Fina ekipa
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Na vjenčanju Luke Juričića. Nova je slika.
Mislim da je došlo vrijeme ili bi trebalo da dodje da sviju nas zalibo racku i za amare, denise, megamixe i slične i da se počne gledati klub kao klub sa kulturom, tradicijom a ne ko radi u njemu.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 22:40Na vjenčanju Luke Juričića. Nova je slika.
Niste trebali slati ovu sliku, ovi što vole Amara a mrze Denisa će umrijeti.
Slabo obaviješten...Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 22:40Na vjenčanju Luke Juričića. Nova je slika.
Naredna nedjeljaHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:00Kad bi trebao da bude skracen spisak igraca, i tako znali na koje ce se igrace racunati za narednu sezonu?
Veću glupost odavno nisam pročitao.Riquelme1921 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 22:40Na vjenčanju Luke Juričića. Nova je slika.
Hvala. Biti ce zanimljivo vidjeti koji ce od igraca sa probe ostati.irfo je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:23Naredna nedjeljaHansestadt je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:00Kad bi trebao da bude skracen spisak igraca, i tako znali na koje ce se igrace racunati za narednu sezonu?
To sam i ocekivao, odmah sam rekao da ni Salkanovic ni Obradov nisu nivo PL.
Ne znam zašto su Kororu pozvali a izostavili Pervana. Obojica su strašni ali i Pervan samo gol manje za omladince od Korore a sa svojom visinom i snagom sigurno da ima predispozicije može dat ruke.
Dobro,treba momka ispoštovati.Neka osjeti malo prvi tim,da to smatra kao nagradu.Gargamel22 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 08:09Ne znam zašto su Kororu pozvali a izostavili Pervana. Obojica su strašni ali i Pervan samo gol manje za omladince od Korore a sa svojom visinom i snagom sigurno da ima predispozicije može dat ruke.
Mišljenja sam da će Adžem ove sezone koristiti barem 4-5 omladinaca konstantno rotirajući ih
Ako mislite na J.E. , on ako je pojačanje onda smo se pojačali.
Ja vise puta ovdje govorio da je najbolji veznjak lige, unistavo nas prosle sezone. Za mene licno beton pojacanjeStrikeWarzone je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:04Ako mislite na J.E. , on ako je pojačanje onda smo se pojačali.
Odličan veznjak!irfo je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:15Ja vise puta ovdje govorio da je najbolji veznjak lige, unistavo nas prosle sezone. Za mene licno beton pojacanjeStrikeWarzone je napisao/la: ↑15 jun 2025, 13:04Ako mislite na J.E. , on ako je pojačanje onda smo se pojačali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.