rishovski je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:22Vrijeme je da se upotrijebiosam je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:04Vucicevo krme je samo jednom u zivotu doslo iz tadasnje SiCG u Sarajevo. Pregazio zenu i dijete na pjesackom prelazu i pobjegao nazad u svoj brlog u cg. Kasnije kao mjesanac otisao na azil u Svedsku. Zvezdas koji ovdje glumi zeljovca i siri mrznju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 16:24A šta je to Virto radio pa treba u zatvor, nisam toliko dugo na forumu da znam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Je li ovo šala ili fakatosam je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:04Pregazio zenu i dijete na pjesackom prelazu i pobjegao nazad u svoj brlog u cgRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 16:24A šta je to Virto radio pa treba u zatvor, nisam toliko dugo na forumu da znam![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
Nije sala komsija.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:50Je li ovo šala ili fakatosam je napisao/la: ↑14 jun 2025, 17:04Pregazio zenu i dijete na pjesackom prelazu i pobjegao nazad u svoj brlog u cgRiquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 16:24A šta je to Virto radio pa treba u zatvor, nisam toliko dugo na forumu da znam![]()
25:59
“Ja danas kad dodjem u Sarajevo
vole me Manijaci, vole me ovi drugi, kako se zovu?”
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ma nista cudno od njih
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
DadoElazar
- Kontakt:
AKO je ovo istina zašto uopste pricate sa njim
Dovoljna je tragedija što je pregazio dvije osobe nažalost svakom se može desiti ali ako je pobjego onda je to neoprostivo
Sad me podsjeti da mi je jaran inspektor prico kako su istrazivali nekog iz scg koga je naka cura prijavila za buling maltretiranje i odavanje licnih podataka na mrežama baš poodavno
Sad se sjetih da mi je pričo kako je dzukac nedostupan u bh a već je udario negdje neku ženu i dijete
Jbt to je baš bilo davno ima dvajes godina
Neđe je na fejsbuku nafato lazno se predstavljo uspostavili nakav kontakt a onda ga ova cura provalila I ****
On se onda natovario obavljivo javno njene podatke šta li đe li.... i ona ga prijavila i to mi taj haver ispriča.
E jel to on nije li haj ga znaj ali me ti sad podsjeti taman je nekako tako bilo
Predstavljo se ko sandzaklija na portalima tako ga skontali ko je
Morebit da to nije taj al baš me podsjeti
Isto ko da slušam tog havera od riječi do rijeci
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dokle ide ovaj shizopitarluk, nerealno 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Stvarno gluposti pričate.
djeje bijo devedesdruge ???DadoElazar je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:25AKO je ovo istina zašto uopste pricate sa njim
Dovoljna je tragedija što je pregazio dvije osobe nažalost svakom se može desiti ali ako je pobjego onda je to neoprostivo
Sad me podsjeti da mi je jaran inspektor prico kako su istrazivali nekog iz scg koga je naka cura prijavila za buling maltretiranje i odavanje licnih podataka na mrežama baš poodavno
Sad se sjetih da mi je pričo kako je dzukac nedostupan u bh a već je udario negdje neku ženu i dijete
Jbt to je baš bilo davno ima dvajes godina
Neđe je na fejsbuku nafato lazno se predstavljo uspostavili nakav kontakt a onda ga ova cura provalila I ****
On se onda natovario obavljivo javno njene podatke šta li đe li.... i ona ga prijavila i to mi taj haver ispriča.
E jel to on nije li haj ga znaj ali me ti sad podsjeti taman je nekako tako bilo
Predstavljo se ko sandzaklija na portalima tako ga skontali ko je
Morebit da to nije taj al baš me podsjeti
Isto ko da slušam tog havera od riječi do rijeci
menstrual
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
Hansestadt
- Kontakt:
tiho bas danas na temi, jos se pitari nisu vratili sa parade
UpsHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:54tiho bas danas na temi, jos se pitari nisu vratili sa parade

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Taman u boji, je li Mirvic donirao tangicemnon46 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:57UpsHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:54tiho bas danas na temi, jos se pitari nisu vratili sa parade
![]()
Što ga pišnumnon46 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:57UpsHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:54tiho bas danas na temi, jos se pitari nisu vratili sa parade
![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kako te brat popišaHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:59Taman u boji, je li Mirvic donirao tangicemnon46 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:57UpsHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 18:54tiho bas danas na temi, jos se pitari nisu vratili sa parade
![]()
Debilno je virtine privatne stvari ovdje javno iznositi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ozbiljan nedostatak mozga kod pitara. Vidi se da su ekipa s pijaĆarima.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hahahahah Maminjo zna, pitari ili jufkice
Sve dogovorio i na kraju ide u Zrinjski
Almedin Ziljkić prvo dogovorio s Posušjem a sad je pred potpisom za HŠK Zrinjski Mostar
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!