Fudbalski klub Sarajevo ponudio je Veležu na pozajmicu napadača Andreja Ristića, saznaje ****.
Sarajevo je nedavno iz Veleža dovelo najboljeg strijelca Premijer lige BiH Mihaela Mlinarića, a kako saznajemo timu iz Mostara su ponudili Andreja Ristića na pozajmicu.
Ristić je odigrao sjajno prošle sezone u Prvoj ligi federacije BiH u dresu Radnika iz Hadžića. Na 23 utakmica je postigao 13 pogodaka i tome je dodao pet asistencija.
Kako saznajemo mladi fudbaler ima i ponude iz Rusije i Južne Koreje pa će naredni dani pokazati da li će ostati na Koševu u narednoj sezoni. On sa Sarajevom ima ugovor do kraja maja 2027. godine
Fudbalski klub Sarajevo ponudio je Veležu na pozajmicu napadača Andreja Ristića, saznaje ****.
Sarajevo je nedavno iz Veleža dovelo najboljeg strijelca Premijer lige BiH Mihaela Mlinarića, a kako saznajemo timu iz Mostara su ponudili Andreja Ristića na pozajmicu.
Ristić je odigrao sjajno prošle sezone u Prvoj ligi federacije BiH u dresu Radnika iz Hadžića. Na 23 utakmica je postigao 13 pogodaka i tome je dodao pet asistencija.
Kako saznajemo mladi fudbaler ima i ponude iz Rusije i Južne Koreje pa će naredni dani pokazati da li će ostati na Koševu u narednoj sezoni. On sa Sarajevom ima ugovor do kraja maja 2027. godine
Najbolja moguća opcija, samo može bolji bit' dok odradi sezonu u Veležu sa solidnim trenerom osim ako nam baš ne treba keš pa da se forsira prodaja. Ima u njemu kuveta i gola. Još jedan igrač kojeg smo popitarisali kad je došao.
20.06 je prozivka do tad bi trebalo 2 igrača da potpisu.
Ganja se stoper - može bit ovaj Rumun mada ima još imena u igri i ganja se centralni vezni igrač.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ganja se stoper - može bit ovaj Rumun mada ima još imena u igri i ganja se centralni vezni igrač.
Buduci da je Lulic sa posudbe vec otisao zvanicno ima li sansi da ce Pavicica zadrzati? Mnogo bitnija rola od Lulica.
Ja se nadam da Pavičić ostaje, to bi nam bilo veliko pojačanje.
Isto tako, ako je istine da se Sale oporavio, to bi bila još bolja vijest.
Zdravi Gojkovic i Djordjevic zajedno na terenu bi bili nase najvece pojacanje i tesko bi izgubili utakmice.Nazalost Renato tek od porljetnog dijela.
Mene takodjer zanima sta planiraju sa Renanom,Penarandom i jos nekima koji bi trebali biti na prozivci.U21 isto moramo rijesiti,ako je istina da je Mujkic prodat mogli bi biti u belaju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sretno Soldo, jedan od korektnijih stopera u zadnjih par godina iako je mnogo osporavan. Nije nivo Milicevica i Gojkovica ali uvijek je solidno odradjivao posao..treba pojacanja na stoperskim pozicijama
Nadam se da ce dovest sve igrace koje planiraju do 20 juna, kao i da ce nabit nogom one koji smetaju.
U 21 hrdjalic mehmedovic i kao treca varijanta golman, jel kapetanovic u21
Ristic bi sigurno napredovao u velezu i mislim da bi imali WIN WIN za nas igraca i velez kad bi velez pristao da ga pozajmi. Cak bi pristao da mu mi davamo 75% plate a velez nek plati 25% hranu stanovanje.
Renana bi vratio da odradi pripreme ako bude bolikita raskinut ugovor na nasu stetu..
MORAMO KUPIT GOLMANA PRVU KLASU
STOPERA
CENTRALNOG VEZNOG
TREBA IMAT NA UMU DA BI OVE GODINE MOGLI IMAT 10 tak vise utakmica od prosle (ako udjemo u grupu intertoto kupa mozda i 25) uz to utakmice ce bit mnogo teze.. borac ce ispast u prvom preskolu kao i zeljo zrinjski ce imat isti broj utakmica kao i mi mozda malo manje. I borac i zrinjski ce bit razjebani igracki a i rani ispadanje iz uefinih takmicenja, tako da bi prosirio roster na 30 igraca.. BEZ DOBROG GOLMANA mi smo popuslic jer roguc je los golman za potrebe nase