Its meCentre forward je napisao/la: ↑15 jun 2025, 20:40Znači Kimi je kancer ekipe. Neki od momčiluka je to ovdje davno upozoravao, samo sam zaboravio ko je u pitanju.
Niko da prokomentariše dresove. Na prvi pogled ružni a Boga mi i na drugi.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- Centre forward
- Kontakt:
Belgijski Miljan Miljanić ga je poštedio i čuva ga za Čehoslovačku.
@thomashasler, ne momčić, momčiluk. Momak je legenda inače, na Sea mislim. Ah, gud tajms.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Mnogi od nas ne vide u Kimiju idealnog vođu, ali kad obratiš pažnju ko su ti centarhalfovi, krila, bekovi ...moraš prihvatiti činjenicu da arijevac mora igrati neku ulogu u ekipi.
Nije effe, nije švajni, ali nije ni jeremies jbga.
Eh sad da je toliki karakter i da se miješa u svašta i da donosi neke odluke gdje će i trener ustuknuti baš i ne vjerujem.
Nije effe, nije švajni, ali nije ni jeremies jbga.
Eh sad da je toliki karakter i da se miješa u svašta i da donosi neke odluke gdje će i trener ustuknuti baš i ne vjerujem.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Navodno klubovi iz Turske zaintereovani za Gnabrya..valjalo bi da ode, bolje se njega riješiti nego Comana
- Bayern@heart
- Kontakt:
Odlična zamjena OLiseju kad se umori i sad kad ode liroj ovaj Mella D. iz deportiva izgleda puno bole od Zaragoze
ima i kolegu sa druge strane Yeremay Hernandez umjesto Kuhara/ili King-a
Poslat Eberlu i Freundu
ima i kolegu sa druge strane Yeremay Hernandez umjesto Kuhara/ili King-a
Poslat Eberlu i Freundu

Ne bi ja bio tako (pre)oštar i zbog debija 17 godišnjaka otpisivao. Ima u njemi nešti siguran sam, ima i pozitivne drskosti, ja bi mu davao više šansi, idnosno uvrstii bi ga u rotaciju i bio strpljiv dok se baš ne pokaže da nije za nas.
Ma jok, nego kažem ne možeš izvest 11 mladića U21 koji nikad nisu igrali skupa i očekivat da nekoga razvale, tim je tim i svaka tekma je dobra za uigravanje, pa i ova. 45 min za Lennarta je mjera. Dosta je pomogao, al je bio pod tremom. Svakako je sljedeća utakmica tek za 5 dana, dosta vremena za odmor.
Gube vrijeme oko Williamsa jer čekaju hoće li otići u Barcelonu a ovi bi ga doveli da imaju pare kao što nemaju.Eberl bi se trebao prebaciti na Ezea i pokušati njega dovesti jer kvalitetom je iznad Williamsa jedino je cijena viša klauzula je 80 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Igra na sigurno, sigurno neće otići sva krila pa će pokupiti što ostane....
Opasni Argentinci, neće biti lako sa njima’ kradu vrijeme gore nego Kradecki iz Leverguzena onomad. Cijeli stadion u Majamiju za njih, ali da vidimo u Petak smije li me i jedan krivo pogledati… 
Jedva čekam vidjeti naše europljane protiv ovih mesara, mislim Boca vs Bayern u takmičarskoj utakmici nije nešto što se viđa svaki dan.
O veliki finansijski strucnjace

Znam, boli to sto su kobasicari uvijek rezervna opcija svakom malo ozbiljnijem igracu. Mislim, ko drzi do sebe, naravno da ne zeli doci u losu ligu.
Pa i Njemacki igraci sad radije odlaze u Englesku, nego sto ce prihvatiti poziv kobasicara. Neki dan smo se i u to jos jednom uvjerili.
Na kraju, uzet cete sta Real, Barcelona i Englezi ne budu zelili

Evander je napisao/la: ↑17 jun 2025, 10:04O veliki finansijski strucnjace![]()
Znam, boli to sto su kobasicari uvijek rezervna opcija svakom malo ozbiljnijem igracu. Mislim, ko drzi do sebe, naravno da ne zeli doci u losu ligu.
Pa i Njemacki igraci sad radije odlaze u Englesku, nego sto ce prihvatiti poziv kobasicara. Neki dan smo se i u to jos jednom uvjerili.
Na kraju, uzet cete sta Real, Barcelona i Englezi ne budu zelili![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Počeo si širiti svoj debilizam i na druge teme, osim F1.Evander je napisao/la: ↑17 jun 2025, 10:04O veliki finansijski strucnjace![]()

Finansijski strucnjaceSaurman je napisao/la: ↑17 jun 2025, 10:09Evander je napisao/la: ↑17 jun 2025, 10:04O veliki finansijski strucnjace![]()
![]()

Kako ti se ko bumerang vrati, sve glupoati pisane unazad par godina

Kobasicari, rezervna varijanta svakom igracu

Koji igrac sa ambicijama bi zelio da dodjeu raspalu ligu?
Kao sto rekoh, dovest cete one, koje Real, Barcelona i Englezi ne budu zelili

Ovo ljeto, vec dva nabijanja nogom u dupe kobasicara

Ne beri brigu Evandere, imate vi svojih problema na pretek.
Iako je bilo fula u proteklom periodu, gdje se vidjelo da nije lako naslijediti veliki dvojac na kormilu Bayerna, ne sumnjam da će se stanje popraviti.
Bayernu i ne trebaju navikani igrači, nego treba ubosti kao recimo sa Oliseom.
Prije toga sa Daviesom i Musialom.
Tu i tamo biće poneka bomba tipa Kane.
Iako je bilo fula u proteklom periodu, gdje se vidjelo da nije lako naslijediti veliki dvojac na kormilu Bayerna, ne sumnjam da će se stanje popraviti.
Sve dok ovi vasi sa teme, svakodnevno vode brigu na temi Barcelone, nemate pravo se zaliti sto neko dodje ovdje pisati i ismijavati odrrdjene situacije.armando je napisao/la: ↑17 jun 2025, 11:12Ne beri brigu Evandere, imate vi svojih problema na pretek.
Bez t9ga, vjeruj da nikad ne bih dosao ovdje pisati bilo sta.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako su spali na tebe da im ovdje "braniš čast", onda OK, Bujruma ima momčino.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
sad ce vas bijesni evander na sake zvati 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Emirates se trudio da bude glavni sponzor na grudima Bayernovih dresova, međutim Telekom želi produžiti ugovor ( koji ističe 2027) prijevremeno na 5 godina, stim da će povećati sa dosadašnjih 50 miliona godišnje na 65M.
Geldregen

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.