Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Eldar kaže da je Janković predao papire za naše sportsko državljanstvo.
-
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 20:55Gigante, hoces li nam stici do septembra zavrsiti onog top igraca kojeg si najavljivao?
Teško, ionako nije odmah opcija za A tim
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Maki lagano cigare dere u lajvu
Eldar ponovo dokazuje zasto je najbolji sportski novinar u drzavi

Eldar ponovo dokazuje zasto je najbolji sportski novinar u drzavi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Precious Ugwu za **** otkrio da li je dobio poziv iz repezentacije BiH
Ugvu bi, teoretski, mogao da nastupa za četiri reprezentacije i to Holandiju, Njemačku, Nigeriju, a zbog majke Mirele za BiH. Međutim, mladi defanzivac Ajaksa ističe da ga još uvijek niko iz BiH nije zvao iako se već dugo piše o njemu i dresu Zmajeva.
“Niko iz reprezentacije Bosne i Hercegovine mi se još nije javio, tako da nisam imao kontakt sa njima. Ali, ako bih izabrao Bosnu i Hercegovinu, to bi morao da bude seniorski tim i nadam se da bi sa ekipim igrao Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Ali, još uvijek nisam imao kontakt sa selektorom” – rekao je Ugvu za naš portal.
On još uvijek igra za mlađe kategorije Ajaksa i zadovoljan je sezonom iza sebe, ali ostaje žal što još uvijek nije debitovao za prvi tim.
“Sve u svemu, bila je ovo dobra sezona. Cijelu sezonu sam igrao za tim U23, iako mi je i dalje dozvoljeno da igram za U19. Osjećaj je sjajan igrati u ovom klubu, jedan je od najboljih i stvarno sam se dobro razvijao. Sa prvim timom sam išao na pripreme i igrao protiv Olimpijakosa, samo je šteta što još nisam imao zvanični debi i vjerovatno ću napustiti klub ovog ljeta” – kazao nam je on.
Za kraj je govorio o svojim planovima i željama za nastavak karijere.
“Želim da osvojim Ligu šampiona i Svjetsko prvenstvo i da budem najbolji defanzivac na svijetu” – jasan je on očigledno veoma gladan uspjeha kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.
E jbg sad. Lik igra kao i Esmir, za drugi tim, a hoce odmah u seniore i na SP...Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 19:00Precious Ugwu za **** otkrio da li je dobio poziv iz repezentacije BiH
Ugvu bi, teoretski, mogao da nastupa za četiri reprezentacije i to Holandiju, Njemačku, Nigeriju, a zbog majke Mirele za BiH. Međutim, mladi defanzivac Ajaksa ističe da ga još uvijek niko iz BiH nije zvao iako se već dugo piše o njemu i dresu Zmajeva.
“Niko iz reprezentacije Bosne i Hercegovine mi se još nije javio, tako da nisam imao kontakt sa njima. Ali, ako bih izabrao Bosnu i Hercegovinu, to bi morao da bude seniorski tim i nadam se da bi sa ekipim igrao Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Ali, još uvijek nisam imao kontakt sa selektorom” – rekao je Ugvu za naš portal.
On još uvijek igra za mlađe kategorije Ajaksa i zadovoljan je sezonom iza sebe, ali ostaje žal što još uvijek nije debitovao za prvi tim.
“Sve u svemu, bila je ovo dobra sezona. Cijelu sezonu sam igrao za tim U23, iako mi je i dalje dozvoljeno da igram za U19. Osjećaj je sjajan igrati u ovom klubu, jedan je od najboljih i stvarno sam se dobro razvijao. Sa prvim timom sam išao na pripreme i igrao protiv Olimpijakosa, samo je šteta što još nisam imao zvanični debi i vjerovatno ću napustiti klub ovog ljeta” – kazao nam je on.
Za kraj je govorio o svojim planovima i željama za nastavak karijere.
“Želim da osvojim Ligu šampiona i Svjetsko prvenstvo i da budem najbolji defanzivac na svijetu” – jasan je on očigledno veoma gladan uspjeha kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma mali nam indirektno govori da ga ne zanimamo ukoliko bude dovoljno kvalitetan za Holandiju. Slicna situacija kao s Huseinbasicem a ocigledno i laze da ga niko nije zvao jer cisto sumnjam da Spaha tu dosad nije pokusavao nesto raditi.
Ma u odbrani smo najbolje pokriveni. Da on bas toliko odskace, pa da ga zovnu. Ko zna sta ce biti sa njim za par godina. Ja bi prije htio da rijese Kospu. Eldar sinoc rece u lajvu da su dobre sanse da bude pod nasom zastavom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma tesko je predvidjeti ko ce napraviti bolju karijeru izmedju njih dvojice, nisu ni krocili u seniorski fudbal kako treba pa da imamo neki uzorak. Ja imam neki osjecaj da ce Kospo igrati za nas, vakat je da vise jedan "Svicarac" probije led jer je njih kroz historiju najteze natjerat. Belaj bi mogao biti ako odluci seniorsku karijeru poceti u Svicarskoj, onda ce bas vrsiti pritisak na njega svim silama i mogli bismo tu biti donji.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
jedanje imo bilesi tentovazu saljiljanima paje ope otiso svicarcima aleto dobar znak zaovog malog
menstrual
Tako je i Seferovic tetovirao ljiljane na nogu ako se sjecam i odyebao nas. Mada nije tu toliko ni do njega koliko do maga Susica koji je mislio da ce Dzeko i Ibisevic igrati do 80-te godine...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Seferovic na kraju ispao bolji igrac i imao bolju karijeru od Ibisevica.

