Da, nije greška, organizuju čorbarijadu u Mostaru.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gluposti koje pišu pripisat’ ćemo, pored poslovične sklonosti mitomaniji i falsifikovanju apsolutno svega, vjerovatno časici više koju su popili večeras na tradicionalnoj mostarskoj ČORBARIJADI.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Antesportas9AP
- Kontakt:
Bilo je svakakvih specimena na obje strane. Ovih par glava što koristi ovaj opala profil su creme de la creme foruma.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- PletaraSaVinom
- Kontakt:
Nema to vrijednost nikakvu s obzirom kako se došlo do toga. Ali s obzirom da nikada niste bili navijači tek se kasnije ispostaviloAntesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 22:58PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 jun 2025, 22:56D miran budi prčim ti više majku bolesnuAntesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 22:54
Prćim ti majku jesi jaki![]()
![]()
![]()
Vino i islam ne idu ruku pod ruku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izbacit ce te begovi sa tribine![]()
![]()
![]()
-
Antesportas9AP
- Kontakt:
Slazem se moleru sa tobom no tko se maća laća od maća i strada.Dokaz samo da vas mozemo ugasiti preko noci i sportski ali pustit cemo vas malo jos da se sa ovom ublehom kopijom Mirvica jos koprcate.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:08Nema to vrijednost nikakvu s obzirom kako se došlo do toga. Ali s obzirom da nikada niste bili navijači tek se kasnije ispostavilo
Zadnja izmjena: Antesportas9AP, dana/u 15 jun 2025, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- PletaraSaVinom
- Kontakt:
Svinjokolja, čorbarijada šta sve na škutorskim opancima siđe niz žovnicu
-
Antesportas9AP
- Kontakt:
Normalno da nema nikakvu vrijednost vama dzamijasima jer mada ima pokoji ljiljan ,ostalo su obiljezja prijeratnog Veleza,srpskog.Antesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:11Slazem se moleru sa tobom no tko se maća laća od maća i strada.Dokaz samo da vas mozemo ugasiti preko noci i sportski ali pustit cemo vas malo jos da se sa ovom ublehom kopijom Mirvica jos koprcate.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:08Nema to vrijednost nikakvu s obzirom kako se došlo do toga. Ali s obzirom da nikada niste bili navijači tek se kasnije ispostavilo![]()
- PletaraSaVinom
- Kontakt:
Ne možete vi ugasiti ni Lavove iz Gabele škutore. I nemojte u istu ravan stavljati gašenje jedne grupe pola sata poslje utakmice i obijanje brava u ranu zoru. Vidiš da sam u pravu kada govorim da nikada niste bili navijači. Nekada ste to biliAntesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:11
Slazem se moleru sa tobom no tko se maća laća od maća i strada.Dokaz samo da vas mozemo ugasiti preko noci i sportski ali pustit cemo vas malo jos da se sa ovom ublehom kopijom Mirvica malo jos koprcate.![]()
-
Antesportas9AP
- Kontakt:
Kako god ti kazesPletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:16Ne možete vi ugasiti ni Lavove iz Gabele škutore. I nemojte u istu ravan stavljati gašenje jedne grupe pola sata poslje utakmice i obijanje brava u ranu zoru. Vidiš da sam u pravu kada govorim da nikada niste bili navijači. Nekada ste to biliAntesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:11
Slazem se moleru sa tobom no tko se maća laća od maća i strada.Dokaz samo da vas mozemo ugasiti preko noci i sportski ali pustit cemo vas malo jos da se sa ovom ublehom kopijom Mirvica malo jos koprcate.![]()
U sve mi diraj, ali svinjetinu pusti licemjeru. Svi ste haram inspektori dok ste online, ali čim zamirišu krmeća rebarca s roštilja, šehadet se zaboravi u prvom zalogaju. PrĆio sebe, ispadaju ti čvarci iz džepa na džumi.PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:12Svinjokolja, čorbarijada šta sve na škutorskim opancima siđe niz žovnicu
da zaključimo akademsku diskusiju u tri riječi - zrinjski je šampion.
opet.
sada nastavimo u revijalnom tonu, sa temama poput al džabar bin saudi ili josif visarionovič džilišvili
opet.
sada nastavimo u revijalnom tonu, sa temama poput al džabar bin saudi ili josif visarionovič džilišvili
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mi kad gostujemo Velezu uopste tablu Mostar ne vidimo jer su ga HDZ ujkani, danasnji navijaci Zrinjskog, istjerali sa svog stadiona i pravili logor od njega.Antesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 22:04Vi kad gostujete Velezu uopce tablu Mostar ne vidite jer sidjete u Vrapcicima sa magistrale.Trebas prvo uci u grad Mostar da bi takvo sto tvrdio.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:59Prica o gasenju jedne grupe, a uredno se hvali grupom koja ne zeli da se ugasi. Biraju koji im je udarni, jedan nose svugdje, padne, ali ipak je udarni onaj koji se ponese na tribinu jednom godisnje
Politicka ste prcija, Mostar je bio i uvijek ce biti Velež![]()
Zrinjski je politicka prcija a klub koji branis iz budzeta vise dobije nego Sarajevo i Zeljeznicar skupa![]()
Tocno takve pameti necete biti prvaci iducih 20 godina.![]()
Bicemo prvaci kad dobijemo svog Beusa, sportski pozdrav
Tko je jači, taj tlači, tako je oduvijek bilo. Pobjednici ne traže dopuštenje, oni uzmu što im treba i ostave trag. Istinu kroje kako im paše, a pravila pišu oni čija zastava na kraju vijori. Možeš se ljutiti, pravdati ili kmečati, ali njihovo se broji – jer povijest pamti samo one koji su pobijedili.FKSDoGroba je napisao/la: ↑16 jun 2025, 00:04Mi kad gostujemo Velezu uopste tablu Mostar ne vidimo jer su ga HDZ ujkani, danasnji navijaci Zrinjskog, istjerali sa svog stadiona i pravili logor od njega.Antesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 22:04Vi kad gostujete Velezu uopce tablu Mostar ne vidite jer sidjete u Vrapcicima sa magistrale.Trebas prvo uci u grad Mostar da bi takvo sto tvrdio.FKSDoGroba je napisao/la: ↑15 jun 2025, 21:59Prica o gasenju jedne grupe, a uredno se hvali grupom koja ne zeli da se ugasi. Biraju koji im je udarni, jedan nose svugdje, padne, ali ipak je udarni onaj koji se ponese na tribinu jednom godisnje
Politicka ste prcija, Mostar je bio i uvijek ce biti Velež![]()
Zrinjski je politicka prcija a klub koji branis iz budzeta vise dobije nego Sarajevo i Zeljeznicar skupa![]()
Tocno takve pameti necete biti prvaci iducih 20 godina.![]()
Bicemo prvaci kad dobijemo svog Beusa, sportski pozdrav![]()
Dobro ste pobijedili, dvije opkoljenje ulice bez struje, vode i ičega, sve sa pomoći iz Hr niste uspjeli osvojiti. Junačine 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- PletaraSaVinom
- Kontakt:
Pobjednici samo u odšarafljivanju wc šolja iz komšijskih stanova 1993
- LavoviGabela
- Kontakt:
PletaraSaVinom je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:16Ne možete vi ugasiti ni Lavove iz Gabele škutore. I nemojte u istu ravan stavljati gašenje jedne grupe pola sata poslje utakmice i obijanje brava u ranu zoru. Vidiš da sam u pravu kada govorim da nikada niste bili navijači. Nekada ste to biliAntesportas9AP je napisao/la: ↑15 jun 2025, 23:11
ostavi se ti Goška, opet će te slomiti zube na njemu
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Mostar je najveći grad bivše Jugoslavije koji je devedesetih doživio radikalnu promjenu etničke strukture u korist pobjednika. I to nije ni slučajno, a niti staje. To je činjenica. Sve ostalo su osobne utjehe onih koji ne podnose realnost, ili da prevedem na vaš izraz - šagoljanje.
Laku i ugodnu noć želim.
Laku i ugodnu noć želim.
Džoker zovi mitomaniju i falsifikovanje je uvijek solidan modus operandi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.