FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoćel bit kakav strajker, tipa Dialiba Bubacar Diabang?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Treba nam opasan štoper, opasan napadač, rezervni desni i lijevi bek.
Opasan napadac moze doci nakon evrope, prije ne
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NerminFatic
- Kontakt:
Ako cemo dobiti jos 1-2 igraca, ne vidim da je oslobadjanje plate Dangube neki plus, opet ce to biti blizu, ili neznatno vise u novoj sezoni, po meni. Dobro, AlJaber je donio lovu pa je lakse s budzetom…
Ne sekirajte se. Uskoro dolazi još jedan igrač. A za 20-ak dana 2 extra igrača. To su nam već i najavili. Mnogo raje već i zna ko su ti igrači. Ono sto smo i tražili i kao sto kažu kapitalci.NerminFatic je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:18Ako cemo dobiti jos 1-2 igraca, ne vidim da je oslobadjanje plate Dangube neki plus, opet ce to biti blizu, ili neznatno vise u novoj sezoni, po meni. Dobro, AlJaber je donio lovu pa je lakse s budzetom…
Ide jug, ide
Ide sjeverna fasada
Idu pojacanja
Idu kapitalci
Ide trening kamp
Idu sponzori
Ide jos dobrih stvari
Ide sjeverna fasada
Idu pojacanja
Idu kapitalci
Ide trening kamp
Idu sponzori
Ide jos dobrih stvari

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma upitno je i tad.
Sjeti se prošlogodišnje liste :
Balsa Sekulic
Erik Sorga
Onaj bez noge iz Hrvatske, na kraju izletismo za Dangubića a on više vezni nego napadač.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Bio je i despotovic tad opcija. Ko je mogo znati da dangubic nece opravdati te pare nazalost. Ovaj put ce se izdvojiti jos vise para za napadaca, ukoliko trenutni ne prorade naravno. Imam dobar osjecaj u vezi jaganjcaStrikeWarzone je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:27Ma upitno je i tad.
Sjeti se prošlogodišnje liste :
Balsa Sekulic
Erik Sorga
Onaj bez noge iz Hrvatske, na kraju izletismo za Dangubića a on više vezni nego napadač.
- PointBlank
- Kontakt:
Zasto na sjeveru ne bi imali “video fasadu” kakvu imamo na SCC-u?
Bilo bi dosta zanimljivije, i sa strane marketinga, a i navijacima i svim ostalima bi bilo zanimljivo. Nikako da iskoristimo tako neke ideje…
Bilo bi dosta zanimljivije, i sa strane marketinga, a i navijacima i svim ostalima bi bilo zanimljivo. Nikako da iskoristimo tako neke ideje…
Prvo treba naučiti hodati pa tek onda letjeti... Momci rade super posao ali ne treba se zalijetati sa nekom neutemeljenom euforijom.
Jug i fasadu si dobio iz budžeta, od "narodnih" para što bi se reklo. Sponzore svakako moraš da namakneš da bi preživio. Trening kamp ćeš morati platiti koliko toliko a tako i treba.
Jedino pojačanje za sad ti je Alić a i on nije bio standardan, ostali su u najbolju ruku za rotacije. Jaganjac ti je došao na posudbu. 10 utakmica u seniorskoj karijeri. Ibro za sad vidio tek par utakmica u ligi RS-a. Erik nije uletio još u formu nakon povrede. Jakšić ti otpao na ljekarskom. Na probi ti pola federalne lige i klinci koji još nisu vidjeli ozbiljnog fudbala. Sve podržavam ali nadam se da Adžem zna šta radi.
Uz navedeno, sad se najavljuje da će se igračima koje si jučer doveo a koji su kao trebali biti neki projekti davati slobodni papiri.
Irfo, ne treba dizati euforiju jer smo daleko od toga. Sačekajmo prvu evropsku utakmicu jer sve će se samo reći.
Ne treba dizati euforiju bez veze.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Riquelme1921
- Kontakt:
Da bismo kupi LED ekran, trebaju nam pare. 1000 eura je kvadrat otprilike. Imaš tu i prateću opremu imaš carinu imaš svašta nešto.PointBlank je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:46Zasto na sjeveru ne bi imali “video fasadu” kakvu imamo na SCC-u?
Trebaš naći onda izvođača radova, da nađemo sponzore za taj LED, a recimo generalnog nismo našli godinama.
mi nismo pola godine asfalt ispred sjevera sredili, biletarnicu smo pravili godinu, nemamo presu za štampanje kao npr FK Sarajevo, čekamo danima plus platimo 20 maraka to, a ti bi da se LED ugradi.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Novootvoreni objekt u sjevernon tribini izgleda extra, je li Mozzart ili sta vec. I trebali su tako i staviti da zakupci moraju ispostovati izgled i boju stadiona.
