Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kupite antenu i gledate na RTLu, šta ste zakukali.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Oni to govore u vezi Telemacha evo pola godine. Prvo je bilo april, pa maj, pa sredina maja i nikad da to dodje. Svaka drzava u okruzenju dosad to rijesila davno, samo kod nas kao da drzavu citavu prebacuju u tudje ruke jbt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas baš čitam opet o tome, sad su rekli da bi odluka Konkurencijskog vijeća mogla biti obznanjena polovinom juna

Ja vala očekujem da Bundesligu gledam na Areni sljedeće sezone.
Eto vidis, nemaju ni oni blage veze kad ce to uopste biti.coelho41 je napisao/la: ↑05 jun 2025, 16:22Danas baš čitam opet o tome, sad su rekli da bi odluka Konkurencijskog vijeća mogla biti obznanjena polovinom juna![]()
Ja vala očekujem da Bundesligu gledam na Areni sljedeće sezone.

Kako je krenulo, ako bude u decembru, bit ce odlicno.
Pitas na FB stranici Telemach o tome, one zene samo napisu ako sta bude, javit cemo. Nije da ste rekli nesto sto nismo znali.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Choker Lekler razbi bolid na treningu i zada glavobolju mehanicarima
Kakav precjenjen pokusaj od vozaca

Kakav precjenjen pokusaj od vozaca

Nikad da nauči iz grešaka 

Mclareni se dosta muče zasad
Ovo je staza koja poprilicno odgovara Mercedesu. Degradacija guma je mala, sto znatno umanjuje prednost Mclarena.
Mislim da je Ferari ovdje u najlosijoj poziciji. Plus, Lekler juce zbog skrsenog bolida propustio citav dan.
Mislim da je Ferari ovdje u najlosijoj poziciji. Plus, Lekler juce zbog skrsenog bolida propustio citav dan.
Vidim bas da je ferari los pogotovo Lec
Montreal je prelijep grad. Ferrari izgleda opasno, pogotovo Lekler drugi najbrži na trećem treningu a sam kaže da je puno griješio.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Opet nakon slobodnog treninga se dizu ambicije navijaca propalog Fiata
Pa zar nakon 100 puta, niste lekciju naucli?
Ni nakon kvalifikacija niko nista ne moze tvrditisa sigurnoscu, moze samo nagadjati na osnovu nekih parametara, a ne nakon slobodnog treninga

Ni nakon kvalifikacija niko nista ne moze tvrditisa sigurnoscu, moze samo nagadjati na osnovu nekih parametara, a ne nakon slobodnog treninga

Kako je lik kontradiktoran, pa zar ti nisi nakon slobodnog treninga rekao da je Ferari los pogotovo Lec, a evo sad mi nakon slobodnog treninga ne mozemo nista reci. CestitamEvander je napisao/la: ↑14 jun 2025, 19:46Opet nakon slobodnog treninga se dizu ambicije navijaca propalog Fiata![]()
Ni nakon kvalifikacija niko nista ne moze tvrditisa sigurnoscu, moze samo nagadjati na osnovu nekih parametara, a ne nakon slobodnog treninga![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Ma pusti lika, vazda sam sebi udara kontre a onda i ostalima. Nema pojma sta piseronaldo99 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 20:13Kako je lik kontradiktoran, pa zar ti nisi nakon slobodnog treninga rekao da je Ferari los pogotovo Lec, a evo sad mi nakon slobodnog treninga ne mozemo nista reci. CestitamEvander je napisao/la: ↑14 jun 2025, 19:46Opet nakon slobodnog treninga se dizu ambicije navijaca propalog Fiata![]()
Ni nakon kvalifikacija niko nista ne moze tvrditisa sigurnoscu, moze samo nagadjati na osnovu nekih parametara, a ne nakon slobodnog treninga![]()
Po cemu si zakljucio da je nakon treninga?ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 20:13Kako je lik kontradiktoran, pa zar ti nisi nakon slobodnog treninga rekao da je Ferari los pogotovo Lec, a evo sad mi nakon slobodnog treninga ne mozemo nista reci. CestitamEvander je napisao/la: ↑14 jun 2025, 19:46Opet nakon slobodnog treninga se dizu ambicije navijaca propalog Fiata![]()
Mozda je vise radi toga sto su Mclareni i Max po pravilu ispred, a generalno ovo je Mercedesova staza, koja im je uvijek godila. Sa druge strabe, sjeti se Ferarija prosle sezone u Kanadi.
Kanada nikad nije bila staza gdje je Ferari gradio neki optimizam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.