FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne svidja mi se ovo nikako.Prodat ce i Bubanju garant cim dovode cetvrtog DM,novi vezni red,novi golman,novi stoper/i,novi napadacki par kad Guli ode.Necemo mi jos dugo vidjeti kontinuiteta,da mi je docekati jedan rok 3 odlaska i 3 dolaska preporodio bi se.Kad god smo trebali tako odraditi i spremit se mi smo promjenili pola tima
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ovo je prelose. Nikad mi na noge necemo stati. dovedes toliko igraca i onda svi odu. Ma gonite se vise u tri lijepe
Od svih koji su otišli jedino Pavičić je zaslužio da ostane, možda nije on htio ostati.EastMadness je napisao/la: ↑15 jun 2025, 10:59Ovo je prelose. Nikad mi na noge necemo stati. dovedes toliko igraca i onda svi odu. Ma gonite se vise u tri lijepe

Prije 6 mjeseci se znalo da Lulić i Pavičić idu na kraju sezone.
Ovi što kukaju i jadikuju ili su glupi ili zlonamjerni, trećeg nema.
Ovi što kukaju i jadikuju ili su glupi ili zlonamjerni, trećeg nema.
Ne mozemo odlazak igraca s posudbe smatrati neuspjehom kluba. Plus, mislim da je odlazak Pavicica samo trenutan jer mu je ocito tek sada istekla posudba i on se svakako mora vratiti u svoj klub. Tek sada bi trebalo da predstoje razgovori oko eventualne kupovine ili ponovne posudbe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Sto se tice napada nije to lose, doveo si igraca koji je zabio u Velezu vise nego Guli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 10:58Ne svidja mi se ovo nikako.Prodat ce i Bubanju garant cim dovode cetvrtog DM,novi vezni red,novi golman,novi stoper/i,novi napadacki par kad Guli ode.Necemo mi jos dugo vidjeti kontinuiteta,da mi je docekati jedan rok 3 odlaska i 3 dolaska preporodio bi se.Kad god smo trebali tako odraditi i spremit se mi smo promjenili pola tima
Jedino nije dobro ako Bubanja ode,
Pavicic od pocetka se znalo da ce biti tesko da ostane a opet ocigledno ima nesto jer jos nema zahvalnice
Sumnjam da bi Zekic pristao ostati da nije znao situaciju i da nije upoznat sa rosterom i rokom koji je tu.
.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 jun 2025, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
bvsic je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:17Sto se tice napada nije to lose, doveo si igraca koji je zabio u Velezu vise nego Guli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2025, 10:58Ne svidja mi se ovo nikako.Prodat ce i Bubanju garant cim dovode cetvrtog DM,novi vezni red,novi golman,novi stoper/i,novi napadacki par kad Guli ode.Necemo mi jos dugo vidjeti kontinuiteta,da mi je docekati jedan rok 3 odlaska i 3 dolaska preporodio bi se.Kad god smo trebali tako odraditi i spremit se mi smo promjenili pola tima
Jedino nije dobro ako Bubanja ode,
Pavicic od pocetka se znalo da ce biti tesko da ostane a opet ocigledno ima nesto jer jos nema zahvalnice
Sumnjam da bi Zekic pristao ostati da nije znao situaciju i da nije upoznat sa rosterom i rokom koji je tu.
FK Sarajevo se zahvaljuje Domagoju, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Steta za Pavicica, mislio sam da cemo ga uspjeti zadrzati. Za sada situacija oko igrackog kadra ne obecava puno..
Sistem i Mirvah

-
- Kontakt:
Lose za Pavicica.
Vjerovatno je preskup.
Baš šteta.
Ponadao sam se iskreno da smo se malo uozbiljili ali izgleda nista od tog. Dobro je krenulo 2 transfera rješavanje viska, ovo sad nije dobro.
Vjerovatno je preskup.
Baš šteta.
Ponadao sam se iskreno da smo se malo uozbiljili ali izgleda nista od tog. Dobro je krenulo 2 transfera rješavanje viska, ovo sad nije dobro.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Vjerujem da su probali zadrzati barem pavicica, e sad sta ce biti sa bubanjom, njega bi bilo prioritet zadrzati, ali ako opet hoce da ide, sta ce nam nezadovoljan igrac u ekipi?
Nezahvalna situacija
Nezahvalna situacija
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nije teško ukucati u pretraživač foruma "Pavičić". E sad fino kad se ukuca i izađu ti pojmovi, je li, gdje se mogu pročitati razni "hvalospjevi" o istom tom Pavičiću koji se sad ovdje oplakuje.
Usput, ako je ova tema još prije godinu-dvije, otišla u 3pm, sad se može reći da je otišla u 3333.
Usput, ako je ova tema još prije godinu-dvije, otišla u 3pm, sad se može reći da je otišla u 3333.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 15 jun 2025, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Zato je sad strategija da se dovode igrači iz egzotičnih liga jer ne poznaju demografsko-političku situaciju u BiH pa se nadaju da će im trebati duže vremena da izgore. 

-
- Kontakt:
Isto kao i sam klubMaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:32Usput, ako je ova tema još prije godinu-dvije, otišla u 3pm, sad se može reći da je otišla u 3333.
-
- Kontakt:
Ne znam sta se ocekivalo za Pavicica kad on nije imao otkupnu klauzulu kao npr Lulic.
Ocito traze puno love ...
Da mi je zao jest a Boze moj idemo dalje .
Vidim kod ovog Italijana danas da je Rumun definitivno zavrsen
Zna li se kakva je situacija sa Saletom ?
Onaj Kolumbijac ne izgleda lose preko klipova ali to nista ne mora da znaci...
Jedva cekam da krene ovo sve
Ocito traze puno love ...
Da mi je zao jest a Boze moj idemo dalje .
Vidim kod ovog Italijana danas da je Rumun definitivno zavrsen
Zna li se kakva je situacija sa Saletom ?
Onaj Kolumbijac ne izgleda lose preko klipova ali to nista ne mora da znaci...
Jedva cekam da krene ovo sve
A sta smo trebali pametnjakovici, za Pavicica nisi imao pravo otkupa dakle nisi ga mogao otkupit, za Lulica je bila opcija otkupa ali ocito ili je velika cifra bila ili igrac nije htio ostat ili je nesto trece, ne razumijem sta smo trebali?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vrlo vjerovatno niko od ovih ovdje nema pojma šta se dešava ali se uredno kenja. Nedjelja je ljudi, izađite malo u šetnju, izlet, ne zamarajte se nečim na što nemate uticaj.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
7/15
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ronaldo99 i 33 gosta.