Ali izgleda i to je Mozzart na svoju ruku odradio, pored se otvara frizerski, znak smeð, a boga pitaj kako će ostatak izgledati. Mislim to su sitnice koje mogu itekako uticati na izgled stadiona.
Ali izgleda i to je Mozzart na svoju ruku odradio, pored se otvara frizerski, znak smeð, a boga pitaj kako će ostatak izgledati. Mislim to su sitnice koje mogu itekako uticati na izgled stadiona.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Riquelme1921 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:56mi nismo pola godine asfalt ispred sjevera sredili, biletarnicu smo pravili godinu, nemamo presu za štampanje kao npr FK Sarajevo, čekamo danima plus platimo 20 maraka to, a ti bi da se LED ugradi.
Sjever je komplikovan projekat, a vizuelno najvažniji.
Sjever se mora urediti da bi bukvalno taj dio grada zablistao. Još uvijek mislim da tu može biti problema sa vlasnicima poslovnih prostora.
Najbolje bi bilo da klub pošalje javni poziv za idejno rješenje, da se jave mlade arhitekte i dizajneri pa da onda vidimo koliko bi to koštalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne dizem euforiju, samo navodim dobre stvari trenutno koje se desavaju. Ima naravno puno i negativnih ali uvijek je bolje biti optimisticanLevin je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:50Prvo treba naučiti hodati pa tek onda letjeti... Momci rade super posao ali ne treba se zalijetati sa nekom neutemeljenom euforijom.
Jug i fasadu si dobio iz budžeta, od "narodnih" para što bi se reklo. Sponzore svakako moraš da namakneš da bi preživio. Trening kamp ćeš morati platiti koliko toliko a tako i treba.
Jedino pojačanje za sad ti je Alić a i on nije bio standardan, ostali su u najbolju ruku za rotacije. Jaganjac ti je došao na posudbu. 10 utakmica u seniorskoj karijeri. Ibro za sad vidio tek par utakmica u ligi RS-a. Erik nije uletio još u formu nakon povrede. Jakšić ti otpao na ljekarskom. Na probi ti pola federalne lige i klinci koji još nisu vidjeli ozbiljnog fudbala. Sve podržavam ali nadam se da Adžem zna šta radi.
Uz navedeno, sad se najavljuje da će se igračima koje si jučer doveo a koji su kao trebali biti neki projekti davati slobodni papiri.
Irfo, ne treba dizati euforiju jer smo daleko od toga. Sačekajmo prvu evropsku utakmicu jer sve će se samo reći.
Ne treba dizati euforiju bez veze.
-
- Kontakt:
A sta je s onim second handom na sjeveru koji je sav u crvenom, to treba zabraniti
Idemo.Da doživim novi Jug dovodim i Remzu na tekmu.Odma ofarbat.Javljam se dobrovoljno.
-
- Kontakt:
100%zeljovac21 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:31A sta je s onim second handom na sjeveru koji je sav u crvenom, to treba zabraniti
Stizu lijepi dani u dolini cupova
Sutra izvlacenje za Europu, ocekujem Partizani ili Decic da cemo izvuci
Sutra moguce i potpis navodno Troupeea
Jug stize, kamp, zapad se spominju
Konacno nek sam i ove dane docekao
Imam neki osjecaj da ce naredna godina biti najbolja jos od 2017
Bilo je lijepih trenutaka i izmedju od rodjendana kluba do ovo transfera Jabera…
Mislim da Zeljo konacno vuce pametne poteze koji ce nam se isplatiti u buducnosti
Nisam bio odavno ovako optimistican, zelio bih da se zahvalim svima i da ovako nastave
Sutra izvlacenje za Europu, ocekujem Partizani ili Decic da cemo izvuci
Sutra moguce i potpis navodno Troupeea
Jug stize, kamp, zapad se spominju
Konacno nek sam i ove dane docekao
Imam neki osjecaj da ce naredna godina biti najbolja jos od 2017
Bilo je lijepih trenutaka i izmedju od rodjendana kluba do ovo transfera Jabera…
Mislim da Zeljo konacno vuce pametne poteze koji ce nam se isplatiti u buducnosti
Nisam bio odavno ovako optimistican, zelio bih da se zahvalim svima i da ovako nastave
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)