NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ne znam jel' Mizić tu, ali po ovome fale Obradov, Salkanović i Zgonjanin. Morali bi i bez njih proći, iako su to naša tri najbolja igrača.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Tu je Dino koliko znam
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma prolazimo ovo 100%. Pa nema sanse da imaju pribliznu ekipu nama po snazi. Nadam se da ce ih treneri postaviti kako treba i da ce sudija suditi kako treba
Treba odigrati ozbiljno, ne treba podcjenjivati nikoga.nebeskasila je napisao/la: ↑13 jun 2025, 23:50Ma prolazimo ovo 100%. Pa nema sanse da imaju pribliznu ekipu nama po snazi. Nadam se da ce ih treneri postaviti kako treba i da ce sudija suditi kako treba
Između ostalog oni pričaju da je kod nas raspad sistema i da će oni nas lagano da dobiju...
Sutra se mora maximalno ozbiljno odigrati

-
- Kontakt:
Valjda se igra danas. Sretno Jedinstvu i BišćanimaIceplayer je napisao/la: ↑14 jun 2025, 01:47Treba odigrati ozbiljno, ne treba podcjenjivati nikoga.nebeskasila je napisao/la: ↑13 jun 2025, 23:50Ma prolazimo ovo 100%. Pa nema sanse da imaju pribliznu ekipu nama po snazi. Nadam se da ce ih treneri postaviti kako treba i da ce sudija suditi kako treba
Između ostalog oni pričaju da je kod nas raspad sistema i da će oni nas lagano da dobiju...
Sutra se mora maximalno ozbiljno odigrati![]()
Kad se probudim u sred noći, pogledam forum tako da jeste danas je utakmica hahaKimJongEsmer je napisao/la: ↑14 jun 2025, 12:31Valjda se igra danas. Sretno Jedinstvu i BišćanimaIceplayer je napisao/la: ↑14 jun 2025, 01:47Treba odigrati ozbiljno, ne treba podcjenjivati nikoga.nebeskasila je napisao/la: ↑13 jun 2025, 23:50Ma prolazimo ovo 100%. Pa nema sanse da imaju pribliznu ekipu nama po snazi. Nadam se da ce ih treneri postaviti kako treba i da ce sudija suditi kako treba
Sutra se mora maximalno ozbiljno odigrati![]()
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Idemooo. Samo max angazman, kvaliteta bez obzira na sve imamo dovoljno. U uzvratu smo jaci za 3 danas susp igraca
-
- Kontakt:
Pa lijep sastav imamo. Meni ovo nije lose i mislim da smo duplo kvalitetniji od njih
Mora se dobiti, nema price. Dovoljno dobra ekipa da se dobiju oni.nebeskasila je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:17Pa lijep sastav imamo. Meni ovo nije lose i mislim da smo duplo kvalitetniji od njih
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hoće li biti gdje prenosa??? Sretno danas
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolje da ne gleda
ko da protiv Zrinjskog igramo
-
- Kontakt:
1;0...eeeaaaa
Bravo Stipicuuuu
2:0 Matea Bozic iz slobodnog
Daj jos jedan i to je to
Daj jos jedan i to je to
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ma rasuli ih, i to je razlika izmedju prve i druge lige. Isto sto mi ne bi mogli parirati nekom iz PL. Nisam se bojao ove utakmice jednu sekundu, u drugom im zabiti jos tri jer ce biti umorniji od nas deset puta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.