Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Za Veigu isto važi, nisu mu dozvolili da igra za Juventus na svjetskom klupskom i onda ne bude na našem spisku za to takmičenje dok je naprimjer Anselmino tu.
E tako nam i treba kad ne trazimo igrace koji su klase ili mogu biti klase odnosno navijaci se zadovoljavaju s prosjekom, njemu nek je sretno u nastavku karijere. Maignan.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:30Ne mora biti Neuer. Dovoljno je da je bolji od Sancheza.
Bla bla ti ćeš mu reći da li će ostati na klupi ili neće i koji su uslovi, ček sam da ti dam broj da mu kažeš da više nije trener Chelsea kad izgubi prvu tekmuZOGLI je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:15Ogresili smo se prema petrovicu,drago mi je da je svestan da moze mnogo bolje u karijeri nego da bude rezerva drljavom sancezu.Ako zeli da ostane na klupi mareska mora da menja stil igre,ovo je brza ekipa pravljena za direktan fudbal ne za mrsomudanje i neki pokusaj sugave tika take.
Vidim da si njegov agent,prosledi mi njegov broj, Ima da kukas kad nas uhvate na klupskom esperans i leon,i sakriju nam loptu.IQ200 je napisao/la: ↑11 jun 2025, 22:11Bla bla ti ćeš mu reći da li će ostati na klupi ili neće i koji su uslovi, ček sam da ti dam broj da mu kažeš da više nije trener Chelsea kad izgubi prvu tekmuZOGLI je napisao/la: ↑11 jun 2025, 21:15Ogresili smo se prema petrovicu,drago mi je da je svestan da moze mnogo bolje u karijeri nego da bude rezerva drljavom sancezu.Ako zeli da ostane na klupi mareska mora da menja stil igre,ovo je brza ekipa pravljena za direktan fudbal ne za mrsomudanje i neki pokusaj sugave tika take.
- superFrankie
- Kontakt:
Zbog Paeza mi je zao, zato sto je mogao dobiti priliku da trenira ekipom i da ga mozda i malo na terenu vidimo, iako svi znamo da ce na posudbu odmah ici, ali ne bi skodilo. Petrovic je ocito sve znao i prije se dogovorio da zeli da se fokusira na svoj sljedeci transfer, iako mi je to malo van pameti jer je po meni puno bolji golman od ostalih sto su u klubu. Tako da se nadam da cemo krenuti po Maignana nakon CWC-a, jer uci opet u sezonu sa Sanchezom i Jorgensenom bi bilo pucanje samom sebi u noge. Veige mi nije zao, zbog nas i Maresce je postao reprezentativac Portugala i onda u januaru hoce da ide iz kluba, a sad bi da se odmah vrati u ekipu i da igra na svjetskom, ne moze. Tako da za razliku od Petrovica i Paeza mi je to ispravna odluka
Nije mareska napravio igraca od veige,i on momak hoce da igra,kod nas grejao klupu.
- superFrankie
- Kontakt:
Malo bolje citaj, nisam ni rekao da je napravio igraca od njega, nego da je zbog Chelseaja, a i Maresce koji mu je davao prilike postao reprezentativac. Igrao je i kod nas, startao je u kupu i u Europi, u ligi je uglavnom ulazio sa klupe, pored Cucurelle i Colwilla nije mogao igrati standardno, ali svakako bi igrao sve vise da je ostao
Igrao u ligi konferencija to je nista,ne bi mu davao sansu to vec znaju svi igraci sto su na pozajmicama,a veiga ima veliki potencijal,citao sam da smo trazili za njega juventusu, 50 miliona sto je suludo.
