Promašaj, poslije teske ozljede ligamenata nije isti igračsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:02
Joao Erick novi fudbaler Željezničara
Dvadesetsedmogodišnji brazilski veznjak Joao Erick novi je fudbaler Željezničara. Erick na Grbavicu stiže iz Posušja, a potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine uz opciju produženja na još jednu sezonu.
@NoDi moj bruda moj iz Graza - a pa bolan jaki smo ko armirani beton
Premijer liga BiH - aktuelno
-
MarkoMaterazzi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Po vašim upisima slijedi nam žestoka borba za prvaka Sarajevske županije. Neće ni nama na državnoj razini biti lako s Borcem.
Vidjet cemo to josMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:24Promašaj, poslije teske ozljede ligamenata nije isti igračsvrakino1921 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:02
Joao Erick novi fudbaler Željezničara
Dvadesetsedmogodišnji brazilski veznjak Joao Erick novi je fudbaler Željezničara. Erick na Grbavicu stiže iz Posušja, a potpisao je ugovor do ljeta 2026. godine uz opciju produženja na još jednu sezonu.
@NoDi moj bruda moj iz Graza - a pa bolan jaki smo ko armirani beton
Svakako nije doveden da igra prvih 11, vec da ulazi s klupe
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
linija16bbb
- Kontakt:
Uvazeni gospodin nakon toga nije bio clan uprave, nije ni sada, a ovo je i nova sezona. Mrs u rupuFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:42U sezonu novu skupa cete jacilinija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:58I onda ako se ne uzme dupla kruna, gurbeti sa kobilje glave ce pricati neuspjesna sezonaPeppermintSA je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:52meljo se ozbiljno pojačava. Ako ovako nastavi, ni dupla nije daleko![]()
![]()
kako da te ne volim
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Bice zajebana borba dva politicka projekta, ko ce dati vise neregularnih golova, kome ce vise puta suditi Bandic, a kome Gigovic
Imate srecu da mi nismo pitari, inace bi imali titulu manje. Umjesto hvala ti jos zajebavas i poredis nas. Cirkus
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:52
Dakle sve što sam rekao tačno.
Nit ste ga prodali za 5 miliona, Čelikov transfer veći ne znam gjde pišem da je krampa i to nisi mi našao. Ili da poredim kvalitet igrača-
Pisalo se kao što vidim o izlaznom tranferu a ovo sve su činjenice. Ako nisu reci koja nije pa da vidimo.
Sve što piše stojim iza toga i dan danas. Tek je počeo igrat od dolaska Ćorića a Čelik je već tad napustio Sarajevo za 2.5 miliona eura.
Dakle kad staviš to u taj kontekst sve kako i jest.
U kontekstu naših klubova mi smo dobili duplo više para, dakle samo potvrđuje ova pisanja. Jbg al tako je.
Kratak je put od krampe bez nastupa i asistencija do nenadoknadivog gubitka za ekipu, cca sest mjeseci
Najludje od svega je sto se ti, fol, pravis da si realan, objektivan i posten u vlastitim "procjenama" koje se ticu starijeg, veceg i gledanijeg sarajevskog kluba - Zeljeznicara
Onog koji ne suruje sa Vickom zvanim zlotvor
- Shategabri
- Kontakt:
Misliš, naguzzili se Zrinjskom, niste pitari?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:38Bice zajebana borba dva politicka projekta, ko ce dati vise neregularnih golova, kome ce vise puta suditi Bandic, a kome Gigovic![]()
Imate srecu da mi nismo pitari, inace bi imali titulu manje. Umjesto hvala ti jos zajebavas i poredis nas. Cirkus![]()
Koševo Zapad
𝐒𝐀𝐎𝐏Š𝐓𝐄𝐍𝐉𝐄 𝐙𝐀 𝐉𝐀𝐕𝐍𝐎𝐒𝐓
𝐊𝐊 𝐁𝐨𝐬𝐧𝐚 𝐬𝐥𝐣𝐞𝐝𝐞će 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐞 𝐧𝐞ć𝐞 𝐢𝐠𝐫𝐚𝐭𝐢 𝐮 𝐀𝐁𝐀 𝐥𝐢𝐠𝐢!
𝑆𝑎𝑟𝑎𝑗𝑒𝑣𝑜, 16. 𝑗𝑢𝑛𝑖 2025. – 𝐔𝐩𝐫𝐚𝐯𝐚 𝐊𝐥𝐮𝐛𝐚 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐣𝐞 𝐝𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐭𝐧𝐨 𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐨𝐣𝐞 𝐨𝐬𝐧𝐨𝐯𝐧𝐢 𝐮𝐬𝐥𝐨𝐯𝐢 𝐳𝐚 𝐮češće 𝐊𝐊 𝐁𝐨𝐬𝐧𝐚 𝐮 𝐀𝐁𝐀 𝟏 𝐥𝐢𝐠𝐢 𝐮 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟔,

GOLEM SI SARAJEVSKI KANTONU
Ovako se i nacionalni stadion izgubio,zainteresovanost na max... I poslije svi drugi krivi,Vico,Fudo,Zenica...
