jordan,Egipat možda bi konačno izvadili glavu iz guzi.ca zapada.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne moze Šija ujediniti islamski svijet.
-
- Kontakt:
Danas šetajmo ponosni

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑14 jun 2025, 13:17Selman Mekku gleda kao najvece turisticko mjesto na svijetu i to mu donosi ozbiljan enorman prihod. Nemoralno je ici trenutno tamo sve dok oni koji upravljaju najsvetijim mjestom su glavni saveznici Amerike i Izraela u ubistvu i krvlju muslimana. To je moje misljenje, naravno zadnjih godina turistička putovanja tj Umre su u velikoj ekspanziji jer sirom svijeta pa i u Bosni se otvara na stotine turističkih agencija koje nude taj aranžman. Gura i pozdrava ih Arabija. Prave Antaliju od Mekke. Za mene ko ode je budala, oni preletis preko Gaze i rijeke krvi muslimana i sletis za pola sata glumeci velikog vjernika. I od toga sto zarade dio od 400 biliona Americi daju jer nije sigurno sve od nafte a od tih 400 biliona ode i koji bilion na rakete po Islamskog svijetu.

-
- Kontakt:
Na trenuntak sam pomislio da je Lepi Mića otisao na hadz

Salu na stranu, vidi se da je na zadnjoj slici covjek vec u godinama, vjerovatno se posvetio vjeri i otisao na hadz kad vec ima mogucnost

Salu na stranu, vidi se da je na zadnjoj slici covjek vec u godinama, vjerovatno se posvetio vjeri i otisao na hadz kad vec ima mogucnost
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- relativizam
- Kontakt:
Pa Bego Gutic otisao na hadz
Prije njeg Konakovic
Prije njeg Konakovic
Boze, uputi ih na pravi put...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- relativizam
- Kontakt:
Da je Sejh Ajtolah pusti na Izrael, ne bi bilo rata sljedecih 30 godina garantujem ti ...Lavcina je napisao/la: ↑14 jun 2025, 13:43Izrael je bez podrske Amera i EU na ravni Somalije. Zasto ih ovi podrzavaju? Upravo da cif.uti u tom dijelu, okruženi sa muslimanskim zemljama, budu njihova produzena ruka u ubijanju muslimana i sprijecavanju njihovog razvoja i mirnog zivota.Asteriks je napisao/la: ↑14 jun 2025, 11:34Prema međunarodnom pravu, situacija je kristalno jasna: prijetnja je još uvijek bila previše apstraktna, tako da Izrael nije trebao napadati Iran. - Dominik Steiger, profesor međunarodnog prava na TU u Drezdenu.
Članak sa zdfheute...
Dalje, Germany’s Merz says Israeli strikes on Gaza no longer justifiable as fight against Hamas itd.
Njemačka mediji, političke ličnosti i intelektualni milje, počeli su javno prozivati agresora. A znamo da su upravo Švabe tik uz Amere, najtvrdokorniji u podršci Izraelu.
Vidi ti samo ovo Iran nesmije imati nuklearno oružje i hajmo ih napasti, dok Amerika, Izrael, Koreja, Rusija itd smiju imati i niko ih ne napada zato![]()
Ovako udaras napadas jer mislis da ovaj nema jace oruzje, kad taj drugi pokaže zube neće ga niko više dirati.
Što Koreance niko ne dira a vazda prijete juznjacima, jer znaju da će budala negdje zveknuti nuklearku boli ga racku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.