HHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHGhuraba je napisao/la: ↑07 jun 2025, 14:17Kako se samo upecate na svaku glupost koju ovaj bolid napise ovdje.Upozoravao sam na njega jos dok je pljuvao po Sparsima kad su bili na korak od aba lige, a i puno puta poslije na ovoj temi. Frajer mrzi sve sto je bosansko i bosnjacko. Kao on se nada da to ipak nije istina.
![]()
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Procitaj ponovo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Upravo tako.
Ovako mogu i ja preuzeti klub i kmeketati na vlast da mi da 10 miliona kermi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A nisam htio baš tako da napišem ali to je to. Mene prvog ne zanima više KK Bosna. Prazna dvorana će da bude skoro svaki meč. Trebaju malo spustiti očekivanja.L-Train je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:15Ma kakvog naboja,ovo je kraj,niko normalan vise nece dolaziti na utakmice ukoliko ne budu igrali aba ligu.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:14Što se mene tiče mogu se i ugasiti. Izboriš ABA1 i cijela država to čeka i odustaneš. Jasno da ne može preko noći sve i nismo ni mi navijači nerealni i možda bi bili kanta za nabijanje. Po meni, glupa odluka i neće više biti ovog naboja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mozda su ovo igrice da se navuce lova kao i Aid za repku…
Dino majstore svaka ti čast.
Edit: Uništio si klub kad si bio jedan od glavnih u njemu sad ga opet uništavaš tako što ga ne podržiš, je.bem ti klicu koja te napravi.
Edit: Uništio si klub kad si bio jedan od glavnih u njemu sad ga opet uništavaš tako što ga ne podržiš, je.bem ti klicu koja te napravi.
Sta oni hoce uopste? Buducnost je igrala finale Aba lige pa im vlada CG daje 1,5 miliona eura a ne 3-4 ili koliko se vec spominjalo u onim intervjuima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pa bolje ugasiti kosarku nego slijediti Aida, de ti nama reci jel ti sad srce na mjestu?
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ocigledno je da love koju su oni htjeli nema, kanton ce dat nesto ne koliko oni zele, a privatnike sport ne zanima
Kosarka u Evropi nije samoozdriva terba ti il bogat vlasnik il pare drzave.Bosna nema nijedno
Kosarka u Evropi nije samoozdriva terba ti il bogat vlasnik il pare drzave.Bosna nema nijedno
Vidjet ces u narednim danima da ce se dogovoriti i da ce igrati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aba Liga se morala igrati zbog navijača koji su zasluzili dolazak ozbiljne kosarke u sarajevo pa maker gubili svaku. Za mene ste završili ako se ovo obistini, obmanuli ste sve
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
E kakva uprava i grad aferim
Seljacine jedne niste u stanju u jedan sportski kolektiv uloziti
Narod nije ovo zasluzio
Seljacine jedne niste u stanju u jedan sportski kolektiv uloziti
Narod nije ovo zasluzio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jun 2025, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Historijski glupa odluka cijelu sezonu igras za sta?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ne znam jesu li svjesni kakvu su priliku dobili osvajanjem ABA2 i koliko će je teško dobiti opet. Bez ikakvih problema bi igrali ligu i ne bi ispali sa ovih ~3 miliona maraka koje su dosad obezbijedili od Prolaba i institucija, da ne govorim o sponzorima.
Ovo je posljednji čavao u kovčeg ako ostane ovako, svi su pratili završnicu ABA2 u nadi da će opet gledati euroligaške ekipe u Sarajevu, a oni bi u neki rebuilding.
Ovo je posljednji čavao u kovčeg ako ostane ovako, svi su pratili završnicu ABA2 u nadi da će opet gledati euroligaške ekipe u Sarajevu, a oni bi u neki rebuilding.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dao Bog da si upravu, al odavno se vec prica da se nece igrati ABA 1irfo je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:21Vidjet ces u narednim danima da ce se dogovoriti i da ce igrati
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
ključ u bravu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Racunica je prosta 10 igraca u prosjeku 10 h eura, to je na godisnjem nivou milion eura , plus za ostale troskove 500h KM. Znaci 2,5 miliona KM je dovoljno da se odradi sezona. KS je spreman dati 1,2 miliona KM, dakle fali jos toliko da se igra.
koja je poenta ovog kluba
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nesposobna uprava kluba čeka pare od države i vjerovatno vrši posljednji pritisak. Nek nisu dobili podršku koliku su tražili. Podrška onom ko ih je odbio. Mogao bih i ja voditi klub ako mi država pokloni 10 miliona maraka. Ako nisi sposoban sam pomoću sponzora, navijača, investitora, tv prava, quraca, palaca sebi stvoriti budžet, onda igraj kanton, ko te yebe.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 3 gosta.