Kakva racunica i matematika

Evo ti jos jedna bolja. Da on nije pogrijesio, a da su svi ostali pogrijesili, 100 posto bi imao pol

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Kakva racunica i matematika
Pridjevi na -ski se pišu malim slovomEvander je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:54Kao sto Russel kulturno suknu Maxu, on ima pravo na kaznene poene, Holandsko razmazeno deriste nemaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 jun 2025, 23:18Maks izbaci ga sutra hljeba ti ovo razmaženo derište![]()
Drago mi je zbog španskog parmaka Sajnca što nije Q1 prošao![]()
i to ali i što im je timska titula ispred vozačke pa sebi oduzimaju bodove.
Pa isti je motor i kod Meklarena kao i kod Rasela, Mercedesov motorChip je napisao/la: ↑15 jun 2025, 08:20Staza Žil Vilnev stani-kreni sa dugim pravcima nagrađuje snažan motor a ne dobru aerodinamiku i zato su ovde rasel i max (merc i red bul) ispred mclarena. dok ferari sa slabijim PU je u trećem redu. alonso me prijatno iznenadio. šta će tek raditi kad nui sklepa auto. treća titula?![]()
Jel neko spomene ferari lik se odmah upali. Nevjerovatno kolike komplekse imaTommyHilfiger je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:49Opasne komplekse je Ferkan nabio. Uzivanje je citati retarda iznad.![]()
![]()
Ne postoji tim kojem je timska titula ispred vozačke.
Momak navodno navija za Mclaren, a vise postova za Ferrari i Leclerca ima nego za svoj tim, najjaci jeronaldo99 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:51Jel neko spomene ferari lik se odmah upali. Nevjerovatno kolike komplekse imaTommyHilfiger je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:49Opasne komplekse je Ferkan nabio. Uzivanje je citati retarda iznad.![]()
![]()
Timsku titulu su već osvojili, nema to veze.
pa i kod vilijamsa i u astonu je mercedes. ali nisu iste šasije. mclarenova je savršena za brze krivine dok ovde vidimo da je u jednom krugu mercedes ispred. videćemo šta trka donosi tu mislim da mclaren ima bolji race pace od mercedesa.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 11:31Pa isti je motor i kod Meklarena kao i kod Rasela, Mercedesov motorChip je napisao/la: ↑15 jun 2025, 08:20Staza Žil Vilnev stani-kreni sa dugim pravcima nagrađuje snažan motor a ne dobru aerodinamiku i zato su ovde rasel i max (merc i red bul) ispred mclarena. dok ferari sa slabijim PU je u trećem redu. alonso me prijatno iznenadio. šta će tek raditi kad nui sklepa auto. treća titula?![]()
mclaren je i prošle godine a i ove pre početka sezone rekao da im je timska titula najvažnija. to su rekli i vozači. a to vidiš i po trkama. nikog nisu favorizovali. prošle godine su samo u brazilu zamenili mesta. samo na jednoj trci od 24 trke.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑15 jun 2025, 12:21Ne postoji tim kojem je timska titula ispred vozačke.
ajmo ovako. ko im je prvi vozač? jel to pijastri? ako je tako zašto je onda u imoli noris pretekao pijastrija u završnici trke?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.