mislis za Poraz

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
mislis za Poraz
Da ne napravi faul, bili bi.
Shategabri je napisao/la: ↑16 jun 2025, 09:31Da ne napravi faul, bili bi.
Mada je nejasno što su im uopšte priznali koš koji se desio poslije faula?!
nema veze kada je .Igra je se nastavila.Shategabri je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:55U zadnje 2 min?lumani je napisao/la: ↑16 jun 2025, 14:50Shategabri je napisao/la: ↑16 jun 2025, 09:31
Da ne napravi faul, bili bi.
Mada je nejasno što su im uopšte priznali koš koji se desio poslije faula?!
Moraju priznati kada pregledaju.
plata x 3NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:21Zar ce stvarno u Dubai?Dobro vise love, ali samo Euroligu i Aba ligu igrati je korak nazad, crni Dzabane.
Bio u NBA, bio u Realu, sad ce se obezbijediti da ne radi nista do kraja zivota...NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:21Zar ce stvarno u Dubai?Dobro vise love, ali samo Euroligu i Aba ligu igrati je korak nazad, crni Dzabane.
+1Mocvara1991 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 07:45Vec je on zaradio za dva zivota i bez ovog ugovora s Dubaiem. Decku je tek 26 godina. Kad mu istekne ugovor s Dubaiem,iako ja mislim da on nece ostati 3 godine, imat ce 29 godina. To su i dalje odlicne igracke godine i jos najmanje 5 godina vrhunske kosarke. On ide u Dubai i da uzme lovu,a i da povrati poljuljani status,malo ga je Real unazadio. Ide da bude glavni igrac i poslije sezone gdje bi bio glavni igrac opet moze da bira klub,osim ako Dubai bas ne bude pobacaj u EL. Ko bi mu drugi dao ovaj ugovor,ako je istina, 10 milki za 3 godine, ni otac rodjeni.
lumani je napisao/la: ↑26 jun 2025, 03:02plata x 3NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:21Zar ce stvarno u Dubai?Dobro vise love, ali samo Euroligu i Aba ligu igrati je korak nazad, crni Dzabane.
ma kakav korak nazad ,EL je bitna.
Unazadio ga Real, bio MVP?Mocvara1991 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 07:45Vec je on zaradio za dva zivota i bez ovog ugovora s Dubaiem. Decku je tek 26 godina. Kad mu istekne ugovor s Dubaiem,iako ja mislim da on nece ostati 3 godine, imat ce 29 godina. To su i dalje odlicne igracke godine i jos najmanje 5 godina vrhunske kosarke. On ide u Dubai i da uzme lovu,a i da povrati poljuljani status,malo ga je Real unazadio. Ide da bude glavni igrac i poslije sezone gdje bi bio glavni igrac opet moze da bira klub,osim ako Dubai bas ne bude pobacaj u EL. Ko bi mu drugi dao ovaj ugovor,ako je istina, 10 milki za 3 godine, ni otac rodjeni.
Tanka je ovo lova da se obezbjedi do kraja zivota. Ovim tempom do kraja karijere nekih 30ak miliona zarade sto i nije neka cifra. Mislim jeste nama al ne zivi on nasim stilom zivota. To ce on potrosit za 10 godina ako ne bude ulagao u nesto drugo.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jun 2025, 06:29Bio u NBA, bio u Realu, sad ce se obezbijediti da ne radi nista do kraja zivota...NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:21Zar ce stvarno u Dubai?Dobro vise love, ali samo Euroligu i Aba ligu igrati je korak nazad, crni Dzabane.
Ovde pricamo ko da su svi ovi ljudi debili, ko da nemaju savjetnike, agente, familiju, prijatelje, pa eto ti mu moras rec da ce se potrosit pare ako ne bude kapalo.Kaunas je napisao/la: ↑26 jun 2025, 10:53Tanka je ovo lova da se obezbjedi do kraja zivota. Ovim tempom do kraja karijere nekih 30ak miliona zarade sto i nije neka cifra. Mislim jeste nama al ne zivi on nasim stilom zivota. To ce on potrosit za 10 godina ako ne bude ulagao u nesto drugo.kraljttbvb je napisao/la: ↑26 jun 2025, 06:29Bio u NBA, bio u Realu, sad ce se obezbijediti da ne radi nista do kraja zivota...NerminFatic je napisao/la: ↑25 jun 2025, 23:21Zar ce stvarno u Dubai?Dobro vise love, ali samo Euroligu i Aba ligu igrati je korak nazad, crni Dzabane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.