Igrao je i više nego što zaslužuje, ne može on prismrdit prvoj postavi, takav je potencijal, nece covjek da igra ligu konferencija hoce u Juve da igra LS, pa kad smo i mi se vratili tu i imamo klupsko vratio bi se,

Haha sulude su ti i info, izvor vesela sveska 50 mil

- superFrankie
- Kontakt:
Dok nije dosao kod nas, bio je anonimus za kojeg niko nije znao, ukljucujuci i nas navijace Chelseaja. Dosao je iz Basela, nije mogao odmah u prvih 11, pogotovo pored klasa Colwilla i Cucurelle koji igraju na njegovim pozicijama. Dobijao je i vise nego dovoljno minuta, cim je to rezultiralo pozivom u odlicnu reprezentaciju Portugala. Davao mu je sansu, i nastavio bi je davati do kraja sezone, sigurno i vise jer se privikavao na novi sistem, a pogotovo na utakmicama gdje nije igrao jedan od pomenutog dvojca. Ne postaje se starter u Chelseaju samo tako, zatrazio je da ide, nije htio da se bori za svoju poziciju, siroko mu polje bilo. Ne moze samo tako nakon toga svega usetati u ekipu
- superFrankie
- Kontakt:
Matt Law je imao interesantan podcast danas. Rekao je da je Djordje sam trazio da ne bude na spisku za CWC, jer mu ovi nisu mogli garantovati da bude starter, nego su htjeli da se izbori za poziciju jedinice, tako da je Djordje odlucio potraziti klub gdje moze biti zagarantovana jedinica.
Stoper nam nije prioritet, ali cemo vjerovatno krenuti po Hata, koji pokriva poziciju stopera ali i lijevog beka.
Siguran je da ce nam se Gittens pridruziti ovo ljeto, razgovori sa Borussijom su neprekidni.
KDH ce nas napustiti ovo ljeto sigurno, ma da mi taj transfer od pocetka nije bio jasan.
Jackson ce napustiti Chelsea jedino u slucaju da dobijemo bas dobru ponudu za njega, u suprotnom ulazimo u sezonu sa njim i Delapom u spicu.
Ali smo i dalje zainteresirani za igraca koji moze igrati napadaca, ali i na drugim pozicijama u napadu, tako da je interes za Ekitikea i Joao Pedra i dalje aktuelan.
Sve u svemu ocekuje nas jos jedan jako interesantan transfer rok
Stoper nam nije prioritet, ali cemo vjerovatno krenuti po Hata, koji pokriva poziciju stopera ali i lijevog beka.
Siguran je da ce nam se Gittens pridruziti ovo ljeto, razgovori sa Borussijom su neprekidni.
KDH ce nas napustiti ovo ljeto sigurno, ma da mi taj transfer od pocetka nije bio jasan.
Jackson ce napustiti Chelsea jedino u slucaju da dobijemo bas dobru ponudu za njega, u suprotnom ulazimo u sezonu sa njim i Delapom u spicu.
Ali smo i dalje zainteresirani za igraca koji moze igrati napadaca, ali i na drugim pozicijama u napadu, tako da je interes za Ekitikea i Joao Pedra i dalje aktuelan.
Sve u svemu ocekuje nas jos jedan jako interesantan transfer rok
Haj im ga znaj dal ganjamo štopera
Baš me interesuje kolko će koristiti ovog Sarra, nadam se da će dobiti šansu
Ganjaju onog nijemca iz Štutgarta od 198 cm kao špica navodno
KDH, Kellyman ... pranje para bukvalno
Baš me interesuje kolko će koristiti ovog Sarra, nadam se da će dobiti šansu
Ganjaju onog nijemca iz Štutgarta od 198 cm kao špica navodno
KDH, Kellyman ... pranje para bukvalno
- superFrankie
- Kontakt:
Ma ne vjerujem nesto pretezno tim portugalskim novinama. 80m je bolesna cijena za takvog igraca, vjerovatno mu pokusavaju napuhati cijenu ili nesto. Sarr bi nas mogao iznenaditi definitivno, vrlo je moguce da ostane u ekipi, nadam se da cemo ga barem malo vidjeti na CWC. KDH je bio dosao kao neka zamjena za Gallaghera ali bas bezveze transfer, a Kellyman je definitivno bio transfer za izbjegavanje PSR-a, mi pomogli Villi a i oni nama sa Maatsenom
Ljudi dragi..možemo li se mi igdje gledati ali bez prijava i tako toga..hoće li biti kakvih slobodnih linkova
- superFrankie
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Jos jedna opcija za lijevo krilo, odlican igrac. Ne bih se bunio kad bi doveli bilo koga od njega ili Gittensa
Prati li iko ovo što se igra
imamo 3 dobra crnca za vas u bayernu gnabry, coman i boey morete birat kojeg hoćete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.