+1SWOT je napisao/la: ↑15 jun 2025, 18:28Halo mamlazi! Usta da operete kad pricate ili tastature da ocistite kad pisete o Dzeki!TommyHilfiger je napisao/la: ↑15 jun 2025, 18:16Upravu je @guzobran. Mi previse Dzeka dizemo u nebesa a realnost je da je bio i ostao trpac malih ekipa. Ne sjecam se kad je taj svojoj ekipi nesto veliko donio, ono Cityu Aguero donio, nama SP donio Ibisevic. Eto cak se ni u Feneru nije uspio pokazat i donijet titulu prvaka.
Mitrovic je igrao u slabijim ekipama ali je overall bolji igrac. Mandzu ne treba ni spominjati, nakon silnih uspjeha. Dzeka je na nivou Pantelica, Klasnica, Pandeva, Kramarica i slicnih s Balkana.
"Trpač malih ekipa" ccc
Sta cemo sa Wolfsburgom? Dzeko im donio prvu i jedinu titulu u povijesti kluba, najbolji strijelac bundeslige i serie A
Fenomenalan napadač gdje god je igrao, da nije imao nesrecu sa Mancinijem u City-u, mnogo duze bi ostao u City-u...
Na prste obje ruke mozete nabrojat igrače koji su zabili vise golova od Dzeke od 2000. pa sve do danas.
Dzeko je bez pretjerivanja najbolji napadac ikad sa nasih prostora, jedino Ibrahimovic je bolji, ali on se ne broji pod balkance. Dzeko pa Šuker.
Tehnika fenomenalna, zna lijevom i desnom, glavom, kretnja fenomenalna, top top top uz svo duzno pustovanje Mandzi, Mitrovicu ali oni svi su Level ispod Dzeke i ne mogu u istu crtu sa Dzekom. Dzeko da je igrao za Hrvatsku rep. dosad bi najmanje 90 golova zabio za repku
Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Džeko je postigao 10 pogodaka u tom kvalifikacionom ciklusu i bio drugi strijelac čitavih kvalifikacija općenito, dakle ne samo u našoj reprezentaciji ili grupi. Bio na vrhuncu fizičke spreme, i kad nije zabijao golove doprinese u svakoj akciji samo svojom pojavom jer je bio glavni fokus protivničke odbrane, igrač koji se nikad nije ostavljao sam. Malo je nezahvalno poslije svega toga svoditi čitav uspjeh kvalifikovanja na taj jedan gol protiv Litvanije.
I taj gol je Dzekin svakako.
- Shategabri
- Kontakt:
Bezze se pecate, sve ima crno na bijelo.

Milqn, Inter, Juve, Barsa, Bayern, Chelsea (recimo, gol sa špice u LP).
Za reprezentaciju, sjetimo se na prvu gola Francuskoj, onda golova Belgiji, Turskoj, Grčkoj.
Al bitno je da je tuđe bolje

Milqn, Inter, Juve, Barsa, Bayern, Chelsea (recimo, gol sa špice u LP).
Za reprezentaciju, sjetimo se na prvu gola Francuskoj, onda golova Belgiji, Turskoj, Grčkoj.
Al bitno je da je tuđe bolje

Koševo Zapad
oprosti im drug, nemaju oni pojmaTommyHilfiger je napisao/la: ↑15 jun 2025, 18:16Upravu je @guzobran. Mi previse Dzeka dizemo u nebesa a realnost je da je bio i ostao trpac malih ekipa. Ne sjecam se kad je taj svojoj ekipi nesto veliko donio, ono Cityu Aguero donio, nama SP donio Ibisevic. Eto cak se ni u Feneru nije uspio pokazat i donijet titulu prvaka.DamirT je napisao/la: ↑14 jun 2025, 10:33Reci da se zayebavas? Covjek dao preko 400 golova. Po 50+ golova u top 3 svjetske lige. Mandzukic mu nije do koljena, a kamoli raspali Mitrovic. Liku vrhunac Newcastle, a i to dok nisu imali Arape za vlasnike...guzobran je napisao/la: ↑14 jun 2025, 10:02
brate, ja obozavam edina i gledao sam skoro sve jednu utakmicu dok nije presao u fenerbahce, eto koliko gotivim edina
ali mitrovica prije bih odabrao nego dzeku ako hocu da se kockam u finalnoj utakmici
edin nema duh ajkule/barakude kao sto ima mitrovic, pa da stalno vreba za golom i njusi prilike za gol kao sto to radi mitrovic
Mitrovic je igrao u slabijim ekipama ali je overall bolji igrac. Mandzu ne treba ni spominjati, nakon silnih uspjeha. Dzeka je na nivou Pantelica, Klasnica, Pandeva, Kramarica i slicnih s Balkana.
to ti je isto kao da se loze na trebu sa dobrim dupetom, a glava joj mozga nema
nisu oni nas nivo pa da shvate, koliko je dzeko ustvari prosjecan igrac i imao zestoko srece
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Ovo sa dupetom je top poredjenje bilo. 

