Ko je reko da se igra, treba posijat krompir na stadionima kod nas
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni ovaj prelazni rok djelujemo skroz ozbiljno, mnogo ozbiljnije nego prije. Nema iz Kluba nista osim ono sto bude zvanično. Nema srljanja u dovodjenju, jedan ode tri dodju a mi u trans. Nekako mi djeluje da se traže I dovode igraci koji bi trebali biti bas pojacanja.
Kakva ce ovo bomba da bude. Odjeknuce svijetom 

Idućih 5 dana će dosta toga da kaže, u subotu kreću pripreme čini mi se. Meni jedino povjerenje ulijeva to što se u zadnje vrijeme skauting popravio, nije bilo nekih većih promašaja. Nadam se da će tako nastaviti (uz ostanak Bubanje, Jatte i Mujkića).ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:08Meni ovaj prelazni rok djelujemo skroz ozbiljno, mnogo ozbiljnije nego prije. Nema iz Kluba nista osim ono sto bude zvanično. Nema srljanja u dovodjenju, jedan ode tri dodju a mi u trans. Nekako mi djeluje da se traže I dovode igraci koji bi trebali biti bas pojacanja.
Uzese nam vrabcici ziljkica ispred nosa 

-
- Kontakt:
Jel ti iko ikad reko da nisi zanimljiv sa ovim troll-anjem, al uopšte druže moj. Jedino što pišeš je trollanje, hajd da je jednom u 30 postova pa da ima nekog smisla da bude zanimljivo i smiješno, al tebi svaki post troll.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Premijera u 9 veceras
Moraš se pojačati zbog Evrope, inače u ligi nećeš moći ni primiriti trofeju zbog Borca. Još dodo predsjednik organizacionog odbora za 100 god.hazarder je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:14Idućih 5 dana će dosta toga da kaže, u subotu kreću pripreme čini mi se. Meni jedino povjerenje ulijeva to što se u zadnje vrijeme skauting popravio, nije bilo nekih većih promašaja. Nadam se da će tako nastaviti (uz ostanak Bubanje, Jatte i Mujkića).ŠTA_JE je napisao/la: ↑16 jun 2025, 19:08Meni ovaj prelazni rok djelujemo skroz ozbiljno, mnogo ozbiljnije nego prije. Nema iz Kluba nista osim ono sto bude zvanično. Nema srljanja u dovodjenju, jedan ode tri dodju a mi u trans. Nekako mi djeluje da se traže I dovode igraci koji bi trebali biti bas pojacanja.
You are someone else I am still right here
Viveros ode u Atletico Paranaense za 4.3 mil eura.
Nama još milion.
Fantazija.
Nama još milion.
Fantazija.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Novo pravilo u fudbalu, golman ima 8 sekundi da izvede prekid ili gol aut, ako to ne uradi u roku od 8 sekundi protivnički tim ima korner. Šta kažete na ovo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jel istina da nam dolazi juniir iz Zelje, Karic ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Oni su imali pravo otkupa za 1,2 mil eura.
Dogovorili prije kupovine prodaju. Isto ko Dinamo Batumi onomad kad je Kviču prodao Napoliju.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Nakinem često presidentea zbog nekih poteza, ali svaka čast za ovaj posao s Viverosom. 
Nema smisla sad da se žali za punim iznosom, niko ni u ludilu nije mogao da pretpostavi da će se lik prodat' ovako skupo.
Nije mi jasno samo je li moguće otkupiti i prodati igrača u istom roku. Pretpostavljam da može ako već nije registrovan.

Nema smisla sad da se žali za punim iznosom, niko ni u ludilu nije mogao da pretpostavi da će se lik prodat' ovako skupo.
Nije mi jasno samo je li moguće otkupiti i prodati igrača u istom roku. Pretpostavljam da može ako već nije registrovan.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 16 jun 2025, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, fks74, MokraKifla, Pena i 58 gostiju.