𝑆𝑎𝑟𝑎𝑗𝑒𝑣𝑜, 16. 𝑗𝑢𝑛𝑖 2025. – 𝐔𝐩𝐫𝐚𝐯𝐚 𝐊𝐥𝐮𝐛𝐚 𝐤𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐣𝐞 𝐝𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐮𝐭𝐧𝐨 𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐨𝐣𝐞 𝐨𝐬𝐧𝐨𝐯𝐧𝐢 𝐮𝐬𝐥𝐨𝐯𝐢 𝐳𝐚 𝐮češće 𝐊𝐊 𝐁𝐨𝐬𝐧𝐚 𝐮 𝐀𝐁𝐀 𝟏 𝐥𝐢𝐠𝐢 𝐮 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟓/𝟐𝟎𝟐𝟔,

GOLEM SI SARAJEVSKI KANTONU
Ovako se i nacionalni stadion izgubio,zainteresovanost na max... I poslije svi drugi krivi,Vico,Fudo,Zenica...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Borac imenovao Milorada Dodika za predsjednika organizacionog odbora povodom 100. rođendana
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nije do minstarstva sporta nego do rukovodstva klubarishovski je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:59𝐒𝐀𝐎𝐏Š𝐓𝐄𝐍𝐉𝐄 𝐙𝐀 𝐉𝐀𝐕𝐍𝐎𝐒𝐓
GOLEM SI SARAJEVSKI KANTONU![]()
Milion ipo je sasvim ook od kantona Sarajevo, sigurno bi tu i federscija dala
Bezobrazluk je traziti 10 miliona, a tek si usao u Aba ligu
Ovi sto vode klub da imaju obraza sami bi dali ostavke nakon ove bruke od saopstenja
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jun 2025, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemoj ba izmišljati imaginarne scenarije.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:48jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2025, 18:52
Dakle sve što sam rekao tačno.
Nit ste ga prodali za 5 miliona, Čelikov transfer veći ne znam gjde pišem da je krampa i to nisi mi našao. Ili da poredim kvalitet igrača-
Pisalo se kao što vidim o izlaznom tranferu a ovo sve su činjenice. Ako nisu reci koja nije pa da vidimo.
Sve što piše stojim iza toga i dan danas. Tek je počeo igrat od dolaska Ćorića a Čelik je već tad napustio Sarajevo za 2.5 miliona eura.
Dakle kad staviš to u taj kontekst sve kako i jest.
U kontekstu naših klubova mi smo dobili duplo više para, dakle samo potvrđuje ova pisanja. Jbg al tako je.![]()
![]()
![]()
![]()
Kratak je put od krampe bez nastupa i asistencija do nenadoknadivog gubitka za ekipu, cca sest mjeseci![]()
Najludje od svega je sto se ti, fol, pravis da si realan, objektivan i posten u vlastitim "procjenama" koje se ticu starijeg, veceg i gledanijeg sarajevskog kluba - Zeljeznicara
Onog koji ne suruje sa Vickom zvanim zlotvorPitari sto vise kmece kao klub kako ih "kradu" to uspjesnije namjestaju titule/kupove.
![]()
Priča je bila bas kakva i jest.
Čelik je napravio veći izlazni transfer tu prica staje.
A svi argumenti koji su izneseni su bili tačni.
I da je mladi i da igra u boljem klubu i sve ostalo.
Da je Jaber Bosanac prodali bi ga ali u k ikad Ikom.
Sve realno. To sto je vama teško prihvatiti nije moj problem.
imate sreću pa ste loši, tako da nemate sekirancije oko trofeja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:38Bice zajebana borba dva politicka projekta, ko ce dati vise neregularnih golova, kome ce vise puta suditi Bandic, a kome Gigovic![]()
Imate srecu da mi nismo pitari, inace bi imali titulu manje. Umjesto hvala ti jos zajebavas i poredis nas. Cirkus![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Smiri selinija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:35Uvazeni gospodin nakon toga nije bio clan uprave, nije ni sada, a ovo je i nova sezona. Mrs u rupuFKSDoGroba je napisao/la: ↑16 jun 2025, 17:42U sezonu novu skupa cete jacilinija16bbb je napisao/la: ↑16 jun 2025, 16:58
I onda ako se ne uzme dupla kruna, gurbeti sa kobilje glave ce pricati neuspjesna sezona![]()
![]()
Ako je bojac uspio angazovati duduka moze i zeleznicar vucica
zajebase Velez pa im uvalise crnogorskog asmira suljica. e moj Meho, i ostali.
Ovo je bruka cijelog grada.. Naravno da neće ministarstvo dati 10 miliona ali 100 firmi odbilo da ih sponzoriše i time pokazalo nezainteresovanost za Bosnu.NoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 20:19
Nije do minstarstva sporta nego do rukovodstva kluba
Ovi sto vode klub da imaju obraza sami bi dali ostavke nakon ove bruke od saopstenja
Ovako se isto bjezalo od toga da se dodijeli zemljište za nacionalni stadion.. Oglasili se samo da smire narod kao gradit ce se ipak u Sarajevu a kad je trebalo konkretno nesto uciniti,pravili se mrtvi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- luckystrike
- Kontakt:
A brata, đe će ko s mostarskim liskama
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
E lazes da su i o Adzemu poceli pisati pjesmice
Vec vidim vjesanje za ogradu i ovo na razglasu ako uzmu bod na derbiju
Vec vidim vjesanje za ogradu i ovo na razglasu ako uzmu bod na derbiju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sramota je što željkanu grade tribinu od naših para a Bosna ne može igrati ABA ligu .rishovski je napisao/la: ↑16 jun 2025, 20:59Ovo je bruka cijelog grada.. Naravno da neće ministarstvo dati 10 miliona ali 100 firmi odbilo da ih sponzoriše i time pokazalo nezainteresovanost za Bosnu.NoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 20:19
Nije do minstarstva sporta nego do rukovodstva kluba
Ovako se isto bjezalo od toga da se dodijeli zemljište za nacionalni stadion.. Oglasili se samo da smire narod kao gradit ce se ipak u Sarajevu a kad je trebalo konkretno nesto uciniti,pravili se mrtvi.
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 6 gostiju.