Vidim sad rodjak mu igra za u19 St Gallen. Imamo tonu ovih peraca guzova trenutno. Morat ce neki ispast dobri.

Ja ne bih nužno rekao da ne želi igrati za nas nego je stvar sigurnosti. On ako promijeni sportsko državljanstvo ako se dobro sjećam, nema više nazad. Ne može opet poslije toga mijenjati jer je već igrao za mladje selekcije Holandije.
Malo je bezveze da mijenja sportsko državljanstvo da bi igrao za nasu U21 reprezentaciju u kojoj bi odigrao par nebitnih utakmica, ako svakako može i kod holandjana igrati u tim nižim kategorijama i prije da će otići na neko takmičenje sa njima.
Vjerovatno hoće čovjek garanciju neku što je normalno. Pa ni drugi ovi pravi "Bosanci" iz dijaspore ne mijenjaju sportsko dok im se ne potvrdi da je u pitanju seniorski poziv.
Tako da ne treba momku zamjeriti. On će se vjerovatno odazvati prvoj reprezentaciji koja mu bude nudila seniorski poziv.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kako mozes nase ljudi vani tako ponizavati ruznim oslovljlavanjem a onda ocekivati da im sinovi brane cast nase zemlje???
Ma otvoreno je vise varijanti ali mu ne vjerujem da ga niko nije kontaktirao, nemoguce da Spaha tu nije pokusao nesto raditi. Takodjer, smatram da nas mali donekle i lozi jer bi on vec sad zaigrao za nas da je toliko zelio kao sto je pisao na insta onom novinaru sa SS-a i sto je pricao u par onih intervjua o ljubavi prema BiH, koju hranu voli jest i sl..DeeWa je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:00Ja ne bih nužno rekao da ne želi igrati za nas nego je stvar sigurnosti. On ako promijeni sportsko državljanstvo ako se dobro sjećam, nema više nazad. Ne može opet poslije toga mijenjati jer je već igrao za mladje selekcije Holandije.
Malo je bezveze da mijenja sportsko državljanstvo da bi igrao za nasu U21 reprezentaciju u kojoj bi odigrao par nebitnih utakmica, ako svakako može i kod holandjana igrati u tim nižim kategorijama i prije da će otići na neko takmičenje sa njima.
Vjerovatno hoće čovjek garanciju neku što je normalno. Pa ni drugi ovi pravi "Bosanci" iz dijaspore ne mijenjaju sportsko dok im se ne potvrdi da je u pitanju seniorski poziv.
Tako da ne treba momku zamjeriti. On će se vjerovatno odazvati prvoj reprezentaciji koja mu bude nudila seniorski poziv.
Vidjet cemo, nemam nista protiv da se nastavi razvijat kod Holandeza pa da ga pokupimo, cisto sumnjam da ce bit dovoljno kvalitetan da igra za njih.
!!!Sarun je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:03Kako mozes nase ljudi vani tako ponizavati ruznim oslovljlavanjem a onda ocekivati da im sinovi brane cast nase zemlje???
-
- Kontakt:
Mora da si i ti neki periguzan cim si se ovako uvrijedio

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Strasno je koliko ima ovih periguzana jbt.
Jedina dodirna tacka sa bosnom je logovati se na forum
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Baci13, hurem, KrajinaKing, s4mke i 34 gosta.