-
- Kontakt:
Kada vidis da napise "Dzeka" odmah znas odakle je i tu treba da zavrsi svaka diskusija.
Cuj nekog Mitrovica poredit sa Edinom

Cuj nekog Mitrovica poredit sa Edinom
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije ga stid da odabere Fiorentinu ispred Želje 

A mogo u kmelju hej! Hebbo mu pas mater narkomansku
Kakav brat, sa 40. godina u Fiorentinu
Opet će biti dvocifren.

Opet će biti dvocifren.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Žena kumovalaIako je Turska trenutno njen dom, Amra je otvoreno priznala da je Italija zemlja u kojoj želi graditi budućnost.
- Iskreno, u Italiji se više pronalazim. Selidba me još čeka, tačnije pakovanje. Nekako smo već otišli iz Istanbula i mislim da smo tu stranicu svog života okrenuli. Još ništa nije sigurno, sve je neizvjesno, ali moja velika želja je da to bude ponovo Italija – ističe Amra Džeko.

- superFrankie
- Kontakt:
Ide lagana Firenca, dobar transfer
-
- Kontakt:
Sretno babuka

(Ali Fabrizio i ljiljan

-
- Kontakt:
Valja sad kupiti dres Fiorentine, a uvijek mi nesto odbojan klub bili 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nestvarno kakav papucar.
I onda dodje u repku da se opusti i unistava ozbiljnost kod mladjih igraca. Los primjer po svemu.
I onda dodje u repku da se opusti i unistava ozbiljnost kod mladjih igraca. Los primjer po svemu.

46 golova za 2 sezone u Feneru. Jos uvjek je masina.
Neka neka igra jos ove kvalifikacije da probamo posle sta nam bog da.
Sto papucar, pa naravno da ce ispunjavati njoj zelje, ne nama
I usput uzeti 2 milke po sezoni
Igrsti jednu od nsjjacih Liga svijeta sa 40 god.
E jes papucar
Neka neka igra jos ove kvalifikacije da probamo posle sta nam bog da.
Sto papucar, pa naravno da ce ispunjavati njoj zelje, ne nama

I usput uzeti 2 milke po sezoni

Igrsti jednu od nsjjacih Liga svijeta sa 40 god.
E jes papucar

Dolazak u Fiorentinu je za našu reprezentaciju TOP, imat ćemo Edina na najvišem nivou do kraja kvalifikacija i eventualnog SP.
Važno bi bilo da izbore plasman u grupnu fazu Conf.lige, da klub ima sto vise utakmica, a tako i Edin prilika za što više minuta.
Važno bi bilo da izbore plasman u grupnu fazu Conf.lige, da klub ima sto vise utakmica, a tako i Edin prilika za što više minuta.
ode u viole … ok je to, grb sa ljiljanom a i amri je najdraže biti u milanu, nije daleko, sve ok
igraće i u evropi, viole su najveći stručnjaci za konferencijsku ligu

igraće i u evropi, viole su najveći stručnjaci za konferencijsku ligu

Jao kako ce lec ovaj bijeli gostujuci sa ljiljanom
Babuka se nije prodao po Arabiji i Kini ostaje da dominira

Babuka se nije prodao po Arabiji i Kini ostaje da dominira

BašČelik!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.