FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Los tajming za prodati Matsa, nit je mlad nit je star, 33 godine.
Nije mlad da mozes za njega uzeti neke pare i da bi ga neki ozbiljan klub sa lijepim parama kupio a nije ni star da pristane svagdje na transfer... Trebali su ga onda prodati prije 2-3 godine...
Nije mlad da mozes za njega uzeti neke pare i da bi ga neki ozbiljan klub sa lijepim parama kupio a nije ni star da pristane svagdje na transfer... Trebali su ga onda prodati prije 2-3 godine...
- MoodyReboot
- Kontakt:
Prije 2-3 godine nije bila opcija da se dovede u tom trenutku najbolji mladi golman lige.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 07:49Los tajming za prodati Matsa, nit je mlad nit je star, 33 godine.

- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Jel ozbiljno najbolji mladi golman lige ili je sprdancija?MoodyReboot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 08:57Prije 2-3 godine nije bila opcija da se dovede u tom trenutku najbolji mladi golman lige.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 07:49Los tajming za prodati Matsa, nit je mlad nit je star, 33 godine.
Nije mlad da mozes za njega uzeti neke pare i da bi ga neki ozbiljan klub sa lijepim parama kupio a nije ni star da pristane svagdje na transfer... Trebali su ga onda prodati prije 2-3 godine...![]()
- MoodyReboot
- Kontakt:
Ja ga nisam pratio, ali po analizama jeste.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 08:59Jel ozbiljno najbolji mladi golman lige ili je sprdancija?MoodyReboot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 08:57Prije 2-3 godine nije bila opcija da se dovede u tom trenutku najbolji mladi golman lige.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 07:49Los tajming za prodati Matsa, nit je mlad nit je star, 33 godine.
Nije mlad da mozes za njega uzeti neke pare i da bi ga neki ozbiljan klub sa lijepim parama kupio a nije ni star da pristane svagdje na transfer... Trebali su ga onda prodati prije 2-3 godine...![]()
Hocel imati da kupe Nica, utihnulo sve
Imaju da kupe, nije problem kupiti...ali neces ga moci registrovati.
Kaze Tebas Evo vam qrc da izbijete sebi oci. Nece ni Barca da se opet ganja po sudovima, kao u slucaju Olmo.
Pa nije on onako slucajno izmislio ona svoja nenormalna pravila.
sabrat ce se, hoda laporta po mikrokreditnim organizacijama sa žirantima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bez neke značajnije prodaje nema od Nice ništa.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Mediji u Kataloniji pišu da je Nico ponovo “osvojio” Laportu i da je ovaj zatražio da se razmotri njegov transfer. Valjda to bude dovoljno degeneriku Decu da odustane od kolumbijske prevare i dovede boljeg i mlađeg igrača.
Top godine za golmana, nije to neki problem po meni.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 07:49Los tajming za prodati Matsa, nit je mlad nit je star, 33 godine.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Problem sa njim nisu godine, nego dvije sjebane povrede koljena u kratkom periodu. Drag mi je Stegen, al mislim da je dobro vrijeme za promjenu. Valdesa su zamijenili sa njih u sličnim godinama, također nakon teže povrede.Arvid je napisao/la: ↑16 jun 2025, 22:34Top godine za golmana, nije to neki problem po meni.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 07:49Los tajming za prodati Matsa, nit je mlad nit je star, 33 godine.
A imaju dva dobra golmana pored njega. Mislim ne znam kakav je Garcia, al po svemu sudeći trebao bi biti dobar.
Kakva noc po pisanjima novinara operacija Nico veceras krece.
Garcia Nico i Grimaldo bilo bi vise nego dobar prelazni rok.
Garcia Nico i Grimaldo bilo bi vise nego dobar prelazni rok.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- MoodyReboot
- Kontakt:
Mislim da ne treba lijevi bek koji bi se nominalno borio za mjesto startera, kao što je Grimaldo. To bi bilo previše, a i sumnjam da bi on pristao biti rezerva.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Očigledno je Laporta lupio Deca po ušima.𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Luis Diaz is NO LONGER a priority target for Barcelona, reports Mundo.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Diaz vise nije glavni prioritet. Sad je to Nikica 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Joj kako je to sve traljavo i sporo sunce ti poljubim. Shvatam da je teška situacija zbog love, ali toliko lutanja i tromosti u toj politici kao da je neki balkanski klub. Ne čudi me s obzirom da je tu mrtvi Deco..
Kako nekome može biti prioritet Diaz pored Nica..
Kako nekome može biti prioritet Diaz pored Nica..
Dobra mala u Yamala, mogu je udarat i on i Munir istovremeno, siguran sam da mu izbor žena kroz život neće utjecati na igre na terenu
Dijete se na vakat uci onom što valja
- jasonstatham
- Kontakt:
Statistički gledano, da. Negdje sam vidio i podatak da je glavni razlog opstanka Espanyola u ligi.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 08:59
Jel ozbiljno najbolji mladi golman lige ili je sprdancija?
Gledao sam ga ova dva puta protiv Barcelone i možda dva puta u la ligi- ništa spektakularno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- MoodyReboot
- Kontakt:
Evo Tebas izjavio da je jedna stvar kupiti igrača, a potpuno druga registrovati ga.
Ide još patnje oko registracije izgleda. Lik zaista ne želi konkurentnu ligu, bukvalno je uništio ovim svojim finansijskim propisima.

Ide još patnje oko registracije izgleda. Lik zaista ne želi konkurentnu ligu, bukvalno je uništio ovim svojim finansijskim propisima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.