Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Neznam zasto Lec nije pokusao odradit krug do kraja i mozda jos jedan pa sta bude.
Ocigledno je da bolid nije stabilan na ovoj stazi, al imaju Tempo to je ocigledno
Ocigledno je da bolid nije stabilan na ovoj stazi, al imaju Tempo to je ocigledno
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Prva 2 mjesta, ista kao i prosle sezone. Ovo nije slucajno. Russelu i Mercedesu Kanada ocito odgovara. Bili bi dobro da moze doci do pobjede sutra.
- superFrankie
- Kontakt:
Jos jedan nije mogao vjerovatno zbog goriva, ali da je pokusao zavrsiti brzi krug, ne bi bolje zavrsio. Puno je vremena izgubljeno onom greskom
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maks izbaci ga sutra hljeba ti ovo razmaženo derište
Drago mi je zbog španskog parmaka Sajnca što nije Q1 prošao

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Samo mu ne valja sto slavi ovako pole, predat ce prvo mjesto do kraja prvog kruga drugom najvecem vozacu ikada. Leclerc da nije bio u prljavom zraku RB mogao bi u top 3 vjerovatno, imao je najbrzi prvi sektor. Ali sta je tu je, tanak je Ferrari realno citavu sezonu, svi bljesnu samo oni meh. Eto i Mercedes uze pole i ima dobru sansu da im oba bolida zavrse sutra na postolju ako pametno odigraju. Ma da sumnjam da ce se Lewis tek tako povuci, Piastri ce biti tu takodjer. Alonsu najmanje sansi dajem jer je jedan krug jedno a utrka nesto sasvim drugo.superFrankie je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:11Odlicne kvalifikacije za Russella i Mercedesa. Norris standardno oscilira, stvarno ne zasluzuje ovaj bolid. I steta Leclercovog kruga, mogao je mozda top 3 biti

Ali Lando Norris. Kakva qrcina od vozaca u najbrzem bolidu.

- Donnie Darko
- Kontakt:
alonsa će se kad bude skeleton 2 metra pod zemljom gurat u ove pričeBosniaBoston je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:112 najbolja vozača na gridu, uz možda Alonsa, u prvom redu
let it go
Tetkica Lekler place "prljav zrak"
A ono, nismo vidjeli da Hadzar nije bio u brzom krugu i da nikalvog prljavog zraka bilo nije, nego je jednostavno proklizao svojom greskom.
Najprecjenjeniji vozac svih vremena.

A ono, nismo vidjeli da Hadzar nije bio u brzom krugu i da nikalvog prljavog zraka bilo nije, nego je jednostavno proklizao svojom greskom.
Najprecjenjeniji vozac svih vremena.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 14 jun 2025, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
*Najvećem vozaču ikadTommyHilfiger je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:19Samo mu ne valja sto slavi ovako pole, predat ce prvo mjesto do kraja prvog kruga drugom najvecem vozacu ikada. Leclerc da nije bio u prljavom zraku RB mogao bi u top 3 vjerovatno, imao je najbrzi prvi sektor. Ali sta je tu je, tanak je Ferrari realno citavu sezonu, svi bljesnu samo oni meh. Eto i Mercedes uze pole i ima dobru sansu da im oba bolida zavrse sutra na postolju ako pametno odigraju. Ma da sumnjam da ce se Lewis tek tako povuci, Piastri ce biti tu takodjer. Alonsu najmanje sansi dajem jer je jedan krug jedno a utrka nesto sasvim drugo.superFrankie je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:11Odlicne kvalifikacije za Russella i Mercedesa. Norris standardno oscilira, stvarno ne zasluzuje ovaj bolid. I steta Leclercovog kruga, mogao je mozda top 3 biti
Ali Lando Norris. Kakva qrcina od vozaca u najbrzem bolidu.![]()
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
A dobro svi oni imaju izgovore kada pogriješe, svi su oni plačipičke
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Al favoritu za titulu u najbrzem bolidu, malom nebitnom britancu inzinjeri moraju crtati kako ce odvesti normalan krug.
i opet P7. Pisamo te Evandere. 

Istina. Za svakog se moze reci da je razmazeno deriste (osim Oscara mozda).BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:26A dobro svi oni imaju izgovore kada pogriješe, svi su oni plačipičke
-
- Kontakt:
Kakav crni Alonso. Stroll kao timski kolega nije nikakva referenca, Sergio Perez je pored njega izgledao kao prime Michael SchumacherBosniaBoston je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:112 najbolja vozača na gridu, uz možda Alonsa, u prvom redu
Ne znam ko ce ove sezone uzeti titulu, ali za slijedecu sam poprilicno siguran da ce to biti Russel.
- superFrankie
- Kontakt:
E cuj navijac Mclarena, tacnije Norrisa nekog drugog naziva tetkicom, kakva ironija.
I ne moze Leclerc nikako i nikad biti najprecjenjeniji vozac svih vremena, dok je god Lando ziv
Goretzka, hebem ti nerodjeno dijete i nanu u baslucima!!!superFrankie je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:34E cuj navijac Mclarena, tacnije Norrisa nekog drugog naziva tetkicom, kakva ironija.
I ne moze Leclerc nikako i nikad biti najprecjenjeniji vozac svih vremena, dok je god Lando ziv
Nove kvale, novi izgovor za Landa.
Dugo F1 nije vidio lošijeg vozača u šampionskom bolidu. Da nije britanac, pojeli bi ga mediji
Dugo F1 nije vidio lošijeg vozača u šampionskom bolidu. Da nije britanac, pojeli bi ga mediji
Lando ako se ne dozove, za sta jos ima priliku i ako propusti sansu ove sezone, moze slobodno kupiti kofere iz F1 (sto bi jos dosta drugih vozaca takodje trebalo uraditi).
- BosniaBoston
- Kontakt:
Može imati i 50 dok prikazuje kvalitet legitimno će biti u tim pričama, nije imao sreće u pojedinim trkama ali u kvalifikacijama uz Maxa čini mi se jedini neporažen id timske kolegeDonnie Darko je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:20alonsa će se kad bude skeleton 2 metra pod zemljom gurat u ove pričeBosniaBoston je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:112 najbolja vozača na gridu, uz možda Alonsa, u prvom redu
let it go
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Što je najgore, momak ima brzine u sebi, i rekao bih da je i dalje (blago) brži od Piastrija i u kvalama i u trci, ali mentalno je patuljak i raspada se ove sezone.
S druge strane, Piastri je mentalno mnogo jači te ima ubitačan instinkt. Dramatično je popravio race pace i kvale ove godine.
A mislim da još nije blizu plafona
S druge strane, Piastri je mentalno mnogo jači te ima ubitačan instinkt. Dramatično je popravio race pace i kvale ove godine.
A mislim da još nije blizu plafona
Kao sto Russel kulturno suknu Maxu, on ima pravo na kaznene poene, Holandsko razmazeno deriste nemaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:18Maks izbaci ga sutra hljeba ti ovo razmaženo derište![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.