Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Koliko tamo koštaju trešnje?
Maloprije gledam ovdje na šetalištu 13€/kg.
Maloprije gledam ovdje na šetalištu 13€/kg.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na pijaci u Madridu - Mercamadrid, krajem maja cijena je bila cca 8,5 eura za kg.
Moguće da je trenutno i niža.
Moguće da je trenutno i niža.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- kraljttbvb
- Kontakt:
9 KM.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
3x skuplje.
Strašne su ovdje cijene, poprilično sam siguran top 5 u Evropi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A zašto onda ne odselite na Mallorcu ako vam je tamo jeftinije ????
Ne mogu vjerovat da Iran nema ama baš nikakav PVO
Ne razumijem da neko ode negdje turisticki, na odmor pa kuka kako je skupo. Isto kao da ga je neko natjero na silu pa sad mu muka sto mora potrositi. Ne razumijem. Ako nemam para necu ni ici, odem na Stojcevac, potrosim 50 KM i kuci. Ne poznajem osobu koja je bila negdje a da nije zakukala kako je sve skupo, pa onda razno razne prituzbe, vruce, nema hladnog soka, nema peskira, nema papuce, guzva, komarci...kao da ih je neko u logor poslo
Opasno najavljuju naftu da ide prema gore. Ko da gledam za koji dan na 2.40 il 2.50.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ni meni ovo neće nikada biti jasno.sljivo je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:26Ne razumijem da neko ode negdje turisticki, na odmor pa kuka kako je skupo. Isto kao da ga je neko natjero na silu pa sad mu muka sto mora potrositi. Ne razumijem. Ako nemam para necu ni ici, odem na Stojcevac, potrosim 50 KM i kuci. Ne poznajem osobu koja je bila negdje a da nije zakukala kako je sve skupo, pa onda razno razne prituzbe, vruce, nema hladnog soka, nema peskira, nema papuce, guzva, komarci...kao da ih je neko u logor poslo
Hoće ljudi da odu 7 dana na more i da potroše 500 KM

Pokrivas se koliko si dug i rahat...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Jok trebaju šutit dok ih neko guzi za njihove paresljivo je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:26Ne razumijem da neko ode negdje turisticki, na odmor pa kuka kako je skupo. Isto kao da ga je neko natjero na silu pa sad mu muka sto mora potrositi. Ne razumijem. Ako nemam para necu ni ici, odem na Stojcevac, potrosim 50 KM i kuci. Ne poznajem osobu koja je bila negdje a da nije zakukala kako je sve skupo, pa onda razno razne prituzbe, vruce, nema hladnog soka, nema peskira, nema papuce, guzva, komarci...kao da ih je neko u logor poslo

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nije problem ako ides u neki grad europski ili neku top destinaciju platit cu koliko mogu tj koliko treba. Al da nadjem u Londonu ili Madridu hotel jednake cijene ko u jbenim Vodicama ili Biogradu, e to mi ide na qrac.sljivo je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:26Ne razumijem da neko ode negdje turisticki, na odmor pa kuka kako je skupo. Isto kao da ga je neko natjero na silu pa sad mu muka sto mora potrositi. Ne razumijem. Ako nemam para necu ni ici, odem na Stojcevac, potrosim 50 KM i kuci. Ne poznajem osobu koja je bila negdje a da nije zakukala kako je sve skupo, pa onda razno razne prituzbe, vruce, nema hladnog soka, nema peskira, nema papuce, guzva, komarci...kao da ih je neko u logor poslo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma ima par nelogicnih cijena na hrvatskom primorju. Evo npr hrana mi je u poredjenju s Njemackom jeftina, pogotovo ako se uzme u obzir kvalitet i svjezina iste.sljivo je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:26Ne razumijem da neko ode negdje turisticki, na odmor pa kuka kako je skupo. Isto kao da ga je neko natjero na silu pa sad mu muka sto mora potrositi. Ne razumijem. Ako nemam para necu ni ici, odem na Stojcevac, potrosim 50 KM i kuci. Ne poznajem osobu koja je bila negdje a da nije zakukala kako je sve skupo, pa onda razno razne prituzbe, vruce, nema hladnog soka, nema peskira, nema papuce, guzva, komarci...kao da ih je neko u logor poslo
Evo jedna stvar koja je po meni debelo preskupa. Jest da je RV elitna destinacija, ali cu se prije malo napatit i ustedit 50€ dnevno tj ulozit ih u brancin/oradu.

U Kalesiji je ovo nova kolekcija, kasne oni plaho

Stone hands👊
-
- Kontakt:
Janelt je svoj preko OLX narucio

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Oba dresa su fantastična.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 7 